oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Closed TopicStart new topic
> Kto Stworzył Wszechświat
masa
post 15.01.2012 - 22:53
Post #43

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Uważaj Zenkel bo cie wilki zjedzą
Go to the top of the page

+Quote Post
Deimond
post 15.01.2012 - 22:59
Post #44

Dusza Towarzystwa

Notatnik

odpowiem wprost - nie wiem kto stworzył i nie zamierzam dywagować - a teorie bez poparcia niech spływają - tworzycie chaos nie do uporządkowania - współczuję moderatorom. Teraz weźcie sobie pomyślcie że ktoś wchodzi na forum i chce znaleźć konkretne informacje - a zamiast tego banda filozofów wywala tu swoje wnętrzności bez związku z tematem - i nici - jeden wielki chaos - co mnie zaczyna wkutwiać. Chyba forum obemania jest lepszym miejscem bo tam przynajmniej wszyscy siedzą cicho póki nie mają czegoś ciekawego do powiedzenia.

+Quote Post
zankel
post 15.01.2012 - 23:00
Post #45

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Kocham wiecej niz to co znaczy. Szkoda ze nie wiecie co szekspir mial caly czas napisane. Inaczej. Kazda droga prowadzi do drzwi. Potem jest nastepna i dzwi. Tak czaly czas do smierci czyli do domu Boga

Dejmond. Myslisz spolecznie, ogolnikowo. Czy poparłyś to co inni ludzie? Np. Ze to tylko szatan stworzyl ten swiat jakoby w innym swiecie wmacila by ci religia ogolna i rządy, dlatego wlasnie jest wolna wola, to ona ci pomaga wybierac.Alez ty jako piszesz nie probojesz poznac prawdy co cie wkutwia, pozatym troche hejterujesz ;d chociasz to dobrze co przed chwila powiedzialem ;)

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 15.01.2012 - 23:08
Post #46

Dupa Towarzystwa

W domu Boga kolejne drzwi, ale najważniejsze aby miał piwo w lodówce. Deimond posłuchaj Reiki, poważnie...dużo w Tobie napięcia.

+Quote Post
Deimond
post 15.01.2012 - 23:12
Post #47

Dusza Towarzystwa

Notatnik

nie - po prostu lubię porządek - widzisz temat - i sensowne wypowiedzi - każdy tu papla co wyznaje jego filozofia - i nikt z nikim nie dojdzie do porozumienia.

Przytoczę wam na ten przykład - obrazując jak wygląda kilka z ostatnich tematów :

- Zupę grzybową gotujemy z grzybów
- Ja myślę że czas i przestrzeń negują istnienie grzyba
- Jesteś wolny - wiec nie ma czasu i przestrzeni
- A ja mam wrotki i lubię na nich jeździć
I tyle z tematu

Kumacie czemu jestem wkutwiony na takie odpisywanie na tematy ? Czy jeszcze nie dociera?

+Quote Post
Młody89
post 15.01.2012 - 23:14
Post #48

Dusza Towarzystwa

Za dużo mamy filozofów na forum :P

+Quote Post
zankel
post 15.01.2012 - 23:17
Post #49

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Do zupy dodajesz wode zebys mial zupe. Do wody dodajesz aromaty. A z aromatami dodajez wazywa, zalezy od gustu. Wlasnie to ja robie. Nie dodaje tylko jeden skladnik.

Wlasnie sam sobie odpowiedziales ze czas i przestrzen nie istnieja a kiedys mowiles ze istnieja.

Jesli lubisz jezdzic na wrotkach to tancz gotujac w tym czasie zupe i dodawal skladniki i wlewaj do nich swoje uczucia.

+Quote Post
Deimond
post 15.01.2012 - 23:18
Post #50

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(zankel @ 15.01.2012 - 23:17) *
Do zupy dodajesz wode zebys mial zupe. Do wody dodajesz aromaty. A z aromatami dodajez wazywa, zalezy od gustu. Wlasnie to ja robie. Nie dodaje tylko jeden skladnik.

Wlasnie sam sobie odpowiedziales ze czas i przestrzen nie istnieja a kiedys mowiles ze istnieja.

Jesli lubisz jezdzic na wrotkach to tancz gotujac w tym czasie zupe i dodawal skladniki i wlewaj do nich swoje uczucia.

Ręce mi opadają :/Zdaję sobie sprawę że wszystko jest w jakiś sposób powiązane - ale da się ównież pisać w obrębie jednego tematu nawiązując do drogiego np. w postaci linku - i tyle - a jak chcesz ogarnąć wszystkow jednym to się robi bigos + grochówka = rozwolnienie.

+Quote Post
masa
post 15.01.2012 - 23:19
Post #51

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Przecież o Bogu nie można nic powiedzieć wiec czemu oczekujesz czegoś. Rozumiem cie i tak samo to czuje ale kto powstrzyma Zielarza:) zart oczywiscie. Mamy tu wieksza swobodę i naprawde trzeba coś przykrego zrobic zeby post był usunięty na obemani jest usówany bo sie nie godzi z przekonaniami guru Nie wiem sam wybierz co dla ciebie lepsze

+Quote Post
zankel
post 15.01.2012 - 23:22
Post #52

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nowi zawsze beda krytykowani a starsi sie nie zmieniaja co?

+Quote Post
masa
post 15.01.2012 - 23:25
Post #53

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zwykle krytykowana jest ignorancja i głupota a i wiek nie ma z tym nic wspólnego aczkolwiek jak ignorant i głupi tu musi być szczyl a przed takimi uchowaj oobe bo ich własna ignorancja doprowadzić może do szaleństwa

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 15.01.2012 - 23:49
Post #54

Dupa Towarzystwa

Do tematu. Stworzenie to dogmat. Nikt go nie stworzył. Był zawsze tak samo jak Bóg był zawsze. No chyba, że kiedyś Boga nie było.

+Quote Post
Sensei Noni
post 15.01.2012 - 23:53
Post #55

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jeśli się Zielarz myli wtedy to "JA" go stworzyłem :)

+Quote Post
zankel
post 15.01.2012 - 23:58
Post #56

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Tak to "ja" go stworzylem ;)

+Quote Post
masa
post 15.01.2012 - 23:59
Post #57

Dusza Towarzystwa

Notatnik

:)

+Quote Post
lordini
post 16.01.2012 - 03:21
Post #58

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Deimond @ 15.01.2012 - 23:12) *
nie - po prostu lubię porządek - widzisz temat - i sensowne wypowiedzi - każdy tu papla co wyznaje jego filozofia - i nikt z nikim nie dojdzie do porozumienia.

Przytoczę wam na ten przykład - obrazując jak wygląda kilka z ostatnich tematów :

- Zupę grzybową gotujemy z grzybów
- Ja myślę że czas i przestrzeń negują istnienie grzyba
- Jesteś wolny - wiec nie ma czasu i przestrzeni
- A ja mam wrotki i lubię na nich jeździć
I tyle z tematu

Kumacie czemu jestem wkutwiony na takie odpisywanie na tematy ? Czy jeszcze nie dociera?

Hahahhahahahaha, ale żeś mnie rozbawił z samego rana

Poza tym nie wiem po co te nerwy. Jeśli nie lubicie takich tematów, to poprostu zostawcie je tym, którzy je lubią :P

+Quote Post
warmine
post 16.01.2012 - 07:12
Post #59

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Zaraz się tu pozabijacie mi jeszcze.

Skoro nie umiecie ze sobą rozmawiać to tematy będą zamykane.

Żal miejcie do siebie.

Zamykam.

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park