|
|
![]() ![]() |
11.01.2012 - 10:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
11.01.2012 - 10:40
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
11.01.2012 - 11:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Naprawde wątpie aby w tym wątku to się udało. Lubie takie inicjatywy ale to naprawde bedzie ciężko. Ludzie Ci co się ogłaszali że są chętni już się nie odzywają. Tylko jakiś bezsensowny spam znowu.
A wogole wydaje mi się ze nie trzeba kopiować tak dokładnie całego kursu z instytutu. Nie każdy będzie miał czas aby słuchać cały dzień. Ja słucham tak 2 nagrania na dzień i więcej jakoś nie mam ochoty. Tyle to dla mnie max :) Alan66 mogłeś te swoje spostrzeżenia zostawić dla siebie. Nic to nie daje ani nie wnosi. |
|
|
|
11.01.2012 - 11:10
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Naprawde wątpie aby w tym wątku to się udało. Lubie takie inicjatywy ale to naprawde bedzie ciężko. Ludzie Ci co się ogłaszali że są chętni już się nie odzywają. Tylko jakiś bezsensowny spam znowu. A wogole wydaje mi się ze nie trzeba kopiować tak dokładnie całego kursu z instytutu. Nie każdy będzie miał czas aby słuchać cały dzień. Ja słucham tak 2 nagrania na dzień i więcej jakoś nie mam ochoty. Tyle to dla mnie max :) Alan66 mogłeś te swoje spostrzeżenia zostawić dla siebie. Nic to nie daje ani nie wnosi. zamykajac mnie w jednej z form tak naprawde zamykasz siebie w jednej z nich bo skoro ja jestem jedna forma ty jestes jedna z innych form skoro ja jestem bezsensownym spamem ty jestes tym ktory jest sensem tego tematu zamykasz sie w formie zamykajac mnie w jednej z nich |
|
|
|
11.01.2012 - 11:24
|
|
|
Chyba masz rację Nilren :(
Tu znalazłem instrukcję która jest dołączana to serii płyt : http://www.cyjack.com/cognition/Hemi-Sync%...ce%20Manual.doc Alan i inni - co Wy bierzecie i kto wam to daje?? Weźcie się ogarnijcie trochę piszecie nie na temat jakieś wywody "oświeconych " - aż mnie normalnie monitor oślepił :D |
|
|
|
11.01.2012 - 12:13
|
|
|
Mi ten link nie działa ale chyba mam tą instrukcje.
Juz działa :P tłumaczenie nagrań i instrukcji: http://chomikuj.pl/CheerfulShaman11/Hemi-S...i,217946458.doc |
|
|
|
11.01.2012 - 13:14
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czyli to chodzi o Getaway Experience tak naprawdę? Zgadzam się, to nie temat na filozoficzny stuff. Co do kusru, trzeba mieć czas na takie coś.
|
|
|
|
11.01.2012 - 13:23
|
|
|
Ja miałam na myśli Getaway Experience właśnie. To znam i to mogę polecić. Przesłuchałam narazie pierwszej części tego, Wave I . Słucham po kilka razy jedno nagranie.
Czy ja wiem czy tak dużo czasu to zajmuje? Kładę się co dzień na niecałą godzinę. Czasami słuchałam 2 razy, czasem tez w nocy jak mi się zachciało, ale bez szaleństw. Wave I - Discovery 1 - Orientation Wave I - Discovery 2 - Introduction to Focus 10 Wave I - Discovery 3 - Advanced Focus 10 Wave I - Discovery 4 - Release and Recharge Wave I - Discovery 5 - Exploration, Sleep Wave I - Discovery 6 - Free Flow |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |