|
|
![]() ![]() |
28.10.2011 - 06:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam
OBE/LD praktykuje od 3 lat,próbowałem wszystkich technik ale mi nie wychodzi :-( O co chodzi? |
|
|
|
28.10.2011 - 06:43
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Może jeszcze nie Twoja pora i tyle.
|
|
|
|
28.10.2011 - 07:53
|
|
|
|
|
|
|
28.10.2011 - 08:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Napisz jak ćwiczysz. Podałeś zbyt mało informacji by ktokolwiek mógł pomóc.
|
|
|
|
28.10.2011 - 09:14
|
|
|
Chodziło mi o to ze może nie jesteś gotowy.
Myśl pozytywnie na pewno Ci się uda. Nic na sile po prostu, nie napinaj się tylko czekaj spokojnie. :) |
|
|
|
28.10.2011 - 09:40
|
|
|
|
|
|
|
28.10.2011 - 09:42
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
to nie twoja wina... to wina forum powinieneś prędko je zmienić
|
|
|
|
28.10.2011 - 10:30
|
|
|
|
|
|
|
28.10.2011 - 10:33
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Gdybyś praktykował od trzech lat to dzieliłbyś się z nami swoimi doświadczeniami a póki dzielisz się tym, że się starasz i gówno:) Starasz się i staraj się dalej. Za kolejnych 30 lat jak dalej będzie lipa to się zastanowisz czy dalej "praktykować":) Zapisywałeś sobie te 3 lata?
|
|
|
|
28.10.2011 - 11:43
|
|
|
Gdybyś praktykował od trzech lat to dzieliłbyś się z nami swoimi doświadczeniami a póki dzielisz się tym, że się starasz i gówno:) Starasz się i staraj się dalej. Za kolejnych 30 lat jak dalej będzie lipa to się zastanowisz czy dalej "praktykować":) Zapisywałeś sobie te 3 lata? To co, mam zaniechać prób :( Bardzo proszę o pomoc Nie zapisywałem bo mam konserwatywnego brata a a jakby on przeczytał te zapiski chyba by mnie egzorcyzmował :D |
|
|
|
28.10.2011 - 11:45
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To zapisuj w takim momencie, aby nie miał pojęcia, że zapisujesz? Chyba sam srasz? Dwie pieczenie na jednym ogniu:) Zapisywanie to pewien rytuał, usystematyzuje itd.
|
|
|
|
28.10.2011 - 11:59
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To co, mam zaniechać prób :( Bardzo proszę o pomoc Nie zapisywałem bo mam konserwatywnego brata a a jakby on przeczytał te zapiski chyba by mnie egzorcyzmował :D Puppy, daj sobie na jakiś czas spokój od tego (z 2 tygodnie), bo to brzmi tak, jakbyś się wykańczał, a nie o to w tym chodzi. Ja ostatnio miałem 3ldki pod rząd po 2 miesiącach przerwy, a to tylko dlatego, że wyeliminowałem czynniki stresujące z otoczenia i nie metodą 4+1 tylko po 6 godzinach snu, odzyskałem świadomość, nie poruszyłem się i skoncentrowałem się na tym, żeby cokolwiek zacząć sobie wyobrażać. Witam OBE/LD praktykuje od 3 lat,próbowałem wszystkich technik ale mi nie wychodzi :-( O co chodzi? Twoje podejście jest złe, w ten sposób będzie Ci ciężko osiągnąć LD lub OBE, bo Twoja podświadomość będzie Twoje myślenie traktowała tak, jakbyś był stworzony, żeby tego nie osiągnąć... |
|
|
|
28.10.2011 - 12:37
|
|
|
To zapisuj w takim momencie, aby nie miał pojęcia, że zapisujesz? Chyba sam srasz? Dwie pieczenie na jednym ogniu:) Zapisywanie to pewien rytuał, usystematyzuje itd. hehe też się przyłączam do tej możliwości . wybacz że nie przetestuje ,ale sam wiesz 7 min to za mało żeby coś napisać :C ,ale jak najbardziej polecam :D zawsze to jakaś opcja :D PS. jakich metod używałeś ? bo wydaje się że to wielka liczba :D |
|
|
|
28.10.2011 - 13:19
|
|
|
Jestem jak Darek Sugier:
wierze w to ale potrzebuje dowodu aby uwieżyć w to mocniej ;-) a co sądzicie o pomyśle żebym najpierw nauczył się ld a później z ld osiągnął oobe? |
|
|
|
28.10.2011 - 13:55
|
|
|
WBTB TO to samo co 4+ 1, a ile razy próbowałeś i jak to wyglądało konkretnie ze szczegółami a nie rzucasz frazesami ;p
|
|
|
|
28.10.2011 - 14:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A w czym dokładnie tkwi problem? Nie możesz się skupic, zasypiasz, masz twardy sen bez snów, albo coś innego? Pozdrawiam.
|
|
|
|
28.10.2011 - 16:05
|
|
|
Bądź jak Darek Sugier odejdź i załóż własne forum .
|
|
|
|
28.10.2011 - 16:49
|
|
|
Puppy, paradoksalnie nikt Ci tu na forum nie pomoże. Większość ma gdzieś czy wyjdziesz czy nie. Będziesz tylko kolejną osobą, która coś tam marudzi, że jej nie wychodzi. Rób dalej co tam sobie robisz w kierunku oobe i może z czasem będzie lepiej. Myśl pozytywnie i nie bierz do siebie bzdur. Szydzić każdy potrafi, ale powiedzieć coś pomocnego to już niekoniecznie.
|
|
|
|
28.10.2011 - 16:55
|
|
|
Mi się właśnie wydaje że odwrotnie szydzić nie każdy potrafi a pomóc i dowartościować się każdy.To już 3 konto puppego nadal spamuje i nic sobie nie robi z ostrzeżeń, brak reakcji emocjonalnej dowodzi że robi to celowo.
|
|
|
|
28.10.2011 - 17:57
|
|
|
hehe 3 konta niezły wynik :D
papy nie przejmuj się kiedyś ci wyjdzie ,a jak nie to tylko marnujesz czas :D nie przejmuj się zgryźliwościami forumowiczów ,ale taki temat nie jest na to forum temat ma brak wszystkich podstawowych informacji na przykład jakich technik używałeś czy dużo trenowałeś (trening to podstawa) zawsze tak było jak chcesz coś osiągnąć to trzeba t-r-e-n-o-w-a-ć ,bo bez treningu nie ma się co brać za te wszystkie metody i techniki na opuszczenie ciała . w wszystkich technikach jest potrzebna możliwość poruszenia świadomości (wymyśliłem to na poczekaniu) i oddzielenia od ciała dlatego proponuje żebyś zaczął trenować z lustrem bo ono przynosi fajne efekty tylko trzeba się przenosić w to lustro i trenować przynjmiej 7 min dziennie a jak opanujesz to (co nie jest nawet łatwe) wtedy będziesz gotowy na zwyczajne techniki jak lina i 4+1 możesz trenować bez lustra tylko tyle żeby się świadomość przeniosła mi się udaje jakoś to wykonać chociaż zawsze jest to nie więcej niż 2 sek pozdro |
|
|
|
28.10.2011 - 18:03
|
|
|
Mi się właśnie wydaje że odwrotnie szydzić nie każdy potrafi a pomóc i dowartościować się każdy.To już 3 konto puppego nadal spamuje i nic sobie nie robi z ostrzeżeń, brak reakcji emocjonalnej dowodzi że robi to celowo. pisałem że nie mam nic związanego z jakimś robercikiem masz na to dowód? Bo łatwo jest oskarżać... Jeśli spamuje przepraszam już nie będe |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |