|
|
![]() ![]() |
21.01.2012 - 02:49
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Powiem ci Paweł ciekawostkę, jeżeli kogoś złapie biała gorączka, i wygląda to jakby opętał go sam diabeł, ma w sobie niesamowicie wiele siły i nienawiści że nawet nie poznaje ludzi dookoła siebie to jedyny sposób jaki znam żeby odzyskał świadomość to odcięcie mu na chwile tlenu, (przyduszenie go) wiec coś w tym jest. hej, kiedy boli Cię głowa albo serce, to walnę Cię z całej pety w kolano, to przestaniesz odczuwać ból głowy czy serca --> z tego wniosek, że kolano bezpośrednio odpowiada za sprawne funkcjonowanie głowy/serca ? :P sam napisałeś, że to gorączka, a nie opętanie... a ducha raczej i tak nie udusisz :P jeśli Twoja teoria miałaby być prawdziwa, to odzyskanie świadomości powinno się wiązać z oddechem, a nie odbieraniem go... sądzę, żę przyduszenie w tym przypadku pomaga odzyskać chwilowo koncentrację z możliwych dwóch powodów: albo osoba z białą gorączką być może jest przehiperwentylowana, albo gdy osoba wykryje, że brak jej oddechu, automatycznie jej koncentracja skupi się na walce o oddech/o przetrwanie, co może skutkować chwilowym odzyskaniem świadomości... wiadomo, że oddychanie jest zajebiste i ma fajne właściwości, ale póki nie mam empirycznego argumentu na dodatkowe właściwości oddechu, to nie ma sensu takich wymyślać... tzn. mam na myśli coś takiego, jak w takiej metaforze: ktoś sobie stwierdził na bazie własnego doświadczenia, że kiedy podrapie się za uchem to polepsza mu się humor, mija stres i w ogóle gość staje się zajebisty :p tak w to uwierzył, że rzeczywiście odczuwał, że to działa... i miał w pewnym sensie rację, drapanie w ucho pomagało mu... lecz tak na prawdę tylko mu się wydawało, bo ucho nie miało tu nic do rzeczy, a jedynie jego sposób myślenia... mógł się czuć dobrze, bezstresowo i zajebiście, bez drapania w ucho, a on o tym nie wiedział i tylko się przez to ograniczał... po prostu zastanawiam się czy też tak nie jest właśnie z oddychaniem... To się nazywa ruch posuwisto zwrotny:)(uwielbiam to) nieodłącznie pozdrawiam:) :D a to dobre! :P Bielik, jaki ruch posuwisto-zwrotny miałeś dokładniej na myśli? ;P ja się w nic nie bawię :D Ty cudaku jeden :D i wcale się nie denerwuję, myślałam tylko że ktoś się pokusi o medytację tego typu i tak w ogóle to nie chodzi o ssanie i inne tam, tylko o połączenie, wspólny przepływ Zielarzu, nie potarmosiłbyś, to mnie Kasia nazwała czule cudakiem :* :D Kasiu, co powiedziałabyś na spotkanie? ;) :D a na temat, jeśli o mnie chodzi, to niejednokrotnie przeżywałem transcedentalną medytację lub/i kontemplację, nawet takie z odczuciem połączenia, mimo że wtedy nie słyszałem o żadnej maha mantrze, a mantry jako takie mnie odpychały, bo przypominały mi jakieś rytuały, albo przekonywanie siebie na siłę (jakby pranie mózgu:p)... osobiście wolę świadomie czuć i kontrolować rzeczywistość niż nieświadomie poprzez sztywne reguły i rytuały... ale z Tobą bym z chęcią pomantrował ;) ... szczególnie jeśli chodzi o połączenie i wspólny przepływ ;p buźki :D |
|
|
|
21.01.2012 - 07:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
21.01.2012 - 09:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
^ Raczej d**czenie na antenie, gdy ch** ma ciśnienie.
|
|
|
|
21.01.2012 - 16:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
głęboka dyskusja:P
|
|
|
|
21.01.2012 - 16:32
|
|
|
Taka penetracyjna:)różne zakątki:)pozdrawiam
|
|
|
|
21.01.2012 - 16:46
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Naprawdę proszę zamknąć temat :)
Ja bym Kasieńkę potarmosił troszkę:) Zwłaszcza, że jestem emerytowanym festiwalowym fanem Castle Party:) terefere ku ku , terefere ku ku dobra, a tak na poważnie to moja rola dobiegła końca, papa wszystkim :) trzymajcie się ciepło |
|
|
|
21.01.2012 - 18:15
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Fajnie:) Moja rola też dobiegła końca, ale jeszcze tu troszkę posmaruję. Jeżeli jeszcze chodzi o role to grałem w 3 odcinkach "Dlaczego ja". Role na forach uważam jednak za równie ambitne.
terefere ku ku kasieńko jak mawiają oświeceni. |
|
|
|
21.01.2012 - 18:19
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Jestem fanem kastle parti lubie fanki kastle parti zielarz nie zapominaj o obowiazkach rodzinnych ;P Kasiu chodz na kawe...pokaze ci nowa animacje czarnej dziury.
|
|
|
|
21.01.2012 - 18:31
|
|
|
Czy mi się wydaje, czy to form robi się coraz bardziej zjebane?
Jak czytam takie teksty ze strony moderacji to też nachodzi mnie, żeby sie wypisać. Tfu! |
|
|
|
21.01.2012 - 20:14
|
|
|
To się wypisz. W czym problem? Tfu.
|
|
|
|
21.01.2012 - 22:51
|
|
|
Cholera mogę znaleźć takiej opcji:( Może mnie jakiś admin wyręczy?
Będę wdzięczny |
|
|
|
21.01.2012 - 23:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Nie rozumiem was... dlaczego uwzięliście się na Kathę?
|
|
|
|
21.01.2012 - 23:23
|
|
|
Nikt się na nią nie uwziął. Sama napisała, że jej rola się tu skończyła i papa.
|
|
|
|
22.01.2012 - 00:05
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nikt się na nią nie uwziął. Po prostu z poczuciem humoru zalecamy się do Kasi :p
A co kto chce znaleźć, to znajdzie. Jeśli z góry zakładasz złe intencje u ludzi, to je znajdziesz nawet wtedy, gdy ich tam nie ma. Tutaj z mojej strony nie było. Ale przyznaję, że momentami w niektórych postach była przesada -.-' Przepraszam jeśli był w tym i mój udział... A wracając do tematu, temat fajny i może nie robię wszystkiego dokładnie jak Kasia poinstruowała, ale raczej intuicyjnie i po swojemu, ale z pewnością to działa :) Pozdrawiam ;) PS: Skoro odchodzisz Katha, cóż... 3maj się ciepło i być może do zobaczenia kiedyś, gdzieś ;> |
|
|
|
22.01.2012 - 02:13
|
|
|
Mam osobisty uraz do Kriszny...kiedys bylem na tak owych spotkaniach opowiedzialem tamtejszemu mistrzowi bajke..
Idzie sobie czlowiek przez droge i szuka ziaren prawdy obok skrada sie diabel z pomocnikiem. Diabel do pomocnika zagaduje.. -szefie moze jakos wykorzystamy te sytuacje? -nie... -czemu? -bo gdy czlowiek znajdzie pare ziarenek zrobi z nich cherezje...a jest ich wiecej. ....Od tej pory juz mnie nie lubili :) A takze przyznam ze nie lubie takiego czegos jak.. (...) ....6.5, tekst 5 Ladniej to brzmi gdy ktos ubiera to we wlasne slowa. |
|
|
|
22.01.2012 - 02:40
|
|
|
...Bog bylby bardziej z nas zadowolony gdybysmy spelnili swe dobre marzenia-zamiast bic mu poklony.
Amen. A tak wogole to racja troche przesady w niektorych postach wrecz porazka.. |
|
|
|
22.01.2012 - 08:48
|
|
|
Przesada też jest fajna. Jakby nie przesada, to czym byłby niedosyt?
|
|
|
|
22.01.2012 - 10:34
|
|
|
Na zakończenie odcinka:
"Nieszczęśliwi są spekulanci i filozofowie, albowiem szukają sensu życia, nie znając prawdy o Mnie. Szczęśliwi są ci, który podnoszą wzrok swój ku mojej Osobie i w każdej minucie życia pamiętają o Jedynym Ojcu, który ich stworzył. Tylko ten, który świadowmie się ze mną zjednoczy i zawsze będzie o Mnie pamiętał, może czuć się prawdziwie wyzwolony." - oto słowo Boga. Bóg jest Osobą, tak jak Wy jesteście osobami. Bóg jest wszystkim, lecz nic i nikt nie jest Nim samym. Bóg przenika swoją majestatyczną energią każdy fragment uwarunkowanej duszy, każdy atom natury materialnej, bo wszytko od Niego pochodzi i wszystko się w Nim zawiera. Jeśli ktokolwiek zrozumie tą zależność, uwolni się od cyklu narodzin i śmierci. Kocham Cię Wisznu. Kocham Was. Kocham Wszystko. Powodzenia życzę, gdyż być obenautą to nie wszystko. |
|
|
|
22.01.2012 - 10:59
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
chodz na kawe katha nie rob scen
|
|
|
|
22.01.2012 - 11:56
|
|
|
Kawa to nie wszystko Twist! Katka chodź na moją działkę. Koza grzeje, na podłodze panele, świeczki...pięknie jest. Jak u Pana Boga za piecem. Działka jest przy cmentarzu na osobowicach nr 139. Czekam jutro po południu. Całuski.
|
|
|
|
22.01.2012 - 13:20
|
|
|
Coprobo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
"Trzeba zniknąć" rzeszta drogi jest tylko obserwacją. Buddyśći znikają swoje myśli , obenauci ciało a trzeba zniknąć całkowicie. Dojść do punktu - jestem i zniknąć.Można to tylko zrobić "teraz".Niby proste a jednak nie podobno udało się to moojiemu i jego nauczycielowi Papaji.
Nie wiem ale podobne myśli rodziły mi się w głowie zanim o tym słyszałem od moojiego na youtube. To tylko moja opinia na ten temat każdy ma swoją |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |