|
|
![]() ![]() |
17.10.2013 - 08:31
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Co DAro w psychiatryku? E przejdzie mu. Choc raz obe, zawsze obe. Mnie tez kiedys sasiedzi chieli zamknac, jak siedzialem ciagle w transie. Skarzyli sie zonie, ze patrzylem durnowato, no czasami cos wymyslilem. No, gdybym tego nie gadal, to przeszloby moze niezauwazone:))) W sumie ciekawe przezycie taki ciagly trans, choc sie przyznam, iz teraz jakos wole trzezwosc umyslu. Wczoraj na budowie gralem sobie na instrumencie jakies 5 godzin i bum. Zniknely mi skrzypki i pogubilem rece. No 5 godzin grania daje pod czupryna. Nagle na przeciwko mnie pojawila sie zmarla mama z ciotka i patrza. A ja im hello, mama pogram ci troche. Zamiast skrzypek byla czarna dziura. Skrzypki pojawily mi sie powoli, w moich rekach. O dziwo na poczatku nie chcialy grac, wydajac matowy dzwiek, cisnalem smykiem az sie przetarly i poszlo. Wiecie co bylo fajne w tym odlocie. Ze nie robilem zadnych obe a tylko siedzialem bez ruchu tyle godzin i przefazowalo mnie samo. Dzieki mojemu szamotaniu sie w transie przez rok, wyrobilem w sobie postrzeganie delikatnosci i rozbudzilem fazowanie od zaraz. Gdy czlek sie nie jara demoami, to strasznie sie to przydaje. Caly umysl jest inny, czucie i wrazliwosc na delikatnosci. Dziala wtedy telepatia i fazowanie jak ta lala. A jakie jaja wyprawia rozrywajace sie na czesci cialo astralne. Zyc nie umierac:)))
Jedyne niebezpieczenstwo z takiego fazowania, to powodowanie u innych wypadkow. To chyba jest jedyne, realne zagrozenie obe. Ludzie wysuwaja swoje, pozostawione ciala nief. i docierajac do innych, powoduja zaburzenia koncentracji. Tego trzeba sie bac, bo to jest realne!!! A jesli w aucie przy pelnym gazie, albo przy pile? TOOOOO o nie daj Boze!!! |
|
|
|
17.10.2013 - 08:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To chyba dzisaj go zamknęli bo wczoraj jeszcze wrzucił ten filmik
|
|
|
|
17.10.2013 - 09:15
|
|
|
No dobrze mu z oczu patrzy, wczesniej mial troche zatransione, ale teraz ekstra klasa, pelna kontrola:)))
|
|
|
|
17.10.2013 - 09:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Obejrz ten filmik:
|
|
|
|
17.10.2013 - 09:57
|
|
|
zobaczylem i mi sie podoba, dobrze mowi:))
Z ta energia Jezusa fajna rzecz. Tez sie glowie jak to dziala. Sam okreslam ta energie- energia swiatla:)). cos jak energia szczescia, aktywnosci, dobrobytu. Hm ,ale czy to, to sam, ciezko powiedziec:))) To jest cos z najwyzszej polki swiadomosci. Dobre na depresje sa chory anielskie, Czlowiek choc sekunde poslucha i nosi go godzinami. W sumie ciezkie to zyci na tej ziemi |
|
|
|
17.10.2013 - 10:04
|
|
|
:) Zbysiu, mi chodziło bardziej o ten tekst z psychiatrykiem;p
|
|
|
|
17.10.2013 - 11:01
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dobrze mówi DS w tych filmach o językach, trzeba badać nieznane, bo badanie nieznanego to piekna sprawa. Nie można negować przeżyć, bo to sa jego doświadczenia nikt nie ma prawa negować czyiś doświadczeń, i osądzać kogoś poprzez pryzmat swojego lustra, każdy jest indywidualnością, i nie istnieje nic takiego jak prawda oczywista sa pewne wytyczne a każdy wędruje tam po nich gdzie chce. Nie znam działania Angus Dei dokładnie i nie wiem na czym ten świetlisty byt miłości się opiera, ale z całą pewnością chce pomagac ludzią, co do tego że posiada on mozliwość dawania "daru języków' wiem to bo widziałem jak obdarzał ludzi mową automatyczną "anielskich śpiewów" tyle że ona wypływa z podświadomości podczas chwilowej fuzji z nim, nie tkwi w mózgu i nie da się jej posiąść od tak. Niestety języka mozna sie tylko nauczyć pracą, nikt "pstryka" w fizyku nie zrobi "i umiesz". Metafizyka jest bardzo ciekawym zagadnieniem a badanie jej, jedną wielką niewiadomą. Gorzej jak ktoś chce wciskać swoją subiektywną prawdę jako fakt oczywisty innym. Ale DS chyba tego nie robi, każdy jest na swojej ścieżce.
|
|
|
|
17.10.2013 - 14:29
|
|
|
:) Zbysiu, mi chodziło bardziej o ten tekst z psychiatrykiem;p A jakos w srodku tego watku ktos napisal o tym psychiatryku, ze niby, ale moze jakas podpucha. W sumie to rybka. Kiedys gadalem z Grekiem i rozumialem co on mowi, takie dziwne pstrykniecie w glowie, innym razem po agielsku dalem rade, znaczy rozumialem co gadal bez tlumacza a ja przeciez ani w zab . Ciekawew to mowienie jezykami:)) |
|
|
|
17.10.2013 - 15:04
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Darek w tym filmiku mówi o nudzie, jak o czymś, czego trzeba się pozbyć poprzez znalezienie sobie jakiś potrzeb własnych, bądź z zewnątrz. Stanowczo się nie zgadzam, nuda, zniechęcenie do czegoś, to jest pierwszy krok do przebudzenia w danej kwestii! Jeżeli coś zaczyna nam się nudzić, to znaczy że jest to kiepskie, a my to zaczęliśmy zauważać i instynktownie poszukujemy czegoś lepszego. Dlatego branie w takim wypadku pierwszej lepszej rzeczy, aby zająć czymś umysł nie sprzyja rozwojowi. Większość ludzi dzisiaj nie potrafi wytrzymać w ciszy samemu ze sobą dość długo, bo się nudzi. Masakra. To świadczy o tym, że człowiek już nie myśli, bo jak nie ma bodźców z zewnątrz to nie ma co robić, nudzi się. Dopiero jak ma coś z zewnątrz, to się nie nudzi, to znaczy że współczesny człowiek nie myśli, tylko rzeczy z zewnątrz myślą za niego ;/
Jak się więc ktoś nudzi, to niech znajdzie przyczynę tego, czemu dotychczasowe rzeczy i które to rzeczy nie dają mu więcej satysfakcji i niech zwróci się ku tych, które dają. A zwykle jest to kontakt z ludźmi, z którymi mamy dobry kontakt, dobrze się rozumiemy, a także rzeczy, które na prawdę nas w życiu interesują. Pozdrawiam. |
|
|
|
17.10.2013 - 15:14
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tak naprawdę nie ma żadnej drogi, jest tylko sen o drodze. Ale człowieczeństwo polega także na tym.
|
|
|
|
17.10.2013 - 15:26
|
|
|
Paweł a kogo to obchodzi że się nie zgadzasz:)
|
|
|
|
17.10.2013 - 15:27
|
|
Tak naprawdę nie ma żadnej drogi, jest tylko sen o drodze. Ale człowieczeństwo polega także na tym. Droga jest jednowymiarowa, z punktu A do punktu B. Zaś nie istniejemy na odcinku, ale w wielowymiarowej przestrzeni. Dlatego ograniczanie przestrzeni do drogi, jest snem, niezgodnym z faktycznym stanem rzeczy. Jednak w tej przestrzeni działają przyczyna i skutek. Mimo, że nie ma jednej drogi, to jednak jest nieskończenie wiele dróg w tej przestrzeni, możesz sobie chadzać gdzie chcesz, jednak aby to zrobić, musisz sobie wtedy stworzyć własną drogę w to miejsce. Więc jeśli do upatrzonego skutku stosujesz niewłaściwe przyczyny, to raczej tam nie dotrzesz. Lepiej więc sobie zdawać sprawę z własnych pragnień i zależności przyczynowo-skutkowych, niż pozwalać innym myśleć za siebie, wciskać sobie do głowy różne programy, które tylko nas dezorientują w rzeczywistości i czynią z nas podatne na sugestie, niesamodzielne, bezbronne robociki. Tak jak ludzie uwierzyli, że jak się nudzą, to dla tego, że nie mają najnowszego telewizora, potem pracują nudząc się dalej, żeby ten telewizor zdobyć, a potem nudzą się przed telewizorem, nie rozumiejąc dlaczego. Wtedy myślą, że to dlatego, bo nie mają samochodu i dalej to samo, tylko że z samochodem. Kiedy przyjdzie refleksja, dlaczego człowiek naprawdę się nudzi, i jak temu zapobiec? Kiedy człowiek zda sobie sprawę z tego czego naprawdę pragnie?! Paweł a kogo to obchodzi że się nie zgadzasz:) Whoever. Może nikogo, ale to nie zabiera mi prawa wygłoszenia swojego zdania. I to też nie świadczy o tym, że nie mogę mieć słuszności. Nie chodzi o to, że się nie zgadzam, tylko chodzi o to, jaką alternatywę przedstawiam. Skupiasz się na osobie, która napisała treść, nie na treści. Ja ci wskazuję księżyc, a ty patrzysz się na palec, zamiast na księżyc :/ Może kogoś to obchodzi, co napisałem, skąd wiesz. |
|
|
|
17.10.2013 - 15:28
|
|
. sory twist, niechcący coś się wieśnęło i ten sam post wkleiłem dwa razy .
(także ten do usunięcia) |
|
|
|
17.10.2013 - 15:49
|
|
|
Whoever. Może nikogo, ale to nie zabiera mi prawa wygłoszenia swojego zdania. I to też nie świadczy o tym, że nie mogę mieć słuszności.
Nie chodzi o to, że się nie zgadzam, tylko chodzi o to, jaką alternatywę przedstawiam. Skupiasz się na osobie, która napisała treść, nie na treści. Ja ci wskazuję księżyc, a ty patrzysz się na palec, zamiast na księżyc :/ Może kogoś to obchodzi, co napisałem, skąd wiesz. [/quote] Nie chce się czepiać ale ten kolor to trochę kobiecy.;p |
|
|
|
17.10.2013 - 15:58
|
|
|
masa ;p akurat mozna dobrze zaobserwować że wielu mężczyzn jest kobietą tzn. "kobieta w ciele faceta" lub mężczyzna z pierwiastkiem kobiety, jak to nazwac nie wiem, ale tak juz jest, ciekawe zjawisko, o podłożu nie mam pojęcia jakim czy metafizycznym czy genetycznym. fioletowy to kolor połączenia z bogiem, wyższego ja czy jak tam to nazywają.
maska doskonała książka Lema polecam. |
|
|
|
17.10.2013 - 16:00
|
|
Nie chce się czepiać ale ten kolor to trochę kobiecy.;p Popadasz w dualizm. Co to, kobiety mają monopol na fiolet? Taki mam kolor aury. Poza tym kobiety mają 23 chromosom XX, a mężczyźni XY, to znaczy, że kobieta i mężczyzna to nie przeciwieństwa (w ogóle skąd pojęcie, że to przeciwieństwa? o.O że kształt kutasa to negatyw waginy? o.O'), ale X i Y to jakby "przeciwieństwa", zaś kobiety są w pełni X, a mężczyźni w połowie, ale zawsze to już trochę. Pigs, bo ciało to jedno, a umysł i dusza, duch to co innego. |
|
|
|
17.10.2013 - 16:32
|
|
Obejrz ten filmik: Kurczę, jak fajnie gada :) Jak stary Darek :) Darek to fajny gość jest, lubię go i cenię, ale moim zdaniem w coś się wkopał. A propos tego, co mówi, to jakoś rozbiega się z tym, za czym obecnie tak głośno obstaje, tzn. np. mówi o samodzielności, a obstaje za tym, że tylko Jezus może go "unieść" (tzn. pewnie może, ale czy tylko on? nie wydaje mi się... jak wszyscy jesteśmy jednym, to mamy ten sam potencjał). Ale dobrze mówi. Nie wiem co konkretnie mu się ostatnio stało, choć mam podejrzenia, ale może niedługo mu się odkręci :) ^^. PS: Sorry Romek, że post pod postem, ale trochę na inny temat, więc sądziłem, że wypada oddzielić... |
|
|
|
17.10.2013 - 16:34
|
|
|
O to chodzi?
http://www.megapedia.pl/cz/czakry-czlowieka.jpg |
|
|
|
17.10.2013 - 18:15
|
|
|
Kurczę, jak fajnie gada :) Jak stary Darek :) Darek to fajny gość jest, lubię go i cenię, ale moim zdaniem w coś się wkopał. A propos tego, co mówi, to jakoś rozbiega się z tym, za czym obecnie tak głośno obstaje, tzn. np. mówi o samodzielności, a obstaje za tym, że tylko Jezus może go "unieść" (tzn. pewnie może, ale czy tylko on? nie wydaje mi się... jak wszyscy jesteśmy jednym, to mamy ten sam potencjał). Ale dobrze mówi. Nie wiem co konkretnie mu się ostatnio stało, choć mam podejrzenia, ale może niedługo mu się odkręci :) ^^. PS: Sorry Romek, że post pod postem, ale trochę na inny temat, więc sądziłem, że wypada oddzielić... W końcu coś normalnego :)nawija ten nasz pan Darek;-) |
|
|
|
17.10.2013 - 18:15
|
|
|
Obejrz ten filmik: "I dla kobiet i dla mężczyzn, dla wszystkich kurwa sport, nie daj się w to wszystko wkrecić" Jak mnie ta kurwa pierwsza w filmiku ucieszyła hahaha że mu się wyrwała:)), ciesze się że przeklina bez kurw Darek to nie Darek. Ps. 'Jule skupieni-owe', Darek to chyba nie inż. Jul to jednostka energi w miarach si [J] Najbardziej wydajną metodą uzyskiwania energii, z jednostki masy nośnika, leżącą w zasięgu możliwości technicznych ludzkości jest reakcja syntezy jądrowej. Kilkadziesiąt razy mniejszą wydajność teoretycznie można uzyskać w wyniku rozpadu jąder atomowych. Największą praktyczną wydajność osiągają już istniejące elektrownie atomowe, w których z jednostki masy uzyskuje się mniej niż jeden procent energii rozpadu jąder izotopu 235 uranu, co odpowiada około 1/30000 energii odpowiadającej masie paliwa. Ilość utraconej przez układ określa defekt masy: E =(delta)mc^2 = 1[kg]x ( 3x10^8 [m/s] = 9x10^16[J] Nie wiem kurwa nie wiem. Teorie Einsteina każdy rozumie? Nie masa a jednostka wagi(masa to jednostka wagi razy przyciąganie) w poza nie ma przyciągania) i to razy wyk-urwiste przyspieszenie, tak zrozumiałem bez doświadczenia empirycznego czym woda żywa jest, to nie zmienia faktu że ciągle jej się boje, chyba kiedyś byłem bardziej odważny. Ps. Soory trochę pobłądziłem jest przyciąganie, w sumie zależy od fazy, stopnia dostrojenia. Boli mnie trochę to że budy sci poznali świat od wewnątrz a dziś tacy jesteśmy mądrzy(tkwiąc w głowie) że odrzucamy nauki serca. Ale to tylko ze strachu trzecie oko umysł każdy by go chciał i każdy w nim diś siedzia o sercu nie jeden o tym zapomina, rzeczy wyższe istnieja tylko dla umysłu wiec nadal twierdze Paweł że to gejowski kolor. Bo ponoć Bóg to facet. Tak nie mam energi, przerosło mnie to wkincu wszystko i skrupulatnie działam żeby ją obniżyć. Ide po wino. Ostatnio jak byłem i mówię najtańsze to laska mi pryte o.O. Nie ma nic złego w łzach są jak oczyszczanie 3 oka i mogą być ekscytującym przeżyciem oczyszczaniem tak jak oddech który mocno wydychasz. |
|
|
|
17.10.2013 - 18:55
|
|
nie wiem czy najbardziej wydajną... może najbardziej wydajną, jaką obecnie ludzkość dysponuje...
ale wydajność to trochę szersze pojęcie, związane też trochę z ekonomią... tak więc jest to wydajniejsze niż paliwo, ale niekoniecznie ogólnie wydajne, bo wysiłek jaki trzeba do tego włożyć, aby to pozyskać może być spory, a w przypadku kataklizmu to wydajność nawet ujemna... pod tym względem wydajniejsza wydaje się energia elektromagnetyczna czy grawitacji, czy jeszcze jakieś teorie próżniowe... Tesla ponoć wbił jeden pręt w ziemię, drugi był jakoś wyżej i miał nieskończoną ilość energii... także ponoć włożył swoją skrzynkę do samochodu, podpiął pod silnik (wtedy były kiepskie samochody) i jeździł i jeździł, ale jak ludzie zaczęli się śmiać z jego wyjaśnień, to schował skrzynkę i już jej nie pokazał... Tesla spowodował "katastrofę" Tunguską też... obczaił darmowe źródło energii... ale oczywiście ówczesnym kombinatorom (czyt. Edison, rzekomy kradziej patentów; a propos, jak wynaleźć żarówkę? przeczytać 101 patentów, 100 patentów jak nie zrobić żarówki i jeden jak zrobić xD) to nie pasowało, musieli zarabiać na prądzie, więc się zamożny właściciel biura patentowego postarał, aby udaremnić starania Tesli i do dziś prąd mamy płatny i niewydajny, bo z jakiś pokrętnych niewydajnych źródeł ;/ "masa to jednostka wagi razy przyciąganie"? że co proszę?????? o.O' masa to masa, a jednostka masy to jednostka masy... masa nie jest jednostką masy, jednostka masy ją opisuje jedynie w sposób ilościowy... chyba ci chodziło o ciężar może, że ciężar to siła z jaką grawitacja przyciąga masę? Wtedy Q=m*q (Q - siła ciężkości (ciężar), m - masa, q - przyspieszenie grawitacyjne). c^2 to nie przyspieszenie, to prędkość do kwadratu czyli s^2/t^2 ... przyspieszenie to s/t^2 skąd wytrzasnąłeś, że w E=m*c^2 chodzi o 1kg? x) Piszesz tak nieskładnie stylistycznie, że momentami w ogóle nie rozumiem o czym piszesz, o co ci chodzi. Jeśli to styl zamierzony, to nie wiem co przez to zamierzasz... Skąd wziąłeś, że Bóg to facet? heh? Twierdź sobie jak chcesz, nikt ci nie broni przecież ^^ |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |