|
|
![]() ![]() |
31.01.2018 - 23:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam. Dziś się zarejestrowałem na forum i mam pytania: 1.Czy są proste ćwiczenia które pozwolą z czasem (oczywiście nie od razu) osiągnąć stan wyjścia z ciała? Przez proste ćwiczenia rozumiem ćwiczenia możliwe do wykonania na leżąco lub siedząco ponieważ mam mózgowe porażenie dziecięce. Od czego w ogóle należy zacząć? 2. Czy MPD może być przeszkodą lub pomocą w osiągnięciu z czasem stanu oobe? https://pl.wikipedia.org/wiki/Mózgowe_porażenie_dziecięce 3. Czy obecne zainteresowania, sympatie i antypatie dotyczące np. wydarzeń i postaci historycznych mogą być "odbiciami" poprzedniego życia?: - Nie lubię rewolucji francuskiej. - Lubię Marię Antoninę i czarownice. Czy to tylko efekt przeczytanych książek i obejrzanych filmów? Kiedyś interesowałem się tarotem i wicca ale teraz lenistwo wzięło górę... 1. Prawdopodobnie najlepsza metoda to 4+1. 2. Nie mam pojęcia. 3. Niektórzy tak uważają, ale jak to zweryfikować? A czy nie lepiej byłoby dla Ciebie zainteresować się Ld (świadomy sen)?. |
|
|
|
13.05.2020 - 15:16
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Chciałem spróbować metody 4+1. Jest 23.30 w nocy. Chce już mi się spać po całym dniu aktywności. Pomyślałem, że nastawie sobie budzik na 4.50 nad ranem. Ale po chwili stwierdziłem, że może na 5. No i ustawiłem budzik w komórce na 5 nad ranem. I o tej godzinie zastosuje metodę 4+1 bo mam jeszcze kilka godzin na spanie (przynajmniej do 9) Więc zasnąłem.
Jest ranek....otwieram oczy. Kurcze a czemu nie słyszę budzika? Patrzę na komórkę a tam dokładnie 4.50 nad ranem. No masakra mój organizm obudził się dokładnie o tej godzinie na którą chciałem nastawić budzik. Stało się to zupełnie spontanicznie. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |