oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Poszukiwanie Zaginionych
puppy
post 31.01.2012 - 20:12
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Można założyć specjalną grupę OBEManiaków której byłoby poszukiwanie zaginionych osób
Co o tym sądzicie?
Go to the top of the page

+Quote Post
heksakosjoihekse...
post 31.01.2012 - 22:44
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

to wyjaśnisz chcącym jak by to działało ?

+Quote Post
Deimond
post 31.01.2012 - 23:38
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja szczerze tak dla ciekawości w sprawie zaginięcia małej Magdy - przymknąłem oczy według rad Moena - i starałem sobie wyobrazić sytuację. Widziałem tylko jedną osobę dającą dziecko drugiej w puchowej kurtce i wsadzającej dziecko do tyłu czerwonego samochodu . I tyle - ale to pewnie była tylko wyobraźnia. Chciałbym tak potrafić szczegółowo mentalnie to sobie wizualizować. Pozdro.

+Quote Post
zankel
post 01.02.2012 - 00:54
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

gdybym tak uzyl mojego zdalnego widzenia i wahadełka ...

+Quote Post
Mero
post 01.02.2012 - 08:50
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zankel do dzieła :D

+Quote Post
Sensei Noni
post 01.02.2012 - 10:54
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

W sumie ciekawy pomysł co pokaże moje wahadło :D

Może wskażemy to samo miejsce.

Nie zaszkodzi popytać też w Astralu co i jak, z tego co uczył Moen wyobraźnia nie jest tylko nic niewnoszącą projekcją mózgu ale nie fizycznymi zmysłami ducha.

Znam ludzi którzy za pomocą wyobraźni potrafią powiedzieć jak jestem ubrany albo spotkać się z zmarłym i sciągnać dokładne i sprawdzające się informację.

No ale oni mają lata praktyki.

ja sam dwa razy w życiu na zlecenie miałem się kontaktowaćz umarłymi u nas.

:>

korzystam z technik Moena i udało się!! Obie zmarłe osoby dały mi informacje które potwierdziły żyjące ich rodziny.

Pomimo tak solidnych dowodów dalej sceptycznie podchodze do własnej mocy wyobraźni. Coś w tym jest jednak.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 01.02.2012 - 11:26
Post #7

Dupa Towarzystwa

To po prostu zapytajcie sensei, zenske w astralu kogo trzeba i jakbyście mogli podzielcie się później odpowiedzią z nami tu na forum jak i policją najlepiej. Może dzięki Wam lub komuś innemu uda się uwolnić to małżeństwo z tego koszmaru a śladów jak pewnie każdy wie brakuje. Powodzenia.

Ja nie potrafię jeszcze komunikować się z opiekunami bo z czystej ciekawości zadawał bym im masę pytań i z uwielbieniem oczekiwał jakiejkolwiek odpowiedzi:)

Pytanie na ile oni swoją odpowiedzią będą chcieli czy mogli wniknąć, nagiąć ziemskie realia.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 01.02.2012 - 14:02
Post #8

Dupa Towarzystwa

Warszawa czy inne miasto, wieś jakaś? Możesz jeszcze więcej coś powiedzieć bo takich budynków ceglanych nieocieplanych jeszcze sporo zostało.

+Quote Post
zankel
post 01.02.2012 - 15:40
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

mam caly opis tego ale nie moge tego napisac. Ktoś mnie blokuje ale 85 procent gwarancji jest. Napisze wypracowanie jutro.
Zeby was niecierpliwic to jest wieś na zachodniej czesci warszawy. Ok 200m od stacji bp(?) 4 drzewa goła łąka.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 01.02.2012 - 18:22
Post #10

Dupa Towarzystwa

Jackowski owszem, ale Ty możesz spytać niefizycznych, opiekuna jakiegoś itp. ale jeśli nie chcesz to rozumiem, ale możesz to w kategoriach eksperymentu potraktować bo przecież nie zaszkodzisz nikomu a pomóc w takiej sprawie to szlachetny gest.

+Quote Post
zankel
post 03.02.2012 - 20:19
Post #11

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(deiw @ 03.02.2012 - 17:03) *
Nie, tak jak napisales zostala porwana i jest w starym nieocieplanym budynku... Teraz już przynajmniej wiadomo, ze jesteś bajkopisarzem.

Ja dziele z tufan konto. Zrozumiesz o co chodzi. A wiem ze ta matka jest w ciazy apropo.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 03.02.2012 - 22:22
Post #12

Dupa Towarzystwa

Skąd wiesz, że jest w ciąży? Pytam z ciekawości.

+Quote Post
Deimond
post 03.02.2012 - 22:28
Post #13

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 03.02.2012 - 22:22) *
Skąd wiesz, że jest w ciąży? Pytam z ciekawości.

A kogo pytasz zankela czy tufana?
Chłopaki zaraz się znowu zacznie off top - ja myślę że fajnie by było właśnie w taki sposób wykorzystywać umiejętności albo oobe albo mentalne.
Ja pracuję nad nimi ale to powolny proces. weryfikacja staje się później jego podstawą aby zyskać pewność siebie i swobodę poruszania i interpretowania wizji.
Zankel jak tak łatwo Ci to wszystko przychodzi i tak kochasz wszystkich naokoło to może dziel sie swoimi spostrzeżeniami - pomagaj innym.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 03.02.2012 - 22:46
Post #14

Dupa Towarzystwa

Chyba zankela, ale tufan też chyba coś wie.

Zankel napisaleś:

stary budynek ceglany brak ocieplenia. Sprawca trzyma dziecko bo przypomina mu byla bliska osobe. Na powody desperacji i depresji sa inne rozwiazania. Mam nadzieje ze to perfekcyjne zdanie bo na tescie mialem 102 ruchy oscylacyjne :)

Zeby was niecierpliwic to jest wieś na zachodniej czesci warszawy. Ok 200m od stacji bp(?) 4 drzewa goła łąka.

Ten stary budynek ceglany bez ocieplenia to wcelowałeś idealnie.Jestem pod wrażeniem, do tego stopnia, że jak rano w telewizji zobaczyłem ten budynek to mnie dreszcze przeszły.

Ta stacja bp(?) też dobrze trafiłeś, ale nie bp tylko stara stacja kolejowa, gdzie wodę do parowozów lali itp.

Interpretacja wizji jest trudna bo ta Twoja goła łąka mogła symbolizować miejsce na odludziu i to też takie prawie było. Niby w pobliżu ludzie chodzili, ale samo miejsce z boku.

+Quote Post
Sensei Noni
post 04.02.2012 - 09:46
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Policja znalazła ciało. Nigdy nie była porwana. Zgineła w wypadku (to dopiero się ustali przez policję) inna wersja może być że została specjalnie zabita przez matkę.

o jakim budynku mówicie? Była w kopcu ziemi i kamieni koło rzeki?

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.02.2012 - 10:01
Post #16

Dupa Towarzystwa

Eh sensei zazdrościsz zankelowi, że jego wizja okazała się trafna na wielu poziomach? Wizje nigdy nie odzwierciedlają w 100% idealnie realne miejsca, tak mi się wydaje przynajmniej. Włącz telewizor i zobacz te ruiny budynku z cegły. Jak dla mnie wizja zankela potwierdza jego zdolności i tyle na ten temat.

+Quote Post
zankel
post 04.02.2012 - 11:20
Post #17

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zapyralem sie gdzie znajduje sie madzia i rodzina. Otrzymalem obraz i byl pokoj prawie ze goly duzo cegiel szerokosc 7x8m moze wiekszy. Jedynie co zrobilem to po prostu poroznawialem z Bogiem co ludzie nie wierza ze channelingi sa prawdziwe i wiarygodne. Wielu ludzi mowilo ze zmyslam to teraz beda wierzyc ;).

Deimond. Pomagam wam tylko robie to tak jak myslicie jako "skroty myslowe". Staram sie precyzyjne powiedziec ale slowa wychodza zagadkowe. Na kazde trafne zdanie bym musial tlumaczyc na jeden akapit a nie wiem czy chcecie miec strone wytlumaczona z 6zdan :). Aha i prosze bardzo mnie nie ponizac bo to doniczego nieprowadzi <3

+Quote Post
diaboliq
post 04.02.2012 - 11:46
Post #18

Dusza Towarzystwa

Ja gdy tylko zobaczyłem w onecie zdjęcie tego budynku od razu przypomniałem sobie to co pisał Zenkel o starym ceglanym budynku. Bravo twoja wizja sprawdziła się w duzym stopniu!

+Quote Post
Deimond
post 04.02.2012 - 12:50
Post #19

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(zankel @ 04.02.2012 - 11:20) *
Zapyralem sie gdzie znajduje sie madzia i rodzina. Otrzymalem obraz i byl pokoj prawie ze goly duzo cegiel szerokosc 7x8m moze wiekszy. Jedynie co zrobilem to po prostu poroznawialem z Bogiem co ludzie nie wierza ze channelingi sa prawdziwe i wiarygodne. Wielu ludzi mowilo ze zmyslam to teraz beda wierzyc ;).

Deimond. Pomagam wam tylko robie to tak jak myslicie jako "skroty myslowe". Staram sie precyzyjne powiedziec ale slowa wychodza zagadkowe. Na kazde trafne zdanie bym musial tlumaczyc na jeden akapit a nie wiem czy chcecie miec strone wytlumaczona z 6zdan :). Aha i prosze bardzo mnie nie ponizac bo to doniczego nieprowadzi <3

Używaj po prostu polskich zasad pisowni i składni a napewno będzie mniej tajemniczo ;)(bez obrazy - po prostu wskazówka)

+Quote Post
zankel
post 04.02.2012 - 18:50
Post #20

Dusza Towarzystwa

Notatnik

http://www.google.com/search?tbm=isch&...mp;bih=192#i=54

Idealnie ten obraz miale i jeszcze pokoj z lewej strony. Zastanawialem sie czy nie jest goly. Pomylilem swoja mysl i okazalo sie ze jest.

+Quote Post
deiw
post 04.02.2012 - 18:59
Post #21

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(zankel @ 01.02.2012 - 15:40) *
Zeby was niecierpliwic to jest wieś na zachodniej czesci warszawy.

Sosnowiec jest przecież koło Katowic. Co do ceglanego budynku to miałes racje. Ale i tak niezbyt chce mi się wierzyć.

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park