|
|
![]() ![]() |
08.01.2012 - 00:34
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Otóż miałem normalny sen(nieświadomy) w którym byłem w ogromnym drewnianym budynku coś jak kościół,był prawie całkiem pusty tylko na rogu przy okrągłym stole siedzieli ludzie w pelerynach,wyglądali jak jacys okultysci i rozmawiali o oobe, zadawali sobie pytania jak tam przejsc itp, wtedy zaczął mi się świadomy sen pomyślałem sobie "czytałem w internecie jak przejść w ten stan" i wtedy zaczęła gromadzić się we mnie energia lub coś takiego była to świecąca kula która powiększała się i przeswitywała mi przez brzuch,wyglądało to jakby wychodziła ze mnie. Wkonću uniosła się nade mną i przybrała kształt człowieka-mnie,wyglądała jak zwykły duch,zacząłem wtedy widzieć oczami tego ducha ale nie tylko, mogłem widzieć siebie z kazdej kamery od dolu, gory, lewej, prawej itp. Unosilem sie coraz wyzej a pode mna stalo moje bezwladne cialo,złapał mnie ogromny strach ze nigdy juz nie wroce do swojego ciala, probowalem leciec w dol i wrocic do ciala-nic z tego,dolecialem do dachu i probowalem sie zatrzymac-udalo sie i po paru sekundach obudzilem sie.
Czy to bylo oobe? Czy mozliwe jest wejscie tam bez zadnego przygotowania ani treningu? |
|
|
|
08.01.2012 - 10:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wygląda na oobe. Ale Ty sam musisz to zakwalifikować.. Nikt tego za Ciebie nie zrobi :) pozdrawiam
|
|
|
|
11.01.2012 - 14:45
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja chce osiągnąć LD ale nie wiem jak kto mi pomoże ?
|
|
|
|
11.01.2012 - 15:01
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ty leniem śmierdzącym jesteś największym na tym forum po Deimondzie i bieliku:
http://www.youtube.com/watch?v=YlUOpYou7kU&feature=fvst |
|
|
|
12.01.2012 - 20:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jason. Popros opiekuna o pomoc albo zrob se autohipnoze
|
|
|
|
12.01.2012 - 21:38
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jakiego opiekuna ?
|
|
|
|
12.01.2012 - 22:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To jest postac zazwyczaj z astralnego swiata. Pomaga ci posrodnio ni odrazu ze juz ja widzisz. Tutaj imiona sa zbedne. Kazdy ma slowje jagby aniola stroza. Najczesciej jest to rodzina z twoih poprzednich wcielen.
|
|
|
|
12.01.2012 - 22:33
|
|
|
Swojego. Każdy ponoć ma takiego lub kilku takich. Raz poprosilem opiekuna, aby pomógł mi wyjść z ciała i pomógł. Przyszed we śnie pod postacią mojej matki i wyszarpnął mnie z ciała.
|
|
|
|
12.01.2012 - 23:09
|
|
|
|
|
|
|
12.01.2012 - 23:13
|
|
|
Napewno mu bylo. A jak matka byla nerwwa to nie wiem.xd
|
|
|
|
12.01.2012 - 23:25
|
|
|
No tak mnie szarpnęła, że znalazlem się na klatce schodowej obok windy a uczucie wibrującego w tym czasie ciała pewnie pozostanie mi na zawsze w pamięci.
Fajnie to pewnie dopiero zaczyna się robić jak dostroisz się w poza i zaczynasz świadomą eksplorację. |
|
|
|
12.01.2012 - 23:36
|
|
|
No tak mnie szarpnęła, że znalazlem się na klatce schodowej obok windy a uczucie wibrującego w tym czasie ciała pewnie pozostanie mi na zawsze w pamięci. Fajnie to pewnie dopiero zaczyna się robić jak dostroisz się w poza i zaczynasz świadomą eksplorację. Ale nie kumasz że najpierw musisz się oswoić z takimi wibracjami i podobnymi zdarzeniami - muszą Cię one przestać dziwić - najlepiej jak byś sam był ciekawski i przyglądał się takim zdarzeniom - ale to trzeba sobie wypracować - po prostu przestać się bać. :) |
|
|
|
12.01.2012 - 23:39
|
|
|
A czy powedzial ze przed kazdym wyjsciu sie boi.;)
|
|
|
|
12.01.2012 - 23:45
|
|
|
No właśnie:) Raz do karku przyczepiła mi się czarna plama, jakby chmura i tak sobie była. Wtedy rzeczywiście poczulem niepokój, ale byłem przygotowany i tak sobie byłem z tym czymś. Jestem ciekaw naprawdę tego czego można tam doświadczyć. Skoro śpimy i nic nie robimy to warto coś tam pogrzebać.
|
|
|
|
12.01.2012 - 23:53
|
|
|
To byla pewnie eteryczny pijawka wampir ze sie do ciebie przylepila ;)
|
|
|
|
12.01.2012 - 23:56
|
|
|
No w sumie nic nie czułem od niej...neutral. Po przebudzeniu też normalnie. Ponoć to też mogła być wizualizacja moich lęków albo rzecyzwiście taki komar astralny. Napił sie trochę mojej energii i już.
|
|
|
|
13.01.2012 - 00:02
|
|
|
Tak. Istnieją wampiry które żywią się negatywnymi emocjami tak jak strach czy śmierć.
|
|
|
|
13.01.2012 - 00:03
|
|
|
Takie to jeszcze luz. Pewnie gorzej jakby mnie calego obsiadły. Musiałbym je ostro strzepnąć:) Powiedz spotkaleś jakieś inne tego typu stwory?
|
|
|
|
13.01.2012 - 00:07
|
|
|
Tak. Czuje i widzę je wszędzie. Widzę zazwyczaj gdy człowiek jest ponury. To tak j demony z niższej gęstości. Wiesz że rzeczy też się żywią obojętnie ? Gdy je kochasz albo nie lubisz. Lubią to. Albo roślinki które gdy powie czule słowa to szybko rosną.
|
|
|
|
13.01.2012 - 00:19
|
|
|
Roślinki czują to wiem bo jestem ogrodnikiem:) Słyszaleś o telepatii wśród drzew? Podłączyli takie sprzęty do kilkunastu drzew w jakimś lesie w dość sporych odległościach. Na ekranach wykres pokazywał czucie jakby drzewa. Nagle jakiś drwal zaczął ścinać jedno z drzew. Na wykresach wszystkie zareagowały w tym samym czasie.
Rzeczy się żywią? Np. talerz może zjeść ziemniaki? Widzisz te stworzenia kiedy chcesz czy jakby jesteś zmuszony do widzenia? |
|
|
|
13.01.2012 - 00:21
|
|
|
Roślinki czują to wiem bo jestem ogrodnikiem:) Słyszaleś o telepatii wśród drzew? Podłączyli takie sprzęty do kilkunastu drzew w jakimś lesie w dość sporych odległościach. Na ekranach wykres pokazywał czucie jakby drzewa. Nagle jakiś drwal zaczął ścinać jedno z drzew. Na wykresach wszystkie zareagowały w tym samym czasie. Rzeczy się żywią? Np. talerz może zjeść ziemniaki? Widzisz te stworzenia kiedy chcesz czy jakby jesteś zmuszony do widzenia? Czasami to myślo kształty - ja ostatnio słodko spałem kiedy coś się zaczyna przytulać do mnie - i mówię - to chyba moja połówka - ale zaraz mi zaświtało że właśnie wyszła do pracy - a tu jak nie świśnie - i już nikt się do mnie nie przytula - z lekka sie przestraszyłem :) ale za chwilę było ok :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |