|
|
![]() ![]() |
02.11.2007 - 09:23
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dobry pomysł.Jakby co,to ja się piszę.Dzisiaj miałem być,ale jakoś nie udało mi się wstać(staram się bez budzika).Jak coś,to piszcie tutaj lub na chacie,to będę ;)
.... kater:Popieram.Troche irytujące to,jak robiłem wpisy w dzienniku ,a tam godziny z kosmosu.Również apeluję o zmianę czasu. Pozdro ;) |
|
|
|
14.08.2009 - 18:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
ACHTUNG ACHTUNG !!
Wielka mobilizacja! Zbiorowe 4+1 na chacie jutro: 15 sierpnia, sobota godz. 4.00 :AWE: |
|
|
|
14.08.2009 - 18:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
dobra rada dla reszty: budzik postawić tam, gdzie trzeba bedzie wstać z łóżka żeby po niego sięgnąć. Inaczej lenistwo was pokona, drodzy moi ;)
|
|
|
|
14.08.2009 - 19:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A czemu by nie, dla odmiany.
To do 4tej ;) |
|
|
|
14.08.2009 - 19:54
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Raziel, człowieku o tym samym dzisiaj pomyślałem xD, W grupie raźniej ;)
|
|
|
|
14.08.2009 - 20:11
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
będeee też
|
|
|
|
14.08.2009 - 21:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a ja bym chciala ale nie mogę :( łeeee, jednak wstanę:) i pomyślę o WAS :D
|
|
|
|
14.08.2009 - 21:39
|
|
|
Spoko! 4 rano wita!
|
|
|
|
| SORROW |
14.08.2009 - 21:53
|
|
Guests |
Wpadnijcie wyciągnąć ...
|
|
|
|
14.08.2009 - 22:43
|
|
|
a Ty co taki nieudolny? ;> :)
|
|
|
|
15.08.2009 - 03:31
|
|
|
i gdzie te ludy co sie zapowiadaly? az 3 osoby, ja 4, podobno majster byl jescze, ale sie zmyl.... zalamujecie mnie ludzie.
Nie widze takze organizaotra, ktory wielkim drukiem napisal posta ani dreamera, ktry sie tez zapowiedzial.. ;p |
|
|
|
15.08.2009 - 03:37
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
nooo prawde gada ten powyżej
|
|
|
|
15.08.2009 - 09:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Wiem, możecie mnie powiesić :( nawaliłem .
Miałem szczere chęci, uwierzcie mi. Obudzilem się o 5.34 i od razu dotarło do mnie że zjebałem sprawe :(((( Chcialem jeszcze tylko dojść do tego jak to się stało że nie obudziłem się o zaplanowanej godzinie. Okazało się że w telefonie nie odznaczyłem opcji "powtarzaj" a tam były odznaczone dni sobota i niedziele czyli w tych dniach budzik nie będzie powtarzał i nie zadzwoni :( Wiem to tylko i wyłącznie moja wina. Jeśli możecie to wybaczcie mi :(( To się więcej nie powtórzy. |
|
|
|
15.08.2009 - 10:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Byłem ale się zmyłem :P
Dla mnie godzinna przerwa to max kilka minut. Po dłuższym rozbudzaniu cięzko mi później zasnąć. Jeśli chodzi o efekt to nie było to co miało być. Zamiast wyjścia kilka świadomych i półświadomych snów, tak czy siak ciekawie ;) |
|
|
|
15.08.2009 - 10:38
|
|
|
Ja też robiłem 4+1 tylko nie dobrałem sie do internetu.
A miało być fajnie. Chociaż jak mówił Noble- 4+1 robimy dla siebie a nie dla kogoś na chacie więc... Wspólne spedzenie tej godziny jest dobre, bo sprawia, że umysł sie troche ożywia i przebudza :) więc dalsze wspólne 4+1 będą zapowiadane i na pewno sie odbędą ;) sorki że nawaliłem pozdro ;) |
|
|
|
15.08.2009 - 13:15
|
|
|
u mnie lipa. Po wylaczeniu kompa i polozeniu sie do wyrka, nie myslalem praktycznie o oobe i nie potrafilem wyciszyc mysli kompletnie z oobe nie zwiazanych. Nawet nie wiem kiedy zasnalem i mialem jakies podupczone sny z prezentami i nowym stolikiem...
|
|
|
|
15.08.2009 - 13:35
|
|
|
Ja usnąłem jak dziecię. Za mało sie przebudziłem ;/
z mantrą jakoś szło przez pierwsze 15-20 minut. Potem moment nieuwagi i już przysnąłem. Jak sie obudziłem stwierdziłem- pierdole. To jak, kiedy powtórka? ;> może dzisiaj? :) |
|
|
|
15.08.2009 - 16:46
|
|
|
mnie na chacie nie bylo ale wiedzialam ile Was jest ;) mam swojego informatora :D hehehe Swoją drogą to również zasnęłam, również jak dziecię (brakowało tylko kciuka w buzi) ;)
Może dziś będzie lepiej?? |
|
|
|
15.08.2009 - 17:20
|
|
|
dzisiajj bede ;)
|
|
|
|
15.08.2009 - 18:29
|
|
|
No ja też będę. Już ustawiłem budzik tak jak trzeba. Wszystko 2x sprawdziłem i teraz na bank budzik jest dobrze ustawiony. jutro na pewno o 4 będę. (no dobra na 99,999%) :-)
|
|
|
|
15.08.2009 - 18:50
|
|
|
mowicie, ze znowu mam dzisiaj spac w kratke?:P i znowu klasc sie predko spac? zobaczymy ;]
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |