Warning: reset() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1463

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1465
Witam I żegnam - Forum OOBE

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
2 Stron V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> Witam I żegnam, robercik101
Obecność robercika101 na forum
Suma głosów: 19

rescious
post 16.05.2011 - 15:04
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8402

Dobra przyznaje się że to konto nalezy do mnie.
Wiem że nie ma już z tego odwrotu...
Chciałem tylko zrobić przez to konto żebyście mnie nie odrzucali
Czuje że już dorosłem i z robercika101 stałem się Robertem i że chcę wrócić na to forum
Ale czy wy tego chcecie
Przepraszam moderatora że teraz śmiecę takimi rzeczami ale naprawdę mi zależy
Sorry za tę bajkę o rodzicach którzy mi zakazali mówić o oobe ale to była prawda a ja tylko chciałem aby
uwierzyli że przestałem się tym już interesować poniewa inaczej wysłaliby mnie do psychologa
Teraz zaczełem promować oberebelię u mnie http://www.youtube.com/watch?v=N9Bjg-Idh1Q...player_embedded (Pewnie uznacie ten film za głpui ale chociaż jest)
Proszę o ostatnią szansę
robercik101
Szef oberebeli Jasło
Profile CardPM
+Quote Post
PanBuch
post 16.05.2011 - 23:09
Post #2

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 8353

Profesjonalny filmik. Szacunek dla tych którzy obejrzeli w całości.
Profile CardPM
+Quote Post
Gray
post 16.05.2011 - 23:22
Post #3

Guests

Ja wytrzymałem do 1:38 po wcześniejszym przewinięciu do tego momentu.....
Więc albo sobie robisz jaja, albo rzeczywiście coś jest na rzeczy.
Troszeczkę zbłądziłeś według mnie, daj sobie trochę czasu na to wszystko, ponieważ w ręku nieodpowiednich osób i wykałaczka może zabić.
Rozumiem, że chcesz działać na korzyść, chcesz pomóc, jednak takim zachowaniem, czy takim filmikiem prowokujesz sprzeczne emocje, nieadekwatne do Twoich intencji.

Pozdro, zastanów się nad tym.
+Quote Post
Ketrab
post 17.05.2011 - 09:12
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

CYTAT(rescious @ 16.05.2011 - 16:04) *
robercik101
Szef oberebeli Jasło

Ludzie pragnący światła sami je znajdą , zapal swoją latarnie wysoko a czekający twojego brzasku znajda swój własny brzask,bo jest jedna droga do światła , jedno jest zrozumienie. Bez zrozumienia nie możesz wzniecić światła , więc milcz, buduj fundament pod swoją latarnie ,inaczej będziesz wysyłał fałszywy sygnał,a pamiętaj ,że lepiej jest zostać wprowadzonym w błąd 1000 razy niż jednego człowieka wprowadzić w błąd chociaż raz ,bo ten błąd ma pamięć , ten błąd zawiera w sobie konsekwencje, a konsekwencje wyegzekwują swoją cenę, wysoka jest to cena.
p.s
ankieta jest błędnie sformułowana , nic ci to nie da jeżeli zostaniesz ,nic ci to nie da jeżeli odejdziesz . Jeśli pragniesz być lepszym człowiekiem , powinieneś wystrzegać się obydwu.
Profile CardPM
+Quote Post
rescious
post 17.05.2011 - 14:14
Post #5

Znajomy Rodziny

Dobra z tym szefem to ostro przesadziłem :)
A pomysłodawcą tego filmu był Sebastian Pykosz (mój kolega) i kazał mi powiedzieć wszystko co wiem
(teraz koledzy ze szkoły się mnie pytają jak wyjśc poza własne ciało) Film może przynudnawy
(lepsze jednak to nisz nic :P)
Naprawdę zrozumiałem swój błąd i dalej chciałbym być w waszej społeczności :(
Proszę o ostatnią szanse (i o to aby ktoś usunął ten post zanim się moderator zorientuje że rescious to ja :P)
Aha robię wszystko aby rozpowszechnić rebelię w moim mieście (ba na całym Podkarpaciu)
Profile CardPM
+Quote Post
rescious
post 17.05.2011 - 14:22
Post #6

Znajomy Rodziny

Nawet film o oobe próbóje zrobić
http://yourmovieteam.com/ogloszenie_filmow...cialem/1ea5daba
Profile CardPM
+Quote Post
tofik
post 17.05.2011 - 14:30
Post #7

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 7928

żal.pl
Profile CardPM
+Quote Post
iguana
post 17.05.2011 - 15:05
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6865

Bardziej szkodzisz niż pomagasz.I musisz to w końcu zrozumieć!!!!
Postaram się użyć prostego języka, bo posta Ketraba najwidoczniej nie zrozumiałeś.

Nie możesz uczyć innych o obe, skoro sam nie masz o tym zielonego pojęcia.
A nie masz, koniec kropka.
Żeby cokolwiek wiedzieć, trzeba to przeżyć samemu. Doświadczyć.
Wtedy można sobie wyrobić opinię i ewentualnie dawać rady innym.

Z twojego zachowania jednoznacznie wynika,że nie jesteś dostatecznie dojrzały by pojąć w całości i zajmować się tym tematem.
Po prostu sobie z tym nie radzisz.
Więc jeżeli tak bardzo się tym interesujesz , radzę przeglądać forum i NIE ZAKŁADAĆ NOWYCH TEMATÓW.
Z filmikami też daj sobie spokój, bo to co pokazałeś jest (wybacz) po prostu żałosne. Osobom znających to zagadnienie w niczym nie pomoże, a innych po prostu odstraszy.
A nie chcesz być chyba kolejną wyśmiewaną"gwiazdą" internetu.

Moim celem nie jest wyśmiewanie się z Ciebie, uważam jednak że potrzebujesz kogoś kto tobą "potrząśnie" żebyś się obudził i przyjrzał trzeźwo całej sytuacji.
Profile CardPM
+Quote Post
Dzyeson
post 17.05.2011 - 15:29
Post #9

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7122

to co on robi to jego sprawa.Wy zachowujecie sie tak jakbyscie koniecznie chcieli pochwalic sie waszą jakze wielką życiową wiedzą. Musicie wszyscy jak jeden mąż pokazać ze jestescie z wiekszością i że dojrzałe będzie to ze go opierdolicie. koles sie spytał czy chcemy go na forum i tyle. wy bardzie skupiliscie sie na ocenie jego działalnosci. Odrzucenie go uważam za rzecz hujową.
Profile CardPM
+Quote Post
rescious
post 17.05.2011 - 17:16
Post #10

Znajomy Rodziny

Dobra przyznaje się nic nie wiem pasuje
Ale staram się dowiedzieć...
Ten film to (jak to powiem) gówno mam zamiar go usunąć... (poprosić kolegę bo to on to nagrał i umieścił)
Ale kto z was jest doskonały?
Jak powiedział Jezus: "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień"
No rzucajcie...
Tak interesuje (interesowało) mnie oobe dopóki się tu nie zarejestrowałem
Wszędzie widzicie błedy i mi je wytykacie a wy może co?
Dalej będę praktykował (tylko świadomy sen)
i już mnie (za przeproszeniem) gówno obchodzi czy chę tu być czy nie
Dziwicie się że macie wrogów?
Najlepiej krytykować prawda
Jeśli tak ma wyglądać ta wasza rebelia to przepraszam że tu jestem
Żegnam
robercik101
PS
Jest wiele stron poświęcona tej tematyce a więc nie macie na nic monopolu
Życzę wszystkiego dobrego tym którzy mnie nie krytykowali i starali się mnie zrozumieć...
Tylko straciłem kasę na rejestrację tutaj...
zycze miłego dnia adminowi tej strony i resczie jej użytkowników :P
Aha te podziękowania dla tych co mnie krytykują to tak z ironii :)
Usuńcie najlepiej oba te konta i będzie spokój
A dla tych co chcą mnie męczyć w swoich wyznaniach dalej niech zajrzą tu
Profile CardPM
+Quote Post
danEG
post 17.05.2011 - 17:22
Post #11

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6797

każdy przezywa sam swoją wewnętrzną rebelie , źle to zainterpretowałeś , patrz na siebie , nie na forum i innych
Profile CardPM
+Quote Post
rescious
post 17.05.2011 - 17:41
Post #12

Znajomy Rodziny

Miłego tygodnia :)
Profile CardPM
+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 17.05.2011 - 17:46
Post #13

Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816

Moja córa ma dzisiaj rebelie w jelitach i walnęła już pięć sraczek i jak powiedział danEG:

każdy przezywa sam swoją wewnętrzną rebelie
Profile CardPM
+Quote Post
rescious
post 17.05.2011 - 18:18
Post #14

Znajomy Rodziny

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 17.05.2011 - 18:46) *
Moja córa ma dzisiaj rebelie w jelitach i walnęła już pięć sraczek i jak powiedział danEG:

każdy przezywa sam swoją wewnętrzną rebelie

Nie zazdroszcze ja miałem wczoraj zatwardzenie :P
Profile CardPM
+Quote Post
danEG
post 17.05.2011 - 19:28
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 6797

CYTAT(rescious @ 17.05.2011 - 18:18) *
Nie zazdroszcze ja miałem wczoraj zatwardzenie :P

jak widac u kazdego roznie sie ona odbywa
Profile CardPM
+Quote Post
Gray
post 17.05.2011 - 21:13
Post #16

Guests

Robert nie rozumiesz. Ci co jak to napisałeś krytykują Cię lub jak napisał Dzyeson opierdalają nie mają na celu pokazania siebie jako tych co stoją na wyższej półce. W absolutnym rozumowaniu nie ma niższych i wyższych, są tylko dualistyczne koncepcje :)
Chodzi o to, że robiąc to co robisz szkodzisz zjawisku oobe, szkodzisz też przede wszystkim nam, bo stawiasz w nieodpowiednim świetle to co my ( społeczność ludzi związanych z tą tematyką ) robimy i próbujemy w sposób przystępny naświetlić populacji. Ktoś kto obejrzy Twój filmik automatycznie wyrobi sobie błędną opinię na temat oobe głównie przez to w jaki sposób to przedstawiasz.
Zrozum też, że krytyka bywa konstruktywna. Słowa przelane na forum pod Twoim adresem ugodziły Twoje ego, Twoją godność, więc zastanów się kogo traktujesz jako doskonałego? Skoro wytykają Ci inni błędy to przyjmij je z pokorą, i dziękuj za to, bo nie każdy ma możliwość ujrzenia siebie w zwierciadle.

Tak czy inaczej swoje to zrobiło, bo podjąłeś decyzję. Postanowiłeś usunąć ten filmik i chwała Ci za to, oraz obraziłeś się i uciekłeś ;)
Z czasem jednak zrozumiesz pozytywne echo tych słów.
Życzysz wszystkiego dobrego tym którzy Cię nie krytykowali, czyli tym którzy karmili Twoje ego, a tym którzy chcieli Ci pomóc obrywa się, ale tak jest zawsze.
Mało kto potrafi zrozumieć prawdziwy sens konstruktywnej krytyki przywołując ciągle słowa Jezusa o belce w oku oraz o kamieniach tak jak Ty to zrobiłeś. Pomyśl co tak naprawdę miał on na myśli, bo nie powinno się według mnie wszystkiego traktować jednoznacznie lub oceniać tylko w skrajnościach.

Wracając do Twojego pytania. Powiem szczerze, że mi to wisi czy Ty będziesz czy nie, ponieważ czy masz zamiar tu być dla mnie czy dla siebie ?
+Quote Post
masa
post 18.05.2011 - 02:26
Post #17

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7779

Pomyliłem tematy. Proszę skasować
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 18.05.2011 - 12:43
Post #18

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

Filmik nagrywany jelitem ? Beka z Ciebie, po co odchodzisz a za chwilę wracasz ?
Profile CardPM
+Quote Post
hitmack47
post 19.05.2011 - 21:22
Post #19

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 8152

Dzięki stary, właśnie takiego czarnego PR, środowisko oobe potrzebuję w Polsce. Filmik jak wisiał tak wisi na yt, ech... Za cholerę nie rozumiem po co go w ogóle zmajstrowałeś to 'coś'.

Zabawne, ja także zainteresowałem się tym zjawiskiem w Twoim wieku, ale do głowy by mi nie przyszło, żeby się przed kimś produkować i nauczyć o zjawiskach, które gdzieś tam wyczytałem, a nie doświadczyłem na sobie. To jak pisać przewodnik np. po Bułgarii, ale nigdy tam samemu stopy nie postawić. Paranoja
CYTAT
A pomysłodawcą tego filmu był Sebastian Pykosz (mój kolega) i kazał mi powiedzieć wszystko co wiem

Dobry mi kolega, który każe Ci, czy wymusza (tak sądzę), a pewnie chcę tylko zrobić z Ciebie pośmiewisko. Ja tam mówiłem o świadomych snach i oobe, dyskretnie, tylko dla zaufanych ludzi, przyjaciół, odsyłałem do źródeł, a jak nie byli zainteresowani, to nie ciągnąłem dalej tematu, bo i po co? Kurczę, trzeba uważać co i do kogo się mówi, aby nie wyjść na większego crazola, niż się jest w istocie. Tak, wiem spóźniona rada w Twoim przypadku, no cóż...
CYTAT
(teraz koledzy ze szkoły się mnie pytają jak wyjśc poza własne ciało)

No to super, masz swoje 5 minut sławy, jakoś nie zazdroszczę. Hmm, zapewne chcą wychodzić poza ciało (oczywiście od razu w plan fizyczny) bo jest to im niezbędne na drodze ku doskonałości. No bo przecież nie po to, aby np. podglądać dziewczyny w szatni, albo look'ać do pokoju nauczycielskiego, a nuż uda się podpatrzeć pytania na test z fizy? :D - Nie no oczywiście, że nie... tjaa.

Życzę Ci Robercie, aby komuś z Twoich kumpli udało się wyjść z ciała, albo chociaż być bardzo blisko. Jeśli nie to, trudno, najwyżej zmienisz szkołę i znowu od początku :D.
Profile CardPM
+Quote Post
Anczej
post 19.05.2011 - 22:54
Post #20

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 8335

Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, czemu wszystkie wielkie religie wykształciły kasty kapłańskie i skryły swoje sekrety przed ludem? No właśnie po to, żeby nikt na perski dywan nie wszedł w gumofilcach....
No ale za późno, już nasrane :(
Profile CardPM
+Quote Post
rescious
post 20.05.2011 - 20:10
Post #21

Znajomy Rodziny

Usuncie to proszę i nie pastwmy się dalej nad tym do jasnej ciasnej
Profile CardPM
+Quote Post