|
|
![]() ![]() |
10.07.2007 - 06:37
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam. Jestem początkującym staram sie osiągnąć OOBE od 3nocy. Dzisiejszej nocy udalo mi się "wskoczyc"w drgawki (niezapomniane uczucie jak sie tak trzęsiesz :) ) i mam kilka pytan. Otóż czy to jest odpowiednia kolejnosc? Skupienie --> mocniejesze bicie serca --> paraliz --> mocniejsze bicie serca --> drgawki i dalej jest zdaje sie cos w rodzaju blogiej ciszy. Czy kazdy podczas paralizu ma odczucie jak by sie mu mięsnie napinały cos w rodzaju skurczu ale przyjemnie cieplego? Do jakiego stopnia trzeba utrzymac drgawki zeby wyjsc? I jeszcze jedno :D (tak nawijam nawijam). Moja metoda na powyzsze stany to lezenie na półbrzuchu (z jedą nogą podkurczoną) i wpatrywanie sie w ciemność pod oczami. Czy takie ulozenie ciala moze przeszkodzic w OOBE? No i to by bylo na tyle Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !m!(^_^)!m!
|
|
|
|
10.07.2007 - 09:54
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kur..ka to wszystko już na forum BYŁO!!
Już nawet do cholery szukać nie trzeba bo wszystko jest zebrane w jednym miejscu..... Czemu wszyscy teraz lubią iść na łatwizne?? Może ktoś sie ze mną nie zgadza, fakt tez bylem początkujący ale forum zamiast sie rozwijać to stoi w miejscu. Co chwile te same pytania!! Jak macie taką motywacje do wyjścia to moze warto poświęcić troche czasu na przeczytanie kilku książek ? A potem buszowanie po forum a nie od razu wyjazd z pytaniem.... pozdro ps. poszukaj sobie odpowiedzi na te pytania na forum....jak jestes spostrzegawczy to zobaczysz ze są posegregowane w jednym miejscu, tematycznie. |
|
|
|
10.07.2007 - 10:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Haha, czekałem tylko kiedy jerry wyskoczy jak zobaczyłem ten temat :P A tak poza tym to racja zrobił zbiórkę w której musi być coś o tym wspomniane. A jak nie ma to wtedy ewentualnie można napisac temat na forum :P
|
|
|
|
10.07.2007 - 11:36
|
|
|
hehehe ale wyskoczyl !! <lol2> dobra poszukam nie wkurzajcie sie :D i usuncie temat jak zasmieca :P
|
|
|
|
| Angello |
10.07.2007 - 16:24
|
|
Guests |
|
|
|
|
10.07.2007 - 16:47
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wszyscy jakoś ostatnio wylewają swoje negatywne emocje na forum. Jejo, co się dzieje...
Z jednej strony Jerry ma racje, bo ileż można odp w kółko na te same pytania, skoro jest już faq. Proponuję usunąć temat. I sprawa zamknięta. |
|
|
|
10.07.2007 - 17:15
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Haha dobre , pewnie chodzi tu o mnie (: Amaś taka pora , ludziska się wkur*iają bo szkoły im pozamykali (:
p.s Co do tematu to proponowałbym za używanie słowa "Kolejność" "Na pewno" "Na 100%" dawać po 10 batów na plecy (: ludziska to nie przepis na Pierogi (haha Sorrow gryzie klawiaturę(: ) tylko na wejscie w inny wymiar Może i przez tą samą kurtynę ale niestety prawie każdy inną ścieżką . |
|
|
|
10.07.2007 - 17:28
|
|
|
"to nie przepis na pierogi" dobre dobre :D:D:D spox niewiedzialem ze "100%" jest takie zle hehehe ;)
|
|
|
|
11.07.2007 - 02:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Witam. Jestem początkującym staram sie osiągnąć OOBE od 3nocy. Dzisiejszej nocy udalo mi się "wskoczyc"w drgawki (niezapomniane uczucie jak sie tak trzęsiesz :) ) i mam kilka pytan. Otóż czy to jest odpowiednia kolejnosc? Skupienie --> mocniejesze bicie serca --> paraliz --> mocniejsze bicie serca --> drgawki i dalej jest zdaje sie cos w rodzaju blogiej ciszy. Czy kazdy podczas paralizu ma odczucie jak by sie mu mięsnie napinały cos w rodzaju skurczu ale przyjemnie cieplego? Do jakiego stopnia trzeba utrzymac drgawki zeby wyjsc? I jeszcze jedno :D (tak nawijam nawijam). Moja metoda na powyzsze stany to lezenie na półbrzuchu (z jedą nogą podkurczoną) i wpatrywanie sie w ciemność pod oczami. Czy takie ulozenie ciala moze przeszkodzic w OOBE? No i to by bylo na tyle Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !m!(^_^)!m! Moge cie tylko poprawic w kwesti paralizu... to co ci sie wydaje ze nim jest... w gruncie rzeczy jest zwyklym zesztywnieniem ciala, z ktorego "kiedy tylko zechcesz" mozesz wykonac dowolny ruch. Tak wydaje sie nam ze jest lekko, ze nie czujemy go w ogole... nom.. to rusz reka i sprawdz... Masa ludzi sie na to nabiera... Osiagniecie paralizu jest rownoznaczne z wyjsciem z ciala... Niech ktos to wkoncu zapamieta. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |