CYTAT(GruzolIŃSKI @ 20.03.2012 - 13:13)

to co Noble opisuję to po prostu LD więc czym jest OBE?OBE mają ludzie którzy umarli przed dniem "Sądu" kiedy ten dzień był zastanówcie się zapewniam że niedawno,ci którzy nadal żyją mogą doświadczyć tylko LD albo aż "LD" bo to dużo lepszy stan niż OBE
czy można w LD dostroić się do fizyczności?myślę że jeśli ktoś bardzo będzie chciał to tak pytanie tylko Po co?
jeśli uznajecie że nie miałem nigdy LD to współczuję ślepocie bo mam je co noc
Jeśli podajesz jakąś nową teorię o obe, to przydałoby się, zebyś wytłumaczył skąd Ci się ona wzięła i dlaczego uważasz, że jest tak jak twierdzisz, bo inaczej Twoja wypowiedź nie ma wartości. I zirytował mnie Twój sposób wypowiedzi, wiem, że pewnie Cię to nie obchodzi, ale mówię o tym, bo dość rzadko mi się coś takiego zdarza.
Kiedy mówisz że ktoś może ot tak sobie powiedzieć, że nie doświadczyłeś LD, to ma to tyle samo sensu, co Twoje dowodzenie, że doświadczyłeś LD oparte tylko na groźbie, że będziesz nazywać ludzi ślepcami, jeśli będą twierdzić że LD nie doświadczyłeś. I to, że twierdzisz, że masz LD co noc, też nie dowodzi tego, że je masz. To tylko twierdzenie.
I jeszcze wypowiem się na temat Twojej odpowiedzi na post Zygi - ile Ty masz lat, że rzucasz takimi tekstami?