|
|
![]() ![]() |
21.06.2007 - 19:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Tak jak w temacie ,po ostatniej bitwie przyszedł czas na ostateczne starcie , sporo się nauczyłem od motocyklistów ,teraz niby niewinnie ,naiwnie ale powoli do celu .Jak boga kocham będzie wspaniale.
Wiec nie dziwcie się jak jakieś czarne charaktery będą kręciły się po forum a tak ogólnie patrząc zrobiło się tu trochę monotonnie (bo ile można gadać o jedynym(: ) Chyba nie obrazicie się jak zniknę na jakieś parę dni ?(: Dość gadania ,obudźmy lud z nieświadomego letargu .Wrócę jak skończę a skończę jak przekonam a przekonam jak zobaczę że jest dobrze (: Narazie przyjaciele wypełnijmy nasze cele . p.s O wolność oczy.............................................wiście |
|
|
|
| starr |
21.06.2007 - 20:38
|
|
Guests |
powodzenia!!! zarzuc nam link gdy rozmowa ciekawie sie rozwinie.
|
|
|
|
21.06.2007 - 21:03
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Hehe, Ketrab kontratakuje! Oby tym razem było lepiej. Liczy się pierwsze wrażenie, pamiętaj ;)
|
|
|
|
06.07.2007 - 09:14
|
|
|
Ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam . Jakaś szamanka wpadła na forum i pisała ze miała LD po 20 godzin dziennie ,zapomniała jak się nazywa od tego wszystkiego . Głupota ludzka nie zna granic Macie i czytajcie ,niewiele tego ,bo zainteresowanie nikłe , Rozmowa zaczyna się problemami rodzinnymi (:
http://www.blueforum.pl/topics28/nie-trac-...nocy-vt7619.htm Chyba nie dożyje starości . |
|
|
|
06.07.2007 - 10:24
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam . Jakaś szamanka wpadła na forum i pisała ze miała LD po 20 godzin dziennie ,zapomniała jak się nazywa od tego wszystkiego . Wybacz sceptycyzm, ale to jakaś totalna bzdura! Internet jak papier zniesie wszystko:) Fizycznie rzecz biorąc, za wyjątkiem stanów chorobowych, nie da się nawet nieświadomie tyle spać. Chyba kogoś fantazja poniosła. |
|
|
|
| Angello |
06.07.2007 - 12:08
|
|
Guests |
Czytałem o kobiecie, która twierdziła, że spędziła około 4 dni poza(czasu rzeczywistego). Do ciała wracała tylko na chwile żeby przekazywać energię z ciała astralnego do fizycznego na podtrzymanie życia. Chociaż wydaje się to bardzooo nieprawdopodobne nie mogę w 100% stwierdzić, że ta kobieta kłamała. Tak samo myśle jest w tym przypadku. Spać bez przerwy przez 20h to już jest niesamowity wyczyn(mam kolegę, któremu udało się uzyskać podobny rezultat kilka razy), a do tego jeszcze być przez cały czas świadomy napradę niewiarygodne.
|
|
|
|
06.07.2007 - 13:24
|
|
|
No wiesz, ona na tym forum twierdzi, że przespała tak całe wakacje, do października... Budząc się na krótko...
Ja sobie mogę być sceptyczna, nikomu to nie szkodzi:) |
|
|
|
| Angello |
06.07.2007 - 13:43
|
|
Guests |
No wiesz, ona na tym forum twierdzi, że przespała tak całe wakacje, do października... Budząc się na krótko... Ja sobie mogę być sceptyczna, nikomu to nie szkodzi:) Szczerze mówiąc nie miałem ochoty czytać co ona tam pisze na tym forum, ale tak jak podajesz to rzeczywiście coraz mniej prawdopodobne jest. Całe wakacje po 20h dziennie.. marzenia dobra rzecz. |
|
|
|
06.07.2007 - 15:57
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Czasami robilem maratony spania. . Z kazdym dniem jest coraz ciezej wstac.
Praca czy jakikolwiek ruch fizyczny jest wtedy strasznie bolesny.Da sie spac miesiacami..Zmienia sie fozjologia organizmu -energetyka i aktywnosc mentalna czy astralna jest bardzo latwa.Po wieloletnich probach szczerze ,odradzam takie maratony. W maratonach swiadomego zasypiania, przyjemnie rozchodzace sie cieplo(energia), jest jak lep na muchy. Wiezi ducha .Wtedy juz sie jest o krok od wypadku-nieszczescia. Spostrzezenia sa powierzchowne w takim stanie i nie warte wlozonego czasu. Sam przebimbalem tak rok. |
|
|
|
06.07.2007 - 16:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czasami robilem maratony spania. . Z kazdym dniem jest coraz ciezej wstac. Praca czy jakikolwiek ruch fizyczny jest wtedy strasznie bolesny.Da sie spac miesiacami..Zmienia sie fozjologia organizmu -energetyka i aktywnosc mentalna czy astralna jest bardzo latwa.Po wieloletnich probach szczerze ,odradzam takie maratony. W maratonach swiadomego zasypiania, przyjemnie rozchodzace sie cieplo(energia), jest jak lep na muchy. Wiezi ducha .Wtedy juz sie jest o krok od wypadku Spostrzezenia sa powierzchowne w takim stanie i nie warte wlozonego czasu. Sam przebimbalem tak rok. No nieźle przeciulać tak rok? :) A tak co do tego to chyba tak samo jak ze skracaniem snu. Po jakimś czasie nasz organizm potrzebuje go mniej, jakoś się zmienia i nie śpimy już tak długo jak wcześniej. |
|
|
|
06.07.2007 - 16:30
|
|
|
Chyba kończę z Rebelią ):Jestem zbyt wkur*iony na ludzi za ich głupotę , za ich ironie , egoizm , (pewnie oni tak samo myślą o mnie(: ) Ludziom astral potrzebny jest jak piąte koło u wozu (Nawet Darek coś przycichł ) jestem jak Donkiszot walczący z wiatrakami (: (Czyżby Cervantes doświadczał Obe i to zainspirowało go do napisania książki ? ) Chyba zajmę się swoim Obe , mam to wszystko w dupie (: niech przeznaczenie wierci dziurę w systemie jak sobie poczekam , pomyślę trochę ..................
|
|
|
|
06.07.2007 - 21:24
|
|
|
Nie panikuj-.
Ludzie sa w astralu bez Darka ciebie czy mnie.. Byli i beda.Tyle, ze jednoczesnie sa jeszcze gdzies indziej. Poczatek jest ciezki a srodek jeszcze bardziej. moze i na piesci pojdzie. A jak cie jeszcze raz zamkna i ,,,,.... ....-- pozdro |
|
|
|
06.07.2007 - 21:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
KETRAB NIE BąDź DUPA :D:D Damy rade :D
|
|
|
|
06.07.2007 - 21:42
|
|
|
Nie panikuj-. Ludzie sa w astralu bez Darka ciebie czy mnie.. Byli i beda.Tyle, ze jednoczesnie sa jeszcze gdzies indziej. Poczatek jest ciezki a srodek jeszcze bardziej.....-- pozdro KETRAB NIE BąDź DUPA :D:D Damy rade :D łatwo jest oceniać obserwatorowi , nie bądzmy tacy jak naszego ojca syn ,dajmy innym , proponuje spróbować: Zbyszek,Jerry do dzieła co stoi na przeszkodzie ?Wiedzę macie ,chęci jak widzę także , a kiedy już skończycie to zapodajcie linka popatrzymy ,ocenimy (: ale niestety radzę uzbroić się w tytanową cierpliwość i tarczę przeciw pancerną bez tego ani rusz , wychylisz głowę za to forum od razu ci ją zetną (: a ja ,jak już napisałem , posiedzę ,popatrzę może i ocenie ............. tylko czy komuś się chce robić z siebie idiotę ,czy nie lepiej zająć się sobą , ćwiczyć i mieć ludzi głęboko w ***** a co tam ludzie mają w dupie także i nas ? Ale po co ja to pisze ,nie dajcie zwieść się społeczności bo to największy sceptyk . |
|
|
|
06.07.2007 - 21:55
|
|
|
Ale o co Ci dokladnie chodzi??:> przybliż troche bo sie zamieszałem:D duzo narzekania widze a malo konkretów:D Dawaj dawaj:D
aaa rozumiem już ;) przecież nie będziesz sie przejmować jakąś idiotką, która jednym slowem nie myśli. Są ludzie i parapety kazdy juz o tym wie, nie poddawaj sie!!!! REBELIA!! Ten post edytował jerry1990 06.07.2007 - 22:08 |
|
|
|
06.07.2007 - 22:17
|
|
|
zaczekaj na huzarie
|
|
|
|
07.07.2007 - 07:17
|
|
|
przecież nie będziesz sie przejmować jakąś idiotką, która jednym slowem nie myśli. Są ludzie i parapety kazdy juz o tym wie, nie poddawaj sie!!!! REBELIA!! Jerry jak miałbym się przejmować tą kobita to skończył bym jak bym zaczął , Jerry mówię po raz drugi dlaczego nie spróbujesz ? To nic nie kosztuję (chyba)A wtedy będziesz mógł coś powiedzieć o narzekaniu. Pozdro i czekam na Husarię |
|
|
|
07.07.2007 - 10:32
|
|
|
Ketrab, Ty wyluzuj, miej trochę zaufania do procesu bo zmienisz się w fanatyka albo cynika... Naprawdę OBE nie jest jedyną drogą rozwoju i Przebudzenia..!!!! Sama znam osoby, które nigdy nie zajmowały się rozwojem duchowym a tak rozwinęły mądrość życiową i miłość, że jestem mały pypek przy nich.
OBE przyspiesza sprawy, bo poznajemy z innej perspektywy i ziemskie schematy przestają rządzić nami, ale większość dróg rozwoju ku temu prowadzi, byle nimi z zaangażowaniem i otwarciem na głos własnej duszy kroczyć. Mam przyjaciółkę, z którą razem zaczynałyśmy fascynację OBE. Ona szukała w tym miłości. Znalazła sobie niefizyczniaka i mieli romans:), ale zaczęła tracić kontakt i zainteresowanie rzeczywistością. Niefizyczniak nie rezygnował. Egzorcyzmował ją mój nauczyciel duchowy i po tym zaczęła normalnie dopiero żyć. Odcięła się całkowicie od OBE, weszła w duchowość katolicką. I dzisiaj ma jakieś mistyczne stany ekstazy, bliskości z Bogiem, których ja nigdy nie doświadczyłam. Tak więc każdy ma swoją drogę, dla jednych OBE, dla innych buddyzm, medytacja, dla innych katolicyzm, dla innych filozofia, dla jeszcze innych życie i nauka na podstawie doświadczeń życiowych... Pomagajmy w OBE tym, którzy tego potrzebują:). Resztę można informować, by mieli świadomość, że coś takiego jest, żeby byli świadomi, że jest ciało niefizyczne i śmierć nie kończy niczego. Takie jest moje zdanie. |
|
|
|
07.07.2007 - 12:13
|
|
|
Takim postem to ustrzelisz kazdemu serce.
|
|
|
|
07.07.2007 - 13:28
|
|
|
Ludzie Pisze po raz drugi "Odpuszczam" i ręka Boska mnie do niczego nie zmusi . Zbyszek wyczuwam w tobie
niewiarygodną energie w stronę Conchity , twój nick aż nią promieniuje ,chyba mam zwidy !? Nie martwcie się tak o mnie bo dostaniecie wrzodów na żołądku, od dziś kończę z "nałogiem" p.s Dzięki Conchita żeś się tak rozpisała , doceniam twój wkład w ratowanie mojej osoby . |
|
|
|
07.07.2007 - 14:09
|
|
|
To co.- pierscionki szykowac?
Hej Ketrab - wskakuj do Huzarow i daj namiar na ta paskudna kobiete..Zasypiemy kwiatami a jak nie podziala to pogryziemy! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |