|
|
![]() ![]() |
09.05.2012 - 11:43
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
hehe wspominam sobie... śpiewnik klątw mi się przypomniał, rżnięcie drewna na wózku supermarketowym, zaskakująco ciekawy śpiew-głos imć Grabca (min: skoczyłbym z world trade center ale tam już nie ma pięter), tekst nad ranem: "Grabiec , wybacz ale muszę cię wyłączyć gdyż potrzebuję snu..." a kto ma wiersz o wdzięcznym tytule " oddech dnia"? Siergiej? byłeś skrybą.... pozdrów misia... ech... Grabiec po raz kolejny tworzył doskonały mikroklimat. Dzięki niemu człowiek czuł się na właścwiym miejscu we właściwym czasie. Skrawek wiersza posiada prawdopodobnie Siergiej. Aż żałuję, że całość nie została zapisana...:( |
|
|
|
09.05.2012 - 12:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
każdy z Was robił wspaniały klimat, nawet nie ma co się rozdrabniać :)
żadna majówka nie zastąpi majówki zlotowej zdjęcia Kazika i Romana - superaśne! :) |
|
|
|
09.05.2012 - 19:34
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Wiersz leciał tak:
"Oddech dnia" Szumi las ostatni pet już zgasł już dzień... Całość z uwagi na zmęczenie i przepicie nie udało się spisać. Miś cieszy cię z pozdrowień. twistoid zapodaj mi link do zdjęć. Ja w dalszym ciągu szukam kabla od aparatu. |
|
|
|
09.01.2013 - 01:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dobra ja zaczynam się pakowac na zlot , tylko nie na końcu świata proszę. A może by tak Muchów???
|
|
|
|
09.01.2013 - 11:48
|
|
|
ok to jedziemy!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |