|
|
![]() ![]() |
05.02.2008 - 19:33
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja tak jak Ananan mam pewne bolesne doświadczenia i myślę, że w astralu człowiek się od nich uwalnia. Choć to tylko chwila, ale jednak... Tamte istoty odbierają to chyba dobrze ;) a przynajmniej tak mi się wydaje :)
|
|
|
|
05.02.2008 - 23:43
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bywanie tam otwiera nam oczy, na to co jest tu. Wystarczy się rozejrzeć do okoła i zobaczyć jak płytko żyjemy. Ile tracimy, bo nie rozumiemy po co to wszystko. Przyznam się, bez bicia, że moje braki na temat " celowości" świata fizycznego czasem mnie przytłaczają, potem rozbawiają a na końcu mobilizują do zrozumienia. Oj... jeszcze dużo przede mną:)
|
|
|
|
07.02.2008 - 13:24
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
nawet śmieszny tekst, non-stop zaprzeczasz samemu sobie tworząc artykuł składający się głównie z paradoksów :D. Ale i tak dzięki za teks, daje dużo do myślenia :) Tekst z założenia nie miał być śmieszny, mógłbyś mi napisać gdzie zaprzeczam sam sobie? :) @Leon Mój artykuł nie był próbą narzucenia komuś moich "mądrości". Tekst napisałem w oparciu o to czego sam dowiedziałem się z różnych źródeł. Dodałem też coś od siebie. Tekst miał być raczej inspiracją. Należy wziąć jednak pod uwagę, że pisałem go ponad 1,5 roku temu. Moja mentalność dotycząca oobe jak i wielu innych rzeczy zmieniła się przez ten czas. Jednak artykuł uważam nadal za jak najbardziej aktualny. CYTAT Każdy ma prawo próbować i doznawać doświqadczeń związanych z astralem,każdy ma swoich przewodników duchowych ale na pewno nie jest to jakiś tam Niegowski czy inny przemądrzały któremu się wydaje że on już wszystko wie.Każdy ma przewodnika niefizycznego i musi się nauczyć z nim kontaktować i czerpać od niego wiedzę,nawet jak błądzi -to ma do tego prawo. Twoje myślenie jest dość "zawistne" i trochę dziwne. Czy uważasz, że skoro każdy ma swojego niefizycznego, duchowego przewodnika, to osoby fizyczne nie mogą napisać własnych przemyśleń oficjalnie? Chyba nie masz racji... sam to przemyśl. Jak to ładnie ujął Suwak CYTAT To, co jest opisane w pierwszym poscie to jest ideał. No i tak właśnie jest. A to, że jak ktoś początkujący przeczyta ten tekst i poczuje się trochę zagubiony to chyba normalna sprawa. Kto z nas nie poczuł się zakręcony w tym wszystkim jak pierwszy raz usłyszał o OOBE, astralu i tym wszystkim co niefizyczne... Od tego jest między innymi to forum, żeby znaleźć pomoc i rozwiać własne wątpliwości. Pozdrawiam. |
|
|
|
25.02.2008 - 19:25
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
2 raz jestem juz w artykulch. Rok uczestnictwa na forum a ja 2 raz tu wszedlem.
Dobrze piszesz Karakan. Ze zlymi intencjami nie powinno sie nawet wychodzic na ulice z domu a co dopiero swiadomie w dymensje, gdzie nic sie nie ukryje. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |