|
|
![]() ![]() |
18.10.2011 - 19:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
(IMG:http://img444.imageshack.us/img444/3185/dalekiepodrezsercaafryk.jpg)
CYTAT Testowanie Korzeń snów, technik LD/OBE i Hemisync Więc dzisiaj doszedł do Mnie już świeży korzeń snów z Afryki :) co prawda tylko 5 gram ale powinno wystarczyć. (IMG:http://img546.imageshack.us/img546/7165/img0345kb.jpg) (IMG:http://img18.imageshack.us/img18/8580/img0346qx.jpg) Chciałbym zrealizować właśnie teraz projekt który planowałem od dawna, a jego realizacja świetnie komponuje się w obecne czasy. Dalekie podróże z serca Afryki to będą codzienne relacje z tego nie codziennego eksperymentu połączenia podróży Astralnych i szamańskiego treningu osobistego który przygotowałem na ten czas. Głównym motywem tej serii dalekich podróży będzie Afryka i odkrywanie korzeni własnych Jaźni by odkryć sekrety Mojego wnętrza. Cele tego doświadczenia: - zdać relację produktu Afrykański korzeń snów - zdać relacje z podróży Astralnych podczas trwania eksperymentu - wy-testować nie które techniki sztuki śnienia - praktykować detoks fizyczno-energetyczno-duchowy na każdej płaszczyźnie różnymi technikami i zdać relację - połączyć cały ten okres czasu z intensywnym treningiem osobistym i duchowym i zdać relację W miarę możliwość będą zdjęcia i opisy, a wszystko przygotowane w motywie szamańskiej kultury Afryki. |
|
|
|
18.10.2011 - 20:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Sensei. Dlaczego Afryka ?
|
|
|
|
19.10.2011 - 09:14
|
|
|
Sensei. Dlaczego Afryka ? Bo korzeń jest z Afryki, bo Afrykańskie Safari i plaże to jedno z Moich ulubionych miejsc na tej planecie. Bo jeśli mam mieć świadome sny full HD to chce by to było w Afryce :) Poza tym bogata relacja z przebiegu pierwszych 24 godzin eksperymentu dziś o godzinie 22. |
|
|
|
19.10.2011 - 16:23
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Sensei, jakie dawkowanie? Też bym chciał spróbować takiego czegoś :o jest to legalne chyba, co? ;>
|
|
|
|
19.10.2011 - 20:14
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
20.10.2011 - 05:45
|
|
|
Gdzie ta bogata relacja? Zapodaj chociaż biedną. Zaczynam się martwić bo po tym korzeniu można usnąć na troszkę dłużej:)
|
|
|
|
| Traktorzysta1300 |
20.10.2011 - 10:51
|
|
Guests |
Gdzie ta bogata relacja? Zapodaj chociaż biedną. Zaczynam się martwić bo po tym korzeniu można usnąć na troszkę dłużej:) Usnął i być może miał proroczą wizję ze nie warto o tym pisać poniewaz nic mu to nie da. Albo tez zamienił się w zombie, a one jak wiadomo nie są zbyt komunikatywne zwłaszcza w ciągu dnia, więc jeśli coś napisze to najwcześniej w srodku nocy, gdzieś tak o trzeciej nad ranem i to też nie jest takie pewne. |
|
|
|
20.10.2011 - 12:32
|
|
|
No w sumie napisał, że dziś o 22 ale wczoraj, ale w sumie dzisiaj jest znowu dziś zatem może dziś?
|
|
|
|
| Traktorzysta1300 |
20.10.2011 - 13:25
|
|
Guests |
.
|
|
|
|
20.10.2011 - 13:30
|
|
|
Pewnie na niezłej bani grają:)
|
|
|
|
20.10.2011 - 14:27
|
|
|
(IMG:http://img690.imageshack.us/img690/3185/dalekiepodrezsercaafryk.jpg)
Silene capensis tak zwany Afrykański korzeń snów na wstępie parę informacji o tym wspomagaczu jakie bierze udział w eksperymencie. Plemię Xhosa (i inne) korzystało z Silene capensis w celach kontaktu z duchami przodków i Bogami. Tradycyjnie wrzucano kilka korzonków Arykańskiego korzenia snów do wody i wytrząsano do ubicia piany. Pianę tą rytualnie spożywano. Zwykle robiono to przez kilka dni, do kilku tygodni. Przed zaśnięciem wypowiadano intencję, pytanie, w której spożywano Ubulawu. Następnie w nocy przychodził jeden z przodków i udzielał odpowiedzi na zadane pytanie. Współcześnie zauważono, że już bardzo małe ilości, rzędu 250 mg Afrykańskiego korzenia snów na dzień jest dawką efektywną! African dream root (Afrykański korzeń snów ) ma zdolność do zwiększania intensywności i wyrazistości snów oraz (w połączeniu z odpowiednimi ćwiczeniami) do wywoływania świadomych snów. Wiele plemion min. plemię Xosa korzystało z Silene capensis w celach kontaktu z bogami i duchami przodków . African dream root stosowano przez przynajmniej 3 dni, aby kontaktować się z bytami niematerialnymi ze świata snów. Tradycyjnie wrzucano kilka korzonków Afrykańskiego korzenia snów do wody i wytrząsano do ubicia piany, którą następnie spożywano. Innym sposobem było żucie przez parę minut korzonków. Uwaga sam w Sobie korzeń nie jest kompletną mieszanką zwaną ubulawu. To właśnie ona jest środkiem który używają szamani. Podobno jednak użycie korzenia bez reszty roślin i ziół daje wystarczające efekty by dalej uznawać go za opłacalny. następnym razem zrobię maksymalnie kompletną mieszankę Ubulawu i zdam relację :) Jak używać African Dream Root? To bardzo dobre pytanie zwłaszcza, że wielu amatorów używania szamańskich roślin, ziół itd lubi pomijać jakby nie były w ogóle znaczące przygotowania przed oraz w trakcie używania specyfiku. Podobnie jak rygorystyczny trening i predyspozycję jakie przechodzą szamani zanim dostaną do ręki narzędzie takie czy inne. Pomijając te czynniki skazujecie się na płytkość doświadczeń w jakich będziecie brali udział, a sam efekt rośliny będzie ledwo zauważalny, to jednak Wasz wybór. Ja mam zamiar jednak wprowadzić w życie większość warunków skutecznego używania korzenia. O to one: Przed pierwszą dawką co najmniej 24 godziny wcześniej przestajemy jeść. W trakcie używania korzenia prowadzi głodówkę całkowicie bez żadnego jedzenia. Jedynie woda w stosunku 2/3 litry dziennie. To będzie trwać około tygodnia - dwóch więc nie ma żadnego problemu. Innym ważnym czynnikiem jest to czemu oddajemy w czasie sesji Naszą energię i uwagę w ciągu dnia na jawie. Potrzebujesz więc mieć czas wolny tylko dla Siebie na cały okres sesji. Zorganizuj to ponieważ praca, szkoła i inne zajęcia odpadają na ten moment. Idealne warunki sesji można połączyć z proponowanymi tutaj prze ze Mnie dodatkami jak detoks na każdej płaszczyźnie życia i ciał oraz solidnym treningiem znanymi Ci technikami sztuki rozwoju duchowego, osobistego i śnienia. Zadbaj by miejsce było w miarę możliwości na łonie natury lub spokojne, przyjazne z dala od codziennych spraw i ludzi. Jeśli chcesz możesz wziąć Swoją drugą połówkę na sesje razem z Tobą. Zwierzęta i natura bardzo wspomagają sesje. W ciągu dnia oprócz praktykowania Swoich technik znajdź czas żeby rozmyślać nad snami i ich interpretacją. Medytacja i odmienne stany świadomości powinny wypełnić znaczną część Twojego dnia. Możesz do tego używać tańca, muzyki cokolwiek Ci pomoże. Skup się nie tylko jednak na Swoim wnętrzu, dobrze zastanów się nad zmianami w Tobie i Twoim życiu i zacznij realizować się w Tym kierunku. Wybierz pozostałe pytania i odpowiedzi które chcesz poznać w czasie wizji w snach i utrwal to w Swoim umyśle. Medytuj i komplementuj zarówno rozwiązania jak i nowe pytania podczas następnych dni. Sposoby aplikacji Korzenia naturalnie występujące w plemionach Afryki są dwa. Pierwszy polega na pocięciu korzenia w drobne kawałki oraz zmiażdżeniu korzenia na świeżo w drobne części. Wsypać to do letniej wody i ubić drewnianym narzędziem piane. Wypić piane i obmyć się wodą z korzeniem szczególnie głowę. Jednocześnie brać udział w przygotowanej przez Ciebie ceremonii inkubacji wizji w snach z muzyką i tańcem lub własnymi "dodatkami". Robić to oczywiście wraz odstawieniem jedzenia wcześniej przynajmniej 24 godziny i podczas całej sesji. Wodę pić 2-3litry dziennie. Drugim sposobem jest zamienienie tylko sposobu aplikacji w zalaniu wrzątkiem kawałków korzenia na 10-15minut i żuciu i zjedzeniu . Podobnie jak na 1 filmie mamy video sposobu pierwszego. http://www.youtube.com/watch?v=lOj3v_DvlHM [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lOj3v_DvlHM[/video] Relacje z dnia pierwszego: Przesuwam relację z „dzień pierwszy” o 24 godziny w których zaprzestałem jeść. Także jestem już po wstępnej dobie głodówki i przez tą dobę zrobiłem naprawdę mało ćwiczeń dlatego pomijam ją teraz. Pierwsza doba bez jedzenia jest ciężka do wytrzymania. Jestem obecnie w drugiej dobie bez jedzenia i całkowicie nie mam z tym już problemów. Nie czuje się głodny i cały czas mam spore zapasy energii do wykonywania codziennych praktyk i czynności. Wczoraj wziąłem też pierwszą dawkę korzenia (około 3 patyczków) nie udało Mi się ubić z tego piany okazało się nie mam odpowiedniego narzędzia do z wirowania wody z skruszonym korzeniem. Także wodę wypiłem, a korzenie żułem i zjadłem. Następnym razem spróbuje ubić pianę jeszcze raz jeśli nie uda się to zaleje wrzątkiem i zrobię napar który wypije, a korzenie wyżuje i zjem. Zaczynam z zerową pamięcią snów nie trenowaną od ponad miesiąca żadnymi praktykami. Jest to najbardziej drastyczny stan w którym taki człowiek budzi się z totalnym brakiem pamięci snów. Winę za to ponosi brak treningu oraz dieta(brak witamin i całej reszty, a także biochemia mózgu, trucizny, pasożyty, grzyby i inne blokady w organizmie i mózgu to główne problemy braku pamięci snów). Zobaczymy jak szybko i jakie praktyki pozwolą wrócić do pamiętania snów wyraziście tak jak tego oczekuje. Po pierwszej nocy w której spożyłem korzeń i powiedziałem niechlubnie afirmacje żadnych efektów. Pamiętam kilku sekundowe urywki snów z bardzo słabym dostrojeniem. Wnioskuje, że sam z siebie korzeń nie przywróci uszkodzonej pamięci snów. Pora więc zakasać rękawy. Ćwiczenie „Oczyszczający prysznic” Przeważnie to ćwiczenie robię zawsze przed przyjęciem korzenia i pójściem spać o godzinie 21:30. To ćwiczenie jest połączeniem twórczej wizualizacji i kąpieli w procesie odnowy organizmu (detoksu) i oczyszczaniu na każdej płaszczyźnie. Myślę, że to dobry sposób na takie połączenie jako ciepła woda świetnie stymuluje wyobraźnie oraz naprawdę jest wstanie zebrać ze Sobą energetyczne paskudztwa które się w Nas gnieżdżą. Liczy się jednak intencja by tak było. Wykonanie jest bardzo proste bierzemy ciepłą kąpiel albo prysznic i płuczemy się po umyciu , ciepłą wodą. Jednocześnie wyobrażając Sobie jak na poziomie ciała fizycznego (także w środku wszystko) jest spłukiwane z Nas i oczyszczane. Podobnie na poziomie ciała energetycznego (czakry i kanały energetyczne które budową przy przypominają układ żył dochodzą bowiem w każdy rejon ciała.) Ciało energetyczne możemy wyobraź Sobie jak odlew Naszego ciała fizycznego z milionami niebieskich kanałów i oczywiście całym systemie czakr. Spływająca woda z czubka głowy leci strumieniem w dół kręgosłupa mobilizując od pracy oraz oczyszczając dogłębnie wszystko także razem z aurą człowieka która promieniuje z Naszego ciała energetycznego. Podobnie z ciałem astralnym które możemy Sobie wyobrazić jako Nas w postaci „Ducha”. Ostatecznie jako całość kiedy wychodzimy zobaczmy jak wewnątrz Nas jest tylko światło które promieniuje z Naszego serca i głęboko na każdym poziomie wprowadza pozytywne dla Nas zmiany i uzdrowienie. Powinniście trochę eksperymentować nie prowadzę tego ćwiczenia w takiej formie ale w takiej jakiej aktualnie podpowiada Mi intuicja. Następnym razem kiedy będę wykonywał to ćwiczenie podam tylko nazwę. Ćwiczenie programowanie podświadomości na pamięć snów. Właściwie to seria czynności które robię po kolei jednak, że mają jedno zadanie ujmę to w całość. Ćwiczenie to powtarzam kilka razy dziennie. Optymalnie planuje 2-3 razy dziennie. Pierwsze co trzeba zrobić to stworzenie serwitora lub węzła energetycznego który ułatwi Nam nasz cel – pamięć snów. Serwitor w tym wypadku jest to „żyjący program” który wykonuje zaprogramowane dla Niego cele jakby bez Naszego świadomego udziału. Serwitor może być nie fizyczny (istnieć tylko w Nas) lub stworzony fizycznie. Na początku chciałem zrobić serwitora jednak ostatecznie zrobiłem węzeł energetyczny który sam w Sobie działa podobnie. Jednak jeśli zdecydujesz się zrobić serwitora powiem Ci jak to zrobić. Zakładam , że jego istnienie fizyczne będzie lepszym rozwiązaniem i sprawniej będzie działał dlatego ten sposób omówię. Najlepiej kupić plastelinę lub modelinę i ulepić z Niego Twojego serwitora. To może być cokolwiek w Moim wypadku np. figurka małego smoka. Ważne jest byś to Ty osobiście zrobił Swojego serwitora oraz nadał mu moc by realizował Swój program. Kiedy już masz gotowy model Twojego serwitora musisz zaprogramować do czego ma dążyć/jaki cel ma zrealizować... W tym wypadku kładziesz go przed Sobą wyciągasz ręce przed Niego i wchodzisz w odmienny stan świadomości minimalnie jest to FOCUS10.Wystarczy więc oddychać głęboko i nabierać energię (kolorową energią kolor który kojarzy Ci się z pamięcią snów) ta kolorowa energia kiedy przez 5 minut zostanie naładowana w Ciebie przez ręce przekaż jej część Swojemu Serwitorowi. Wyobraź Sobie jak najbardziej realnie jak energia pamięci snów spływa przez Twoje dłonie i wypełnia Serwitora pobudzając go do „życia”. Powiedz głośno „Nadaje temu serwitorowi moc do realizacji programu pamięci snów, zawsze kiedy Sobie o Nim przypomnę albo go zobaczę sprawi, że przypominam Sobie sny bardzo dokładnie”. Kiedy już masz gotowego Serwitora pamiętaj by napełniać go energią pamięci snów i intencją tego zadania codziennie w dowolnej porze. Część tej energii zostaw dla Siebie. Jeśli zabraknie Ci jej w ciele astralnym nad ranem kiedy będziesz potrzebował posiadać żywe wspomnienia ze snów Twój serwitor odda Ci tyle ile potrzebujesz ;) czego efektem będzie realizacja jego programu. Serwitor promieniuje tą energią w ciągu całej doby także nawet jeśli go nie używasz kiedyś zabraknie mu energii by realizować Swoje działanie. Stawiamy serwitora blisko łóżka. Bawimy się z Nim w ciągu dnia afirmujemy itd. Najważniejsza jest intencja tego co chcesz osiągnąć tak jak już się stało i wara w to, że tak jest i będzie. Drugi sposób to tzw węzeł energetyczny. Działa bardzo podobnie do serwitora jednak jego wykonanie jest inne. Jest to bowiem obraz graficzny , sigil ,pieczęć , znak którego istnienie w pobliskim rejonie oraz komplementacja daje realizację zaprogramowanych dla Niego celów. Podczas medytacji czy przebywania w odmiennych Focusie wyrażamy intencję pamiętania Swoich snów. Skieruj mentalnie Swoją intencję na ukazanie oczami wyobraźni odpowiedniego znaku który współpracując z Twoją podświadomością będzie wspierał to postanowienie. To może być banalny wzorek . Figura cokolwiek a nawet skomplikowane wielowymiarowe obrazy wszystko zależy od tego co chcemy osiągnąć w tym wypadku cel dla mocy jest banalny więc budowa węzła też powinna być banalna. Węzeł powinien być czarno-biały chyba, że widziałeś go w innych kolorach. Jeśli np. posiada jeden kolor jest to kolor energii pamięci snów, jeśli posiada więcej możesz zdefiniować ich znaczenie pracując z podświadomością. ( w Moim przypadku jest to jasna zieleń) Malujemy go czymkolwiek na kartce a4 dokładnie tak jak powinien wyglądać. Jest to wzór otrzymany od Niższej Jaźni i każdy ma Swój. Najlepiej pozwól ręce się prowadzić i malować jak uznaje :) Pokaże Wam Swój bo to żadna tajemnica. Zrobiłem go dzisiaj. (IMG:http://img9.imageshack.us/img9/9500/img0344iv.jpg) Ten zielono żółty wir to właśnie Mój kod od Niższej Jaźni. Jego celem jest bym pamiętał Moje sny bardzo dokładnie :) Energia jasnej zieleni to energia pamięci snów, a żółć to energia świadomości w śnie. Czerwień to ogień który pali Moje lenistwo. Znak, że będę musiał włożyć systematyczność by pamięć snów została uzdrowiona. Wir to podobno oznaka powodzenia w zamierzonych celach :) tak czy inaczej przekonamy się. Kiedy namalujemy Nasz węzeł kładziemy ręce przed kartką i podobnie jak w przypadku serwitora ładujemy Siebie, a potem obraz mocą. Na koniec głośno mówimy „„Nadaje temu znakowi moc do realizacji programu pamięci snów, zawsze kiedy Sobie o Nim przypomnę albo go zobaczę sprawi, że przypominam Sobie sny bardzo dokładnie”. Jeśli poprawnie stworzymy węzeł sam Siebie ładuje w ciągu dnia i posiada łączność z Nami(właściwie to z podświadomym umysłem). Przed snem powinniśmy naładować się jego energią oraz uruchomić mentalnie jego działanie z rana kiedy się obudzimy np. wyobrażając Sobie go albo patrząc na niego. Przyklejamy kartkę a4 koło łóżka. Tak więc zaczynam zawsze od pracy ze Swoim węzłem energetycznym po czym ładuje oddychając głęboko energię pamięci i świadomości snów w Siebie. Zakładam słuchawki i odpalam nagranie Adama Bytofa – Pamięć snów. To nagranie pomaga zaprogramować w podświadomości godzinę budzenia się i zapamiętanie marzenia sennego. Bez dźwięków synchronizujących fale mózgowe. Czas trwania - 16 min. 10 sek., waga - 22,2 MB. Nagranie w mp3 (192 kb/s) Download link nagranie jest zrobione tak by bez znajomości wchodzenia w odmiennie stany świadomości tzw Focusy zaprogramować Sobie pamięć snów. Kiedy nagranie się kończy odpalam Hemi-sync z serii Matemusic dowolną płytę by kontynuować stosowanie afirmacji , wizualizacji i prawa przyciągania w celu pamiętania snów. Oddycham więc głęboko wpadam w potężny relaks i afirmuje Sobie poprawnie głęboko wierząc w realizacje afirmacji np. „Jestem świadomy, pamiętam.” „Wyraźnie pamiętam Moje wszystkie sny” „Rano podświadomie budzę się pod koniec fazy REM i doskonale przypominam Sobie sny, zapisuje je do dziennika” „Moje sny są piękne, długie i kolorowe, fascynują Mnie każdego dnia. Moje doświadczenia i wspomnienia ze snów są realne, jakości HD” jednocześnie wyobrażam Sobie używając wszystkich nie fizycznych zmysłów różne sceny w których np. -budzę się rano i pamiętam doskonale sny , zapisuje je do dziennika -jak cieszę się z doświadczeń i wspomnień z nocy -jak w ciągu dnia kompletuje i analizuje moje wspaniałe sny które pamiętam doskonale itd. Wszystko oczywiście w przekonaniu, że tak jest TERAZ. Gdy nie mamy cienia wątpliwości co do realizacji Naszej intencji moc wykonana ją 100%. Musimy być bardzo skupieni na tym by odpowiednio przekazać Naszą intencję podświadomości która zbuduje na Niej swój program z celami do realizacji. Nie tylko w ciągu sesji instalacji tego programu ale także podczas dnia skupiajmy się na tym by sny pamiętać. Jak już mówiłem sama potężna intencja by tak było pozwala uruchomić procesy by tak było :) Instalacja programu pamięć snów może trwać i dwa tygodnie. Nie zrażaj się więc do tego efektami treningu tylko trenuj ostro. Czasami zbuntowana podświadomość która wzmaga się z instalacją nowego programu może robić na odwrót i sny będziesz pamiętał słabo lub wcale jednak po całkowitej instalacji programu będzie robić wszystko by go zrealizować. Po prostu musi zrozumieć że naprawdę tego chcemy i poprzez systematyczność wbudować się na Swoje miejsce. Takie programowanie robię codziennie przed snem oraz z samego rana. Codziennie też w planach mam prowadzenie dziennika snów ;) Tak więc powyższe zabiegi powinny zamykać ćwiczenia pamięci snów na ten eksperyment choć w Moim przypadku może się okazać że potrzeba użyć więcej środków by naprawić uszkodzoną chemią i truciznami 21 wieku pamięć snów. jest koniec dnia kolejny raz spróbowałem ubić pianę z tego dziada. Nie udało się... przynajmniej zrozumiałem dwie rzeczy nie uda mi się ubić piany ponieważ nie ścieram korzenia w drobny pył/proch. Dopiero z tego prochu i wody można ubić pianę nie tak jak Ja to robię z pociętego korzenia w drobne kawałki. poza tym wątpię że tubylcy biorą tak małe dawki 5 cm korzonek chudy badyl i to ma działać? pewnie robią pianę z 50 gramów gdzie 5 gramów korzeni przypada na głowę dziennie. Także kończy mi się mój zapas korzenia już w 2 dniu gdzie dawki są śmiesznie małe około 2 badylków. Zostało mi jeszcze na 2 dni po 2 korzonki. Tym razem zalewam to wrzątkiem i żuje korzeń,jem. Robię ćwiczenia i inkubację snu i idę spać. Jeśli przez następne 2 dni nie będę miał cudownie realnego snu jakość HD uznam że 5 gramów to dawka dzienna czyli trzeba za 100zł zakupić 25 gramów na 5-7 dni albo zmienić dilera :D Noc pokaże, jeśli mam być szczery wypiłem spory wody i zjadłem trochę korzenia w desperacji i o ile to nie jest efekt placebo czuje się dziwnie. Czuje, że dzisiaj Mnie nieźle pokręci w snach. Obym się nie mylił. |
|
|
|
20.10.2011 - 15:19
|
|
|
Po pierwszej nocy w której spożyłem korzeń i powiedziałem niechlubnie afirmacje żadnych efektów. Pamiętam kilku sekundowe urywki snów z bardzo słabym dostrojeniem.
Jaja se robisz? To ma być ta bogata relacja? |
|
|
|
20.10.2011 - 15:30
|
|
|
Po pierwszej nocy w której spożyłem korzeń i powiedziałem niechlubnie afirmacje żadnych efektów. Pamiętam kilku sekundowe urywki snów z bardzo słabym dostrojeniem. Jaja se robisz? To ma być ta bogata relacja? W Moim przypadku korzeń nie działa stymulująco na pamięć snów. Zresztą z tego co wiem efekty jego działania widać dopiero po 3 dniach. Relację prowadzę też z przebiegu ćwiczeń w ciągu dnia. |
|
|
|
20.10.2011 - 16:06
|
|
|
CYTAT W tym wypadku kładziesz go przed Sobą wyciągasz ręce przed Niego i wchodzisz w odmienny stan świadomości minimalnie jest to FOCUS10.Wystarczy więc oddychać głęboko i nabierać energię (kolorową energią kolor który kojarzy Ci się z pamięcią snów) ta kolorowa energia kiedy przez 5 minut zostanie naładowana w Ciebie przez ręce przekaż jej część Swojemu Serwitorowi. Wyobraź Sobie jak najbardziej realnie jak energia pamięci snów spływa przez Twoje dłonie i wypełnia Serwitora pobudzając go do „życia”. Powiedz głośno „Nadaje temu serwitorowi moc do realizacji programu pamięci snów, zawsze kiedy Sobie o Nim przypomnę albo go zobaczę sprawi, że przypominam Sobie sny bardzo dokładnie”. to bardziej przypomina nawet nie wiem co . bardziej niż cokolwiek to zabawę w czarodzieja niż w ćwiczenia sensej mówiłeś że dodasz o 22 mam nadzieje że je dziś dodasz |
|
|
|
20.10.2011 - 17:36
|
|
|
|
|
|
|
20.10.2011 - 17:49
|
|
|
"spożywam już jakiś czasrnsmak mi się podoba,rnDziałanie jak najbardziej OK,rnsny stają się coraz bardziej szczegółowe, zwiększa się ilość LD (przy drzemkach popołudniowych, prawdopodobieństwo LD teraz u mnie to 99%) "
"efekty po 3 dniach, polepsza intensywność i pamięć snów(rano zapisując jeden sen zaraz przypominam sobie następne i nie nadążam ich spisywać:). Czasem po jednej nocy wychodziło 5 snów, całe strony opisów w notesie :) " Nie ma co, zdaje się że to rzeczywiście fajna i mocna rzecz :) |
|
|
|
20.10.2011 - 19:34
|
|
|
jest koniec dnia kolejny raz spróbowałem ubić pianę z tego dziada. Nie udało się...
przynajmniej zrozumiałem dwie rzeczy nie uda mi się ubić piany ponieważ nie ścieram korzenia w drobny pył/proch. Dopiero z tego prochu i wody można ubić pianę nie tak jak Ja to robię z pociętego korzenia w drobne kawałki. poza tym wątpię że tubylcy biorą tak małe dawki 5 cm korzonek chudy badyl i to ma działać? pewnie robią pianę z 50 gramów gdzie 5 gramów korzeni przypada na głowę dziennie. Także kończy mi się mój zapas korzenia już w 2 dniu gdzie dawki są śmiesznie małe około 2 badylków. Zostało mi jeszcze na 2 dni po 2 korzonki. Tym razem zalewam to wrzątkiem i żuje korzeń,jem. Robię ćwiczenia i inkubację snu i idę spać. Jeśli przez następne 2 dni nie będę miał cudownie realnego snu jakość HD uznam że 5 gramów to dawka dzienna czyli trzeba za 100zł zakupić 25 gramów na 5-7 dni albo zmienić dilera :D Noc pokaże, jeśli mam być szczery wypiłem spory wody i zjadłem trochę korzenia w desperacji i o ile to nie jest efekt placebo czuje się dziwnie. Czuje, że dzisiaj Mnie nieźle pokręci w snach. Obym się nie mylił znalazłem inne wspomagacze CYTAT legalne natomiast jest aż 7 innych roślin i ziół które razem ze Sobą tworzą mieszankę Ubulawu.
http://shamanshop.pl/sklep/product_info....cts_id=371 Nie którzy w tym ja teraz zażywają oddzielnie od tego Silene Capensis - African Dream Root ja kupiłem 5 gram. Oprócz tego warto mieć Afrykański kasztan snów do kupienia na http://shamanshop.pl/sklep/product_info....cts_id=283 oraz http://shamanshop.pl/sklep/product_info....cts_id=186 oraz http://shamanshop.pl/sklep/product_info....cts_id=301 te wszystkie razem połączone mogą dawać takie sny o jakich bez nich możecie marzyć. |
|
|
|
20.10.2011 - 20:01
|
|
|
Czemu porostu nie wyjdziesz tylko się spania uczepiłeś ;p
|
|
|
|
20.10.2011 - 20:06
|
|
|
także mam tylko jeden składnik całej mieszanki roślin Ubulawu i do tego tylko 5 gram które bym zjadł w ciągu 2 dni maks. Przede Mną jeszcze dwa dni i zobaczymy czy będą efekty ... :) pozdrawiam do jutra
|
|
|
|
20.10.2011 - 20:08
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
także mam tylko jeden składnik całej mieszanki roślin Ubulawu i do tego tylko 5 gram które bym zjadł w ciągu 2 dni maks. Przede Mną jeszcze dwa dni i zobaczymy czy będą efekty ... :) pozdrawiam do jutra No to czekamy- tylko się nie rozchoruj od tego cholerstwa :) Myślę, że zbyt intensywne żucie korzeni nie może być zdrowe ;-) |
|
|
|
20.10.2011 - 20:17
|
|
|
No to czekamy- tylko się nie rozchoruj od tego cholerstwa :) Myślę, że zbyt intensywne żucie korzeni nie może być zdrowe ;-) Kiedyś tego używałem i miałem baaardzo długi sen, 12godzinne LD. Spędziłem w realu jedną noc a w świecie snu 12 godzin. Po 1 dniu spędzonym w śnie czyli ponad 12 godzin ciągłej akcji myślałem że zwariowałem i że Moje LD to tak naprawdę świat fizyczny. Troche poprało bo nigdy nie widziałem coś takiego w akcji. Narazie jednak niema efektów. PS; wtedy też nie było, a jak jebnęło to zmiażdżyło :D |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |