|
|
![]() ![]() |
02.08.2011 - 13:37
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ostatnio oglądałem internet i znalazłem tą technikę
jest to medota dla tych ,,Usypialnych" podczas WILD-a polega on na wyobrażaniu a więc do roboty! 1. Nie relaksuj sie tak jak do większości metod jest to potrzebne. Ułuż się wygodnie na lóżku zamknij oczy 2. Rozbudzaj umysł najmocniej jak sie tylko da gdyż w końcu i twój mózg sie zmęczy rób tak około 4min 3. Wyobrażaj sobie sen. Tak! zwyczajnie wyobrażaj sobie twój sen mów sobie w duchu: ale fajnie już mam LD! itp. np. wyobraź sobie że skaczesz z balkonu tańczysz makarene byle co ważne żebyś se coś wyobrażał - I ty następuje rozłam na dwa kierunki jak poprostu nagle zaśniesz nie będąc świadomym w śnie nie smuć się bedziesz we WŁASNYM śnie i nagle zorientujesz się że to sen - Jak podcas wyobrażania nie zaśniesz to pogłębi ci sie stan snu i będziesz w śnie:D Wymyślił ją niejaki Kodi98 Tu jest jej pełen adres http://www.świadomesny.pl/forum/viewtopic.php?f=8&t=15 Tu jest film Powie mi ktoś czy jest skuteczna |
|
|
|
02.08.2011 - 16:11
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
te wszystkie nowe techniki to jakieś wymyślane fantazjowanie myślących że są pionierami dzieci
|
|
|
|
03.08.2011 - 13:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
05.08.2011 - 19:09
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Trzeba to sprawdzić.
A u ciebie zadziałała? |
|
|
|
| Gray |
05.08.2011 - 19:32
|
|
Guests |
Chodzi o to, że to nic nowego. Wydaje mi się, że każdy praktykujący jakiś czas, z własnego doświadczenia dochodzi do takich wniosków (techniki którą podałeś). Metoda prób i błędów w przypadku ld/oobe zawęża się :)
|
|
|
|
05.08.2011 - 19:50
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |