|
|
![]() ![]() |
29.06.2007 - 11:05
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
-/-
|
|
|
|
29.06.2007 - 11:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
amaś mam to samo! jak za bardzo wpatruje sie w czerń to głowa boli! i do tego jak jestem rozbudzony to nie moge zamknąć oczu same mi sie otwierają! zaczyna byc to irytujące! Moze ma ktos na to rade?!
|
|
|
|
29.06.2007 - 12:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mięśnie chcą "spać" nie rozbudziliście ich dostatecznie , wiec napinać - rozluźniać na zmianę , Naciskając na ciało fizyczne nie wyjdziecie ,"MYŚL" koniem mechanicznym w drodze do wolności .
|
|
|
|
29.06.2007 - 12:31
|
|
|
OBE Maniak 41 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Prawdopodobnie zbyt mocno wpatrujecie się w tą czerń, przez co napinają się zbyt intensywnie mięsnie gałki ocznej. A przecież nie chodzi o to żeby mięsnie na okrągło napinać tylko jakikolwiek mięsień maksymalnie rozluźniać skupiaj świadomość, patrz w czerń, aby nie zbyt intensywne patrzenie prowadzi do napinania mięsni aż w końcu się meczą i zaczynają boleć.
Jak się tak dłużej wpatrujesz w czerń pod powiekami i poczujesz ze oczy ciebie bolą otwórz je i zobacz czy przypadkiem nie robisz zeza, pod powiekami tego nie widać. Jeśli tak będzie to musisz się nauczyć wpatrywać w czerń nie robiąc tego zeza i to tyle.:) |
|
|
|
29.06.2007 - 13:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mam ten sam problem.. Podczas wpatrywania sie w czerń zaczyły mi sie oczy otwierać.. więc je zaciskałem, co wywoływało mocny ból głowy, czasem też i migrene i przede wszystkim obolałe mięsnie gałek ocznych. Ostatnim czasem rozluźniam oczy maksymalnie.. nie dbam o to czy sie otworzą.. jedyne co robię.. to podczas oglądania czerni myslę o zamykaniu oczu.. i sie trzymają zamknięte.. przy czym mięsnie nie zaciskają sie .. i problem rozwiązany..
A co najfajniejszego w tym to to, że paraliż osiągam w zawrotnym tępie xD Jedynie pomyśle i już mam. |
|
|
|
29.06.2007 - 13:30
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ludziska bo zeza robicie hehe.. Za blisko w czerń przed oczami i wam się czerń na nos zsuwa:D. Trzeba patrzyć w czerń jakby daleko.
|
|
|
|
29.06.2007 - 14:27
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No z tym zerem to prawda;D jak człowiek sięza bardzo skupia to zez wychodzi :D hahahha
|
|
|
|
29.06.2007 - 19:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Za duzo TELEWIZJI DZIECIAKI!!! Zeza nigdy nie robie, mam naturalna deformacje:D.
|
|
|
|
01.07.2007 - 23:38
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
też to miałem i faktycznie czasami robiłem zeza ^^ teraz staram sie patrzec przed siebie i jest dobrze :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |