Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Czy To Pomoże ?
Splike
post 11.07.2007 - 15:32
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1385

Witam ! Właśnie skłoniłem sie do zakupienia na allegro takiej oto płytki http://www.allegro.pl/item211729716_ucz_si..._swoj_czas.html ułatwia ona rzekomo zwiększenie koncentracji i relaksu. Nie byłem oczywiście pewien czy to bedzie w jakikolwiek sposób działać ale 16350 punktów użytkownika i pozytywne komentarze kupujących przekonały mnie że te marne 10 zeta można zaryzykować ;p PYTANIE : Czy odsłuchanie tego przed snem i w czasie 4+1 pomoże mi jakoś w osiągnięciu Oobe ?
Profile CardPM
+Quote Post
ppp2
post 11.07.2007 - 15:52
Post #2

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 1196

Heh...najlepiej sie samemu przekonac czy to na ciebie bedzie działac ;) /na mnie muzyka usypiająca słabo działa...:(

~ Jak bedzie... to powiedz nam o tym ^^...
Profile CardPM
+Quote Post
firmasons
post 11.07.2007 - 19:58
Post #3

OBE Maniak 65
Nr użytkownika: 341

Dokladnie...musisz sam sie przekonac jak to na Ciebie dziala bo kazdy jest inny .... ja nie korzystam z tego typu wspomagaczy bo nie chce sie uzaleznic tzn tylko przy specjalnych dzwiekach wychodzic

Ps... masa tego typu muzyki jest na internecie i szczerze watpie czy to sprzedawane na allegro rozni sie w dzialaniu...
Profile CardPM
+Quote Post
ciciak
post 16.07.2007 - 22:41
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1209

Ja jestem na etapie rezygnowania z płyt itp. Wydaje mi się, że to tak jakby się chciało, żeby umiejętności, które trzeba zdobyć kosztem własnego wysiłku - kupić, tak uczy nas żyć kultura, w której żyjemy. Swoją drogą - wgryzenie się w to, na co zamieniamy po kolei, każde zdobyte pieniądze daje do myślenia.
Ale, jeśli płyta uczyłaby relaksacji - to polecam.
A jak już się uda oobe to koniecznie - do środka wg. posta paciorka "Nowe drogi eksploracji" to ci pomoże we wszystkim co możesz sobie wyobrazić.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic