|
|
![]() ![]() |
24.10.2011 - 12:44
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No i smacznego:)
|
|
|
|
| sceptyk_adi |
27.10.2011 - 08:31
|
|
Guests |
po pierwsze to Ayahuasca nie jest grzybem tylko polaczenie lisci i kory winorosla jakiegos i z tegho jest robiony wywar przez pare godzin na ieduzym ogniu az to otrzymania 200ml wywaru trzeba robic to dlugo i c chwila nieszajac to wszystko jest w opisach jak to robic, nie jest to zagrozenie smiercia najwyzej gorszy trip, wizje i newyjscie to wszystko jest opisane prosilam o napisanie doswiadczen osob ktore probowaly i ich przezycia a nie domysly lub co wyczytaly na necie bo tez umiem czytac..... W ogóle was nie rozumiem,wczytałem się w wasze dyskusje o Ayahuasca i po co jechać do Holandii w PL też występuję podobny specyfik nawet pospolicie,swojego czasu było o tym głośno w PL. Osobiście nie polecam,ludzie skakali po tym z okien,kładli się na ruchliwych drogach myśląc że płyną,to też pnącze konkretnie mam na myśli... Bieluń dziędzierzawa (Datura stramonium L.) – gatunek rośliny z rodziny psiankowatych (Solanaceae Adans.). Pochodzi z Meksyku, rozprzestrzenił się w wielu regionach świata[2]. Obecnie wystepuje w całej Eurazji i Ameryce Północnej. Epekofit w Polsce występujący pospolicie. http://www.narkotyki.pl/wokol-narkotykow/b...-dziedzierzawa/ Ze względu na jego narkotyczne i trujące własności dawniej nazywano go także czarcim zielem, diabelskim zielem, trąbą anioła. :))) Nie wiem jakie są sposoby obliczania stężenia specyfiku na masę ciała i sporządzanie eliksirów,ale trzeba uważać z uwagi na to że w różnych momentach egzystencji pnącza ma różne nasycenie toksyny,kolega żuł 10 nasion tego i twierdził że przechodził przez ściany .. to było jakieś 8 lat temu, znam go osobiście i wiem że nie koloryzuje ogólnie mówiąc "żuja guj życie stój" Nikomu nie polecam,pare osób narko twardzieli się od tego wywinęło ciężko nad tym zapanować. W sumie w naszym pięknym kraju jest wiele takich roślin weźmy chociażby "Pokrzyk wilcza jagoda" niby bylina trująca (jeśli chodzi o owocniki używana w medycznie lecznicza) ale już o korzeniu nic nie piszą w ciotki wiki a tymczasem w toksykologi medycznej i innych źródłach już piszą że wyróżniamy korzeń męski i żeński ( które różnią się składem i właściwościami) które są .. no nic będę uciekał w sumie to nie forum dla ćpaków :D "cudze chwalicie,a swego nie znacie" Pozdrawiam. |
|
|
|
27.10.2011 - 09:06
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Bieluń to bieluń a aya to aya. Jak tego nie rozumiesz to trudno:)
|
|
|
|
27.10.2011 - 14:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Już napisałem, że kolega to klasyczny przykład ignoranta. Nie da Ci tego żadna dziewczyna co może dać Ci dimetylotryptamina! xD
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |