|
|
![]() ![]() |
07.05.2012 - 17:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
07.05.2012 - 17:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
E tam fobii byś się szybko pozbył. Ja się panicznie boję pająków, a jak robiliśmy mentalkę z r_m to spadł na nas pająk i mieliśmy to gdzieś :D nasze zloty działają cuda !
|
|
|
|
07.05.2012 - 17:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
może za rok wpadne na cherbatke:P
|
|
|
|
07.05.2012 - 18:32
|
|
|
uwaga uwaga! za chwilę roześlę Wam na pw foty ze "zlotu ufo" :D
|
|
|
|
07.05.2012 - 20:31
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
07.05.2012 - 21:22
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Skoro było tak fajnie to zaklepuję dla siebie miejscówkę na "za rok" :-)
|
|
|
|
07.05.2012 - 21:34
|
|
|
ahahahha jakie fotki, prawdziwi kosmici :D a te widoki boskie :)
|
|
|
|
07.05.2012 - 21:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
07.05.2012 - 21:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Dziękuję za miłe chwile spędzone Waszym gronie:) Dawno się tak nie bawiłem. Bicie rekordów w ilości osób w kabienie prysznicowej udało się całkiem całkiem...Tylko kto uruchomił prysznic??
Dziękuję również za oprawę(??) muzyczną w wykonaniu Miszy. A także za profesjonalną ochronę i troskę w jego wykonaniu:) Moje ego wzrosło ogromnie po zachwytach nad moimi oczami. No może mogło je wypowiedzieć więcej procentowo dziewczyn;) Jakby co to będę wdzięczny za zdjęcia ze zlotu... Do zobaczenia znów!! |
|
|
|
08.05.2012 - 12:24
|
|
|
Członek Rodziny Grupa: OOBE VIP Notatnik |
WSPANIAŁY ZLOT...
Majtki z drutu hitem tej majówki przeplatane z : pszczółka maja sobie lata ooo :D :D Odciski na stopach po czterogodzinnej wędrówce na zamek przypominają nadal o miłych obenautach i niezapomnianych chwilach. ANDY!!! jestem z Ciebie dumna, dzielnie dałeś radę ogarnąć system monetarno-noclegowy w naszym małym majówkowym OBE miasteczku :) Wiem ile trzeba się przy tym napocić... Przed oczami ciągle wiruje: ognisko ze śpiewami, radosne Ufo twarze :D, wózek marketowy wypełniony czystym, cennym aluminium typu; kasztelan, żubr, zamkowe :)... no i te drzwi od toalety w których Twist miał zapętlenie czasowe.... a kubki smakowe zapamiętały przepyszne szaszłyki przyrządzone przez Gosię, dziewczynę Daimonda i biało czerwoną -teraz polska- z malinowym sokiem robótki Twista i Rycha. Dzięki wszystkim... |
|
|
|
08.05.2012 - 13:11
|
|
|
Ines zapomniałaś dodać, że dostałaś 2 uwagi w dzienniczku Prezesa :D
Ko Ko Ko Euro Spoko mnie prześladuje! ahh.. ale było KLAWO! będę przeżywać ten zlot jeszcze pewnie długi czas :) Bania u Romana hej! |
|
|
|
08.05.2012 - 13:15
|
|
|
kurcze zaczynam załować że z wami nie pojechałem:(
|
|
|
|
08.05.2012 - 14:49
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Hejka:)
A ja tam byłam i nie żałuję!!!!!!!! Mój pierwszy zlot....... ech cudowna wspaniała atmosfera Ines to dzięki Tobie tam pojechałam. Chłonęłam chłonęłam pełną piersią he he :D |
|
|
|
08.05.2012 - 16:07
|
|
|
jak ktos sie ciebie pyta jak było na zlocie to zawsze odpowiadaj: super zlot kurwo!( od super partia kurwo)
|
|
|
|
08.05.2012 - 18:29
|
|
|
przez śpiew Miszy przypomniałam sobie jeszcze hit ze zlotu 2008 :D
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=...p;v=2sDC0sAoNm4 tylko nie wiem czemu fenomenalne wykonanie Miszy nie zostało uwzględnione w opisie.. :( |
|
|
|
08.05.2012 - 20:26
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Kto nie dostał moich zdjęć?
|
|
|
|
08.05.2012 - 20:36
|
|
|
hehe wspominam sobie... śpiewnik klątw mi się przypomniał, rżnięcie drewna na wózku supermarketowym, zaskakująco ciekawy śpiew-głos imć Grabca (min: skoczyłbym z world trade center ale tam już nie ma pięter), tekst nad ranem: "Grabiec , wybacz ale muszę cię wyłączyć gdyż potrzebuję snu..."
a kto ma wiersz o wdzięcznym tytule " oddech dnia"? Siergiej? byłeś skrybą.... pozdrów misia... ech... |
|
|
|
08.05.2012 - 21:09
|
|
|
To był znikający misiu. Kładł się ze mną spać, rano już spał z Siergiejem, a potem znów trafiał do mojego łóżka ;)
Najlepsze pozy do spania miał Grabiec - spał na siedząco :) Pierwszego dnia rano myślałam, że burza idzie, ale to Twist miał tak mocne chrapnięcia. Nadal mnie dziwi czemu wszystkie trunki wylewały się obok mnie i to wcale nie z mojej winy :P A robił ktoś zakupy w lesie? My robiliśmy :D Nikt nie wspomniał też o kiełbaskach z serem robionych w tosterze przez Andiego, naprawdę były pyszne. Misza nawet do kibelka za potrzebą zabierał parasolkę. Do jednoosobowej kabiny prysznicowej mieszczą się aż 4 osoby, tylko trzeba je upchnąć :P Ines sama swoimi delikatnymi łapkami nawet bardzo ciężkie ruszty przewraca, trzech facetów stawiało go z powrotem, ma siłę dziewczyna ! A co do waszych odcisków to mam wyrzuty sumienia bo ja was namawiałam do wędrówek :/ |
|
|
|
08.05.2012 - 21:17
|
|
|
Auma miło było poczuć Twoją energię, była naprawdę cool ;) Kazik - miło było widzieć jak dużo się uśmiechałeś ;)
Wibracje didzeridu przy ognisku były dla mnie niesamowite, zwłaszcza, ze Misza dowalał z boku swoje wibracje aż po ławeczce niosło ... ;/ |
|
|
|
08.05.2012 - 21:21
|
|
|
ale z jakim skupieniem w oczach Misza to robił :D tylko miało to pewne skutki uboczne :P
|
|
|
|
09.05.2012 - 08:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |