oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

7 Stron V  « < 5 6 7  
Reply to this topicStart new topic
> Chcesz Wyjść? - Zadbaj O Szyszynkę!, czyli jak przyspieszyć lub polepszyć drogę do OOBE
aumakumma
post 12.02.2014 - 23:21
Post #127

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Na początku dzięki za temat! Super!Co wiem na pewno, to dodam.Dziękując za przydatne wpisy pomijam nieścisłości a popieram ogólną wizję autorów w temacie.Identyfikuję się z nimi na podst. bardzo podobnych doświadczeń i wniosków.Błędy w szczegółach postrzegam jako nieświadome omyłki.Wynika to ze zbyt płytko przepracowanego tematu czy tzw. niekompletnej kompetencji.
Magnetoterapia,o której pisał autor tematu polega na stymulowaniu ciała polem 28kHz. Pole to zapewnia warunki do wyjścia i lewitacji.
Natężenie takie w naturalnej postaci występuje w Piramidzie w Wysokiej w Bośni.
Dlatego ponownie apeluję i namawiam chętnych do odwiedzenia tego miejsca w tym roku!
Są podobno aparaty wytwarzające takie pole ale nie znalazłam ich twórców.
Wiem,że są tacy ludzie ale nie poznałam ich jeszcze.
Co do tryptofanu jest go dużo w mięsie indyka i jeszcze więcej w gęsinie.Nie powinno się pozbywać wytopionego tłuszczu z gęsi ale zjadać go.
Zwapnienie w naczyniach krwionośnych można usunąć dużymi dawkami wit C1000 najlepiej wchłanialna prawoskrętna, czyli ta najbliższa w budowie do naturalnej. Dobrze do tego brać wit D3 5000,również w dużych dawkach.Obu tych witamin nie da się przedawkować .Wit A jest groźna ,bo rzeczywiście megadawkami do 3 miesięcy można nią rozwalić wątrobę na śmierć .
Melatonina jest również dostępna w aptece bez recepty ale serotonina jest potrzebna tylko do aktywizacji psychosomatycznej (ciało i duch) w realu.Jej przyjmowanie spowoduje jedynie aktywację układu współczulnego-sympatycznego a ten stymuluje świadomą aktywność w tu i teraz.Melatonina zaś wydzielana jest w warunkach ciemności i odpowiada za odpoczynek organizmu ,leczenie w śnie. Jest produktem działającym zatem na parasympatyczny układ nerwowy.ładna nazwa:)
Niedoskonałość objawiająca się zwapnieniem szyszynki jest spowodowana błędem w naszym DNA.
DNA istot wyższych,nazwijmy je rozwiniętych, spacerujących ze stwórcą po parku jest przesycone SI (krzemem) a nasze niestety
przesycone jest węglem.Przez to my mamy podwójną helisę DNA a oni dzięki krzemowi w wiązaniach i strukturze komórki helisę heksagonalną.Skutek-
oni mają budowę krystaliczną ,świetlną,lepiej przewodzącą informacje i zdolną do telekinezy czyli świętą,płynną ,wibrującą jak kamerton.Efekt-osiągają wszystko to o czym my marzymy na drodze łatwej
kreacji bez treningu. Mają to i już.Ludzie tacy jak Hrabia de Saint-Germain byli blisko tej doskonałości. On żyje do dziś i to podobno
we Wrocławiu. Nie wiem jaki stopień świadomości dziś ma ale żyje,bo lubił cielesność i bycie człowiekiem. On ,jak i bogowie ,faraonowie,dzisiejsi kahuni=All kahun (architekt piramidy), inni wtajemniczeni różnymi sposobami osiągają prawdziwą sublimację ciała pewnie tylko ezoterycznego.Doznają śmierci do poza i zmartwychwstania do realu.
Ci ludzie potrafili wykorzystując biały proszek złota spacerować w poza. Ostatecznie jednak nie chce się wracać.Co najśmieszniejsze biały proszek
złota-kamień filozoficzny
oczyszcza ducha,leczy ciało ale jest to tylko skutek uboczny rozwoju.Celem zażywających proszek jest bezpośrednia emanacja
do domu ojca-wniebowstąpienie.
W połączeniu z 40 dniową głodówką (Jezus w ogrójcu) daje podobno możliwość wejścia z ciałem do domu ojca.Jeszcze nie wiem czy to możliwe ale Jehowi wierzą,
że zbawieni będą wraz z fizycznym ciałem w realnym świecie.
Wniebowstąpienie ich zdaniem nie nastąpi ,jedynie swoista sublimacja ciała i jakiś rodzaj przebudowy komórkowej ciała-chyba do postaci wyższej-boskiej,
doskonałej,fraktalnej?Jest to jakaś opcja:) I tu by się zgadzało,że ci ludzie ,którzy mają za niską wibrację będą padać (umierać na zawsze) podczas armagedonu bo budowa a co za tym idzie, energetyka ich komórek nie wytrzyma transformacji ciała w wymiarze fizycznym.
Biały proszek,dalej....
Skład tego specyfiku to najprawdopodobniej DMT o wielkiej koncentracji.Taka megadawka wywala szybko a to czy wracamy czy nie zależy
najprawdopodobniej od nas i naszej misji jaką obieramy na drodze do domu ojca.W sumie dzieje się to w co wierzymy.
Woda-baaaardzo ważna. Składamy się z niej decydującej części. Dlatego też zwykłe farmaceutyki, jeśli mają być skuteczne, powinny być popijane dużymi jej
ilościami.
Wszelkie suplementy szczególnie te, wyzwalające paranormalność mają być uwodnione.Zwiększa to ich wchłanialność i działanie.Reakcje chemiczne są
efektywniejsze w warunkach
dostatecznej ilości wodoru (reakcje jądrowe)i tlenu (reakcje oksydacyjne).Dobra dość o tym bo to dżungla.
Jeśli mamy wzmocnić działanie leku (jest ryzyko przedawkowania leku ale nie DMT) to tylko sok z grapefruita.Ma w sobie żywą wodę ale z plantacji eco:)
LEKI TRADYCYJNE NIE mogą być popijane tym sokiem.Za dużo na raz chcę powiedzieć.Skupię się na rzeczach nienormalnych.W sumie chodzi o to ,że żywa woda jest w świeżych owocach.
Wracając do pola 28kHz to występuje ono kolejno i malejąco:
1.) źródła, naturalne cieki wodne w otoczeniu drzew
2.) las,okolice
3.) wieś z dala od miasta
4.) niemierzalna medytacja ,relaks,oobe.
Zatem jeśli żyjemy w mieście i pijemy martwą wodę to już wyjazd do lasu podnosi nam wibracje zbliżając ja do 28kHz
a jeśli jeszcze pojemy owoców eko to również dostrajamy się .
Także medytacja poza miastem,spacery,wędrówki !
No dobra woda. Fluor -morderca szyszynki ale i jego kolega chlor-rakotwórca,utleniacz jest trucizną dla komórek i zniekształca geny.
Zatem woda z kranu jest be.
Badałam stan wody we Wrocławiu i jest zasadowa (ochrona rur nie dobro ludzkie)ale i mocno chlorowana.Płynie bez miłości i kreacji bożej,
wstrętnymi rurami i jest odzyskiwana
z najgorszego syfu,ścieki,fekalia i cały gnój.
Ja jeżdżę po wodę do Sulistrowiczek (dobry pomysł by był tam majowy zlot) i marzę o własnej studni.Tylko źródlana.Zaś ta z piramidy w Bośni? Podobno jej 3 krople dziennie wystarczają aby
utrzymać pole wibracji 28kHz przez dobę. % wyjazdów w roku gwarantuje stan poprawnego naładowania ciała i szyszynki.
Woda z piramidy jest najdoskonalsza,prawidłowo zjonizowana,namagnesowana i naładowana.Ma doskonałą wibrację własną ,potencjał i naświetlenie. Warunki w jakich powstaje gwarantują jej genialny skład zbliżony do czystego ORME. Ma silną pamięć elektroenergetyczną i radiacyjną i działa jak "homeopatyk".Dlatego tylko jej 3 krople zaprogramują resztę dolanej wody i dostroją do prawidłowego stanu.
Teraz- minerały i krzem,niedostępny w żadnym jedzeniu i trudny do wytworzenia
(jedynie w warunkach laboratoryjnych),
są tylko w bieżącej wodzie ze źródła,dzięki wypłukiwaniu z piasku,kamieni,ziemi.Jak zaczęłam rozmawiać z ludźmi mieszkającymi w Sulistrowiczkach,
w okolicy źródła okazało się ,że gro z nich to oświeceni
lekarze,architekci, inni wtajemniczeni.
Wyczerpując temat warto przestudiować badania nad żywą wodą.Nie chodzi mi o to oby ktoś na siłę wierzył w gusła ale sprawdził jak naukowcy i oświeceni borykają się aby rozkminić tę wiedzę .
Auahuasca-raz próbowałam z Dannem ale ugotowaliśmy chyba za słaby roztwór i nie było rzetelnej głodówki.U mnie był tylko efekt wyjścia z ciała i wejścia na chwilę w Danna.Nie mieliśmy lęków,rzyganie ale to wszystko było za słabe.
Podeszliśmy do tego też zabawowo a nie poważnie. Są Polacy organizujący u Czechów ceremonie ale nie miałam szczęścia dojechać do celu.
Nie było mi dane chyba. Może to powtórzę. W Brazylii są kościoły Aułahuasca.
Jedyne, legalne i zdrowe podejście do tej herbatki:) na świecie.
Już chciałam się tam przeprowadzić. Na tym filmiku to fajnie podane:
http://www.youtube.com/watch?v=AQqx5BcrTXo&hd=1
Dobra nie wiem czy wpis ma ręce i nogi ale zapraszam do wspólnych rozważań i proszę o wszelkie rozwijające tematy informacje.
Niech moc będzie z Wami. No i ku radości filmik najlepszego na świecie św. pamięci Billa:
http://www.youtube.com/watch?v=39fm-MTgb50&hd=1
Niby nie ma przypadków??:) a zbieżność nazwisk Hicks (świadomość inteligentnie przekazywana ludziom) i Higgs (świadość boskich cząstek,bozon,akcelerator).
Jak nie ma przypadków?
Dobra jadę dalej bo mam trochę czasu jeszcze.
Wracając do DMT to i tak każdy z nas jest ćpunem, bo podczas snu produkuje DMT sam sobie, w sobie tylko znanych podkorowo dawkach.
Ten doskonały związek jest megalekiem i po kolei leczy podczas 8 h snu, kolejno organy i układy w naszym niedoskonałym ciele.Przeskanowuje komórki
i w etapie zaawansowanym może (dzięki świadomości śniącego) nadpisać nowy program dla DNA śpiocha:)
Fazy snu , w których leczy psyche daje nam przepracowanie jakiegoś pomysłu,klęski czy kreacji. Dlatego często pamiętamy szczegółowo sen i po wybudzeniu doznajemy
tzw. olśnienia.Einstein,Newton,Tesla.....Ci nie zawsze pozbierani w realu ludzie przyznali sami,że sen czy też szczególny stan relaksu spowodował wszystkie
odkrycia i eureki.
Praca "musku" dzięki "szynce", w nocy jest 1000 razy większa niż na świadomce w realu ,na zmysłach. Podziw ,że się to wszystko nie ugotuje.
Ale może dlatego ,że DMT jest również przeciwbólem i paraliżuje (nie ruszamy się w śnie aby nie zrobić sobie krzywdy w nocy wychodząc)?

Jeśli chodzi o nową cywilizację to jesteśmy na drodze tworzenia wspólnot żyjących dawnymi prawami.Własne jedzenie,woda,nowe DNA,cel-realizacja
bożego planu stworzenia człowieka i droga do domu ojca.
Takie jest moje zdanie. Mam wielu znajomych (już w różnych częściach świata)przepisujących sobie programy ciała fizycznego na poziomie komórkowym,resetujący energetykę,psyche,
tworzący swoje superego w realu i światach równoległych.Każdy z nich mówi tym samym językiem,ponieważ ma te same doświadczenia.Coś w tym musi być.
Są to ludzie starsi,wykształceni i mądrzy.Ja przynajmniej ich podziwiam w uporze i zapale jaki wkładają w poznanie. To inspirujące i niewyczerpane.
Oni staja się fraktalami. Jeszcze jeden przypadek wszyscy są Polakami. Zaczęłam traktować ten fakt jako dowód na to,że narodem wybranym,czy też potomkami Boga-Bogów są Słowianie.Pochwalam autora tematu bo jest super.Jeszcze,jak najwięcej! K O N I E C.Mam dość i tak nikt nie doczyta tego do końca.
Go to the top of the page

+Quote Post

7 Stron V  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park