|
|
![]() ![]() |
06.05.2012 - 19:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Świetnie było znów zobaczyć stare mordki weteranów oraz poznać nowe ciekawe mordki. Wszystkich jeszcze raz ściskam i dziękuje za klimat.
Nie wiem tylko czemu wciąż nucę ''srutututu majtki z drutu" na każda melodię? hę? ... Dzięki Dyrektorowi Andersenowi vel lordowi Wiaderowi" za zlot ;) |
|
|
|
06.05.2012 - 19:18
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
hehe,
no... czekałem, kto zacznie temat! :-) Było oczywiście jak zwykle zarąbiście. I miałem LD-ka z biusten... :) Niektórym wspominałem. BIG THX dla Andiego!!! Naprawdę się natrudził dla nas i za nas wszystkich. :) Ps... Ale na zameczek doszło niewielu... ;-P |
|
|
|
06.05.2012 - 19:21
|
|
|
acha, ktoś wziął z domku moja ładowarkę do nokii? żółta tasiemka przyklejona to znak szczególny... ;/
|
|
|
|
06.05.2012 - 19:22
|
|
|
A ja dziękuje Kazikowi za wygodny dojazd i przyjazd pojazdem ;)*
|
|
|
|
06.05.2012 - 19:24
|
|
|
|
|
|
|
06.05.2012 - 20:38
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Dziekuję wszytskim! Było cudownie.
|
|
|
|
06.05.2012 - 20:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
właśnie dotarliśmy do domu.. podróż straszna masakra ale warto było!
zlot przewspaniały! aż żal było wyjeżdżać... bo już tęsknie :) dziękujemy :* |
|
|
|
06.05.2012 - 20:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Przed minutą dotarłam do domu i pierwsze co zrobiłam to przybiegłam włączyć kompa i Wam podziękować. Jesteście wspaniałymi ludźmi, nie zawodzicie i zawsze rozsyłacie pozytywną energię, która utrzymuje się tygodniami.
Zlot był szalony i wspaniały! Szacun Andi za organizację. P.S. Szłam na pociąg z Dzejsonem i zgadnijcie co nuciliśmy co jakiś czas? :D Zgadza się.... "Srutututu majtki z drutu" ;)))) Kurcze już tęsknię za przytulaniem Was! |
|
|
|
06.05.2012 - 21:25
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Wyjątkowy cudowny wyjazd. Niezapomniane obrazki na resztę życia. Dziękuje wszystkim.
|
|
|
|
06.05.2012 - 21:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej! Ja już przesyłam uściski.Pamiętajcie aby do wc wchodzić od dziś tylko z parasolem!
Kupiłam już drut i dziergam majtki aby mantrować w nowym stroju.Pozdrowienia i podziękowania dla wszystkich maniaków. Jesteście kochani! Endi-oddzielne podziękowania za organizację.Może to śmiesznie zabrzmi ale połączenie z górą dzięki twemu dymaniu uzyskane.Amenowie -ciepło długo się utrzyma a grzyb już zamówiony. Szkoda mi jedynie,że ponadprzystojny Rychu nie zatańczył nago przy ognisku:). Wszystkim dziękuję i życzę wszelkiego powodzenia.Sławek też przyłącza się do pozdrowień. |
|
|
|
06.05.2012 - 21:51
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
eeee odsypiam, nic mi nie dziekować, to ja wam dziekuje za wspaniało atmosfere.
auma, dość dwuznacznie to zabrzmiało :D |
|
|
|
06.05.2012 - 21:54
|
|
|
nawet mnie zarazilście tą świetna pozytywną atmosferą czytając te komenatarze:)
|
|
|
|
06.05.2012 - 22:24
|
|
|
Pomarańcza - ładowarkę wziął chyba Grabiec :)
Wróciliśmy cali i zdrowi . Dzieki wszystkim za super klimat i organizacją :) Wspaniale poznać Was osobiście .Lord Viader pokazał że ciemna strona szmocy zawsze wygrywa:D Eksperymenta z weryfikacjami też były suoer - zwłaszcza z kamykami :D;) No i miejscówka wyśmienita - ze wspaniałymi widokami. |
|
|
|
06.05.2012 - 22:34
|
|
|
ja tam lubie dwuznaczności:P
|
|
|
|
07.05.2012 - 08:43
|
|
|
zlot standardowo w dechę :D
a rozbierać się nie będę bo jeszcze ktoś się połapie że jestem alkocyborgiem ;] w następnym roku przed zlotem dobrze by było umieścić na forum plakat reklamujący zlot na którym widnieje nasz szwedzki stół może więcej osób by się skusiło na wyjazd :D :D |
|
|
|
07.05.2012 - 10:38
|
|
|
w następnym roku przed zlotem dobrze by było umieścić na forum plakat reklamujący zlot na którym widnieje nasz szwedzki stół może więcej osób by się skusiło na wyjazd :D :D oczywiście mamy zdjęcia tego "szwedzkiego stołu". :) wszystko udokumentowane, nic się nie da ukryć ;) |
|
|
|
07.05.2012 - 12:42
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Szwedki stół na prawdę pierwsza klasa, nie wiadomo na co sie zdecydować, ślinka mi cieknie jak przypomne sobie te smakołyki...
Lord Viader nakarmiony na razie nie walczy. |
|
|
|
07.05.2012 - 13:20
|
|
|
Twistoid, aspiryna lub ferwex i do wyrka!
|
|
|
|
07.05.2012 - 16:37
|
|
|
gdzie można znaleźć zdjęcia/filmiki ze zlotu?
|
|
|
|
07.05.2012 - 16:47
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Leże i lecze głos.Co do zdjęć ...trzeba było jechać!
|
|
|
|
07.05.2012 - 16:52
|
|
|
zlot standardowo w dechę :D a rozbierać się nie będę bo jeszcze ktoś się połapie że jestem alkocyborgiem ;] w następnym roku przed zlotem dobrze by było umieścić na forum plakat reklamujący zlot na którym widnieje nasz szwedzki stół może więcej osób by się skusiło na wyjazd :D :D To wtedy zalatwię Ci bandę studentów na zjazd. I zobaczymy, kto ma prawo nazywać się alkoborgiem ^_^. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |