Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
5 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Medytacja Dla Ziemi, 17 lipca 13:11
silverek84
post 12.07.2007 - 13:21
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 68

Nie wiem jak wy ale ja się przyłączę. Link do artykułu ------> http://www.nautilus.org.pl/article.php?articlesid=1071

Artykuł pochodzi ze strony FN

Pozdrawiam :)
Profile CardPM
+Quote Post
Dominikoobe
post 12.07.2007 - 15:44
Post #2

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 453

Ja też sie postaram przyłączyć:P Na pewno nie zaszkodzi :D "Co nas nie zabije, to nas wzmocni" ;]
Profile CardPM
+Quote Post
ppp2
post 12.07.2007 - 17:45
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 1196

No... xD
Przekonała mnie ...
Tylko nie wiem czemu akurat 11:11 Hmmm...
Gdzieś czytałem ze o tej godzinie ma byc
koniec swiata w 2012...hm /kit z tym :D

Przyłączam sie ;)

PS. to Godzina 12:11 czy 13:11 ?? ...^^
Profile CardPM
+Quote Post
obe_jerry
post 12.07.2007 - 21:31
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 881

hmmm bardzo ciekawe
Na pewno w ten dzień przyłącze się do wspólnej naprawy naszej Matki Ziemi =)
Nie mamy nic do stracenia, a do zyskania natomiast bardzo wiele.

ps. Jeśli znajdą sie sceptycy którzyi tylko by chcieli za wszelką cenę odwieźć nas od tego planu albo szerzyć swoje "mądre" filozofie - prosze DARUJCIE SOBIE :) Nie tym razem.

Przyłączajcie sie ludzie!!!
Godzinka medytacji nie zaszkodzi wam, a nawet jesli nie pomoże innym, to napewno pomoże Wam samym!!
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 12.07.2007 - 23:27
Post #5

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Czytalem o tym wczoraj na nautilusie, napewno poswiecie godzine na pomoc w uzdrowieniu matki Ziemi:). Co wam szkodzi ludzie, ja wierze w zeznania tej kobiety, to nie moze byc przypadek, a moze wydarzy sie cos zupelnie nieoczekiwanego? Czekam z niecierpliwoscia:).
Profile CardPM
+Quote Post
silverek84
post 13.07.2007 - 11:27
Post #6

Dusza Towarzystwa

Ja tylko czekam aż coś się wydarzy. Mam już dosyć tego chorego systemu.

Do ppp2: 13:11 W temacie jest malutki błąd który wkradł się poprzez błędne wyliczenia. Choć w sumie godzina może nie będzie miała zbytniego znaczenia ponieważ czas nie istnieje. Ale jednak postarajmy się tak koło 13:00 :)

Tutaj podaję jeszcze linka do głównej strony gdzie można pobrać dosyć fajne utwory ---> http://www.firethegrid.org/pol/home-fr-pol.htm
Profile CardPM
+Quote Post
mono
post 13.07.2007 - 16:23
Post #7

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 675

mamy czas letni - GMT+2h, wiec wychodziłoby na to ze bedzie to 13.11, a zaczne o dwunastej i skoncze po dwoch godzinach :D
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 13.07.2007 - 17:12
Post #8

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

No ludziska wreszcie widzę jak mój umysł otworzył się przez ten rok pracy z OOBe na inne niewyjaśnione zjawiska , powiem szczerze że nawet się nie zastanawiałem czy może być to pic na wodę fotomontaż .Temat
powinien zostać przeniesiony na główne Forum na czas do 17 lipca , kobitka ma dar przekonywania a nuż coś się wydarzy ciekawego (:
p.s
Przenieście temat na główne forum albo stwórzcie nowy , co nam szkodzi i tak wiekszość z MAS tym czasie pierdzi w stołek (: pozdro
2 p.s
A utworek Sky-Sent mocno daje popalić po psychice (:
Profile CardPM
+Quote Post
amaś
post 13.07.2007 - 18:53
Post #9

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 1391

Przyłączam się.
btw. to 13:11 czy 12:11?

Rozesłałam to wszystkim na gg. Znajomi mają mnie już za wariatkę
O.o
Profile CardPM
+Quote Post
ppp2
post 13.07.2007 - 19:35
Post #10

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 1196

he :D
o 12:11
PS.
do tego musisz sie juz przyzwyczaić :D
Profile CardPM
+Quote Post
silverek84
post 13.07.2007 - 22:27
Post #11

Dusza Towarzystwa

Polecam utwór Be Still Thy Soul który jest na dostępny pod adresem http://www.firethegrid.org/pol/home-fr-pol.htm Daje niesamowitego kopa energetyczno miłosnego. :P Co do godziny rozpoczęcia obecnie prawidłowa i prawdopodobnie ostateczna godzina rozpoczęcia medytacji dla Polski to 13:11 W FN mieli malutki problem z ustaleniem tego wszystkiego ale już jest ok. Więc postarajmy się przygotować na tą godzinę. Sorki że było tyle zmian ale starałem się być na bieżąco.

Pozdrawiam :)
Profile CardPM
+Quote Post
Karakan
post 14.07.2007 - 12:03
Post #12

Listek
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

Integruję się z całą resztą no i z Ziemią, a że medytację uwielbiam, to będzie to sama przyjemność. Mam nadzieję, że w ten sposób możemy dokonać czegoś wielkiego, dlatego wszyscy 17 lipca 2007r. 13:11 !!
A, że zgadzam się całkowicie z tym, że ten temat mimo, iż nie jest bezpośrednio o oobe, powinien znaleźć się na głównym forum, przenoszę go, przynajmniej na czas do 17 lipca. Mam nadzieję, że Cat nie będzie zły. W końcu można zrobić coś naprawdę dobrego.
Profile CardPM
+Quote Post
Discoverer
post 14.07.2007 - 12:29
Post #13

OBE Maniak 41
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 55

Tez lubię sobie pomedytować wiec - OBEcny będę przyłączam się :)
Profile CardPM
+Quote Post
nerhaa
post 14.07.2007 - 12:35
Post #14

Guests

eeeeeeem... dobra co mi tam, sygnał wyślę...
+Quote Post
set.h
post 14.07.2007 - 13:55
Post #15

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1224

Wydeje mi sie ze to kolejny łańcuszkopodobny post. Nie rozumiem zupełnie jak coś takiego komuś się chciało napisać. Mi to na kilometr ściemą śmierdzi. Czy ktoś słyszał o takim wypadku i o pilegrzymmkach ludzi do szpitala. Wszyskie brukowce by się o tym rozpisywały. Nie ma jak zmyślić historię puścic w neta a ludzie i tak uwierzą. Szkoda że jeszcze niema numeru na płatne SMS żeby mydytacja lepiej wyszła.
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 14.07.2007 - 14:01
Post #16

Dusza Towarzystwa

Set widzę że dalej nie potrafisz podzielić ludzi na pewne klasy , po co pisać o takich zjawiskach skoro ludzie wolą czytać o tym że Arafat był gejem i zmarł na Aids a nie na rozległy wylew , zauważ do kogo ten przekaz był kierowany , jakie w nim uczestniczą emocje , jakie prawdy są w nim zawarte dotychczas już odkryte .
Profile CardPM
+Quote Post
set.h
post 14.07.2007 - 14:18
Post #17

instytutnoble.pl
Ikona Grupy

Analizując 1 problem logiczny:
"Mój samochód wpadł na zalane bagno po poślizgu na mokrej nawierzchni" a potem
"Około piętnastu minut zajęło ratownikom wyciągnięcie mego obumarłego ciała z samochodu"
Ciekawe samochód wpadł do bagna co się mogło dziać
1. Ktoś zauważył wypadek i dzwoni po pomoc.
2. Przypywa straż pożarna po czym stwierdzją żeby wejść do bagna potrzebny jest specjalistyczny sprzęt
3. Przybywają wyciągarki dodatkowa ekipa ludzi itd.
4. Akcja rozgrywa się prawdopodobnie poza miastem.
i wszystko to w 15 minut
czy to jest qurna możliwe?

----EDIT---
Czytam czytam i co widzę płyta wydawnicto apsismusic
to wszystko mi wygląda na promocje płyty heh. No i wszystko wydaje się jasne.
W sumie w promocję tytułów angażuje się nieraz wieksze środki niż podstawienie paru osób i stworzenie
wielojęzycznej strony.
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 14.07.2007 - 14:52
Post #18

Dusza Towarzystwa

Pewna rodzina wyjechała na wakacje i zapomniała zakręcić kranu a że mieszkali na parterze nikt tego nie zauważył ,wiec woda lała się na pobliskie podwórko tworząc wiekopomne bagno , woda wylewała się także na ulice co spowodowało poślizg samochodu , całe szczęście że właśnie za tym samochodem jechały 2 straże pożarne po akcji wyciągania stada orangutanów z podmokłych terenów z południowej afryki oczywiście akcja zakończyła się sukcesem ..ale to nie nasz epizod wracając do wypadku ,strażacy szybko wyciągneli swoje podnośniki zasilane prądem z zapalniczki samochodowej a także wyciągarki z silnikiem wysokoprężnym
o poj 125 ccm zasilane w razie potrzeby Metanem uwalniającym się z wyżej wymienionych bagien a że ropy nie zabrakło akcja trwała tylko 15 min
p.s
Jak widzisz wyobraźnia to potężna obrona .
Profile CardPM
+Quote Post
nerhaa
post 14.07.2007 - 14:55
Post #19

Guests

Oki, to się jednak wypowiem.

Set.h - kogo to obchodzi właściwie, co i jak z tym wypadkiem - ja poczytałem urywki i się roześmiałem, to że wierzę w oobe nie znaczy, że uwierzę w każdą ściemę, tylko mam pytanie, czy to przeszkadza w czymś by większa ilość osób oddała się w tym samym czasie zadumie, medytacji, rozmyślaniom? O to w tym chodzi.

Sram na to czy ta babka szuka sławy, czy nie, kiepski sobie powód wybrała, bo wyjdzie na wairatkę, ale co mi tam - powiedziałem wyślę sygnał, pomyślę sobie nad tym, ot i koniec - po kiego wnikać w sens tego - zrób to i koniec - może sobie nawet spróbuję oobe w tym czasie - przy takim nawale energii, może mi się uda?

Do Twoich logicznych punkcików dodaj jeszcze, że bagna nie są głębokie - tam nie wsysa domów, to tereny podmokłe :) Więc prawdopodobieństwo, że samochód byłby wciągnięty cały jest nikłe, poza tym laska nie wiem - miała okna zamknięte? wewnątrz wytworzyła się banka powietrza więc spokojnie przy płytkim oddechu starczyłoby na całkiem sporo. Do tego jeszcze, należało dokładnie zlokalizować owy samochód i kilka innych pierdół na których się nie znam :)

Ale w czym to przeszkadza w medytacji zbiorowej dla Ziemi jeśli dobrze zrozumiałem?
+Quote Post
set.h
post 14.07.2007 - 15:19
Post #20

instytutnoble.pl
Ikona Grupy

Abslutnie w niczym mi to nie przeszkadza że ktoś chce pomedytować.
Ale...
po 1. Wiele ludzi żeby pomedytować kupi sobie płytę bo co tam jeden mp3 jak można posłuchać całej płyty
po 2. Nielubie jak mnie ktoś robi w balona
po 3. Jak zwyklę chodzi o kasę
Profile CardPM
+Quote Post
Conchita
post 14.07.2007 - 15:24
Post #21

OBE Maniak 36
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

Pieprzyć płyty, nawet jej nie otwarłam. Za to chętnie skupię się na miłości w towarzystwie duchowym innych:) Ziemi to nie zaszkodzi, a może się polepszy energia, miłości trochę przybędzie w świecie.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
5 Stron V   1 2 3 > » 
Start new topic