|
|
![]() ![]() |
29.06.2007 - 12:02
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam i znowu mam jakiś chory problem. Opisze dzisiejsze doświadczenie.
Spie, nagle widze jakąś ciemność i plamy. Samo mi sie pomyślało, że zaraz wyjde. No to czekam czekam, czuje jakbym był w wodze, ale nie czuje zimna ciepla ani zebym był mokry. Otwieram oczy nie widze za bardzo szczegółów, mowie ch*j wlece sobie pod ziemie. Wlatuje a tam ciemność i jakaś śmieszna siatka graficzna jak w programie graficznym 3ds max stiudio, tyle że w zielonym kolorze. Mowie ku**a co to za przypał. Polece w kosmos lece w góre, nagle zmienia sie widok jak w grach komputerowych, że widze siebie od boku (jakiś niebieski, łysy mięsniak oO ? - 100% przeciwienstwo mnie), nagle pokazuje mi rękę że niby mnie swędzi i mnie sciąga na dół i spie. Takich przypałow mam od ciula i jeszcze wiecej, to wszystko nie bardzo mi wygląda na obe, za każdym razem gdy jestem świadomy i NIBY wychodze, zaraz po wyjściu wszystko zamienia sie chyba w sen. O co kurde lata bo ja już tego nie rozumiem. |
|
|
|
29.06.2007 - 12:16
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Nie wiem dlaczego wszyscy od razu gdzieś pędzą w OBE. Na spokojnie bez pośpiechu wyjść porozglądać się, podotykać utwalić fazę po co od razu latać. Takie wyjścia szybko się kończą a chyba nie o to chodzi.
|
|
|
|
29.06.2007 - 14:45
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie chodzi, że na szybkiego, po prostu miałem ograniczoną świadomość i nie do końca mogłem się zastanowić nad czym kolwiek, to wyglądało w ten sposób jakbym dostawał myśli z zewnątrz i odrazu wykonywał polecenia bez na myslu i to w dodatku wygladalo bardziej z pozycji obserwatora. Nie wiem nie umiem tego wytłumaczyć, to jest poprypane troche.
|
|
|
|
29.06.2007 - 19:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Hahahahha, stary naprawde zajebiscie to opisales. Ubolewam nad twoim problemem, ale motyw z niebieskim lysym wiesniakiem mnie roz***al :D. Wracajac do tematu, jak sam zauwazyles, slabe dostrojenie, nie wyszedles z ciagloscia swiadomosci.. odzyskales ja dopiero w LD, na bardzo plytkiej fazie... i tak to wlasnie wygladalo.
|
|
|
|
29.06.2007 - 21:12
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Od dzis koncze teoretyzowanie i cwicze latanie.Juz mi leb puchnie czy to mentalne czy astralne.Ide spac i wstaje o 3 wnocy i nie pisne wiecej az cos ciekawego przezyje..
|
|
|
|
30.06.2007 - 21:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Zbychu jestes wielki hehe po rozmowie z Toba zniknelo mi wiele klapek, ktore mialem na oczach i wiele nie widzialem-wiedzialem ale cos tam bylo we mnie tera wiem juz co.
Pozdrawiam Ciepło mam nadzieje ze nie przyładowalem w Ciebie za bardzo :p Pozdro 4 All :) |
|
|
|
02.07.2007 - 14:58
|
|
|
Zapomnialem o wyciaganiu w nocy 24 godz.ale jakos powialo mi toba o00:30 w nocy.Tak jak bys sie metalnie do mnie dobijal.Spales czy szarpales sie ?
|
|
|
|
02.07.2007 - 16:16
|
|
|
nie spałem słuchałem Jackowskiego na kompie, a żeby było lepiej cos mnie naszło słyszalem pukanie co jakis czas, mysle sobie zbyszek jaja robi hehe ;) i jak mnie coś dopadło... "wystawiłem łeb" mentalnie heh zeby sprawdzić czy cię nie ma a potem zawedrowałem do Ciebie bynajmniej tak mi sie wydawało że to Ty;p
Pozdrawiam |
|
|
|
03.07.2007 - 07:54
|
|
|
Dzis nie spalem do 3.Oklolo 22:40 znowu u mnie byles.Krotko ale wesolo..Zlapales mnie w biegu.Od pierwszej zaczalem straszyc.Najpierw wpadl jakis koles i zaczal mi szarpacza lewe ramie. Wyskoczylem za nim i zaczolem nim wierzgac jak snopkiem siana.On mnie astralnie ja go najpierw astralnie a potem mentalnie.Ciagnalem potem was na przemian raz Noblego raz ciebie za co sie dalo. Ciebie to raz jak wor kartofli tyle ze za nogeTrwalo to co nieco. . Az przewodnik zwrocil mi uwage coooooo robisz!!!!.Jako znak robilem z ramion trojkat nad glowa.Co rusz gubilem waszego identa.Mozliwe ze ciagnalem jakies atrapy.
Raz podlecial ktos do mnie w ciele astralnym .Zobaczylem jego twarz i smialem sie troche bo byl zdziebko pokrzywiony.Wygladal na strzyge.Przewodnik podszepnal -Noble Cos mi za to zrobil bo mnie az pokrzywilo.Chyba sie przyssal na pare sekund albo dawal znaki, bo palilo mnie nie do wytrzymania.Puscilo jak zaczalem sie gwaltownie krecic.- wirowac Spalem miedzy 3 do 6 godzina .Poprzebudzeniu bylo u was cicho.Nie moglem juz nic zrobic bo zona wiercila sie przy karzdym moim ruchu niefizycznym.Prowadzilem wtedy tylko rozmowy.Tomek zasluzyles na miano Starego kahuna. W mentalnym jestes latwo rozpoznawalny..Z Noblem rozmawialem za malo i chyba mi sie jeszcze nie wpisal na liste. Zaskoczylo mnie to ,ze choc sie nie znamy to dalismy rade sie namierzyc i to po paru godzinach telefonowania. HM. To by sie Brus zdziwil. |
|
|
|
03.07.2007 - 09:30
|
|
|
Zbyszek Wielki Szacun za Twoje możliwości postrzegania :D i tak jak piszesz nie widzieliśmy sie w realu a zdołaliśmy się namierzyc i to jak dla mnie bez problemu :) pozdrawiam i do pogadania ;)
|
|
|
|
03.07.2007 - 09:45
|
|
|
Ja tej nocki mialem niezłą astralną rozwałke :) Przed snem sobie mentalnie odwiedzalem Maveja i Zbyszka:) Pozniej udalem sie na spoczynek. Najpierw się budziłem nie wiadomo z jakigo powodu... budze się o 2:40 i w myslach tylko obija się echem... Zbyszek...Zbyszek... No ale dobra spie dalej :) Pozniej rozbudzanko w którym mentalnie odwiedzalem i budzilem Maveja i Zbyszka no i wskok aby wylezc astralnym. Ogolnie tej nocy mialem chyba z 4 swiadome sny... Jeden z nich wygladal mniej wiecej tak: Idę sobie chodnikiem i przypomina mi się o tym ze planowalem spotkac Zbyszka... Krzyknąłem sobie "Zbyszek....Zbysio..." i w tej chwili widze jakis blysk. Cos jak flash aparatu albo jakis stroboskop. Na niebie zaczynają walic blyskawice. O ja piernicze co się dzieje - mysle sobie. Zaczynam lecieć w dół...lece i lece w czerni...calkiem tracąc orientacje:) Pojawilem sie w jakims dziwnym miejscu jakby jakis magazyn czy cos. I czuje obecnosc Zbyszka mimo iz go nie widze. Opowiada mi cos o astralu o tej budowli w ktorej jestesmy i o postrzeganiu... w koncu cos na temat ducha... troche zagmatwane i ciezkie do zapamiętania:) Jakos stracilem swiadomosc...usnalem... jak sie obudzilem na zegarze byla 6:40
|
|
|
|
03.07.2007 - 10:02
|
|
|
Noble
A o bijatyce to nie wspomnisz kochany! Zapasy sa o tyle dobre ,ze dla wszystkich dostrzegalne-a zero szkody. Gwaltowne ruchy nie umkna niczyjej uwadze. Raz zrobilem wirek. Hej. |
|
|
|
03.07.2007 - 11:21
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ale chłopaki jazdy robicie. Ciekawe czy się pokryły wersje?
|
|
|
|
03.07.2007 - 15:41
|
|
|
czekam na kolejne zapasy :) ogolnie troche sie naparzalem przez tą noc :) ja piernicze pół nocy świadomej to jest to :) Ale skill mi narasta :D
|
|
|
|
04.07.2007 - 02:59
|
|
|
fajne odpowiedzi na temat :|
|
|
|
|
| Angello |
04.07.2007 - 12:52
|
|
Guests |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |