Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> W Kręgu Peruna, Niekomercyjny projekt RPG
Karakan
post 08.07.2007 - 16:35
Post #1

Listek
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

A no skoro powstało takie podforum jak Hyde Park to czemu nie skorzystać i się nie zareklamować ;)
Jakiś czas temu dołączyłem do ekipy tworzącej grę RPG "W kręgu Peruna". Pracuję na stanowisku grafika 3D (tworzę głównie modele). Akcja gry toczy się mniej więcej w XI w. Jest to alternatywna historia Polski. Więcej o grze można poczytać na stronie www.wkp.gromateist.cba.pl. Tam też skromna (na razie) galeria. Mile widziane wpisy do księgi gości. W planach mamy założenie forum na temat gry, ale na razie opinie wpisywać do księgi, no i oczywiście tutaj :)

Pozdrawiam

BTW. Ciągle szukamy chętnych do pomocy (grafików 3D/2D, twórców muzyki, programistów etc.). Może ktoś będzie chętny do współpracy (więcej w dziale twórcy).
Profile CardPM
+Quote Post
Noobek
post 08.07.2007 - 19:09
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 454

Czasem układam jakieś muzyczki i bawię się Corelem, więc może mógłbym pomóc. Ale najpierw chciałbym zobaczeć tą grę, a RPG makera niestety nie mam...
Profile CardPM
+Quote Post
Karakan
post 09.07.2007 - 09:01
Post #3

Listek
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

Grę można pobrać w wersji demo (v1.0), jednak nie posiada ona nic wspólnego z wersją aktualną prócz fabuły. W tej chwili gra jest w zbyt wczesnym stadium żeby myśleć o wydaniu choćby dema. Do obejrzenia tylko screeny w galerii, no i oczywiście spora baza screenów poza galerią, ale ja nie chcę ich rozprowadzać. W razie czego trzeba porozmawiać z szefem ekipy (Gromateist). :)
Profile CardPM
+Quote Post
kornii
post 09.07.2007 - 13:38
Post #4

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1430

No, z tego co widzę, to gra sie zapowiada całkiem elegancko :) Oby tak dalej a podbijecie cały świat hehe... Pomarzyć można :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic