|
hehe, troche mnie rozśmieszyło to co napisałeś Krzysztofie... Sa dwa mocne tekst, które często słyszę w życiu 1. "ja Panu coś powiem" opcjonalnie "ja Ci coś powiem" Takim tekstem najczęściej walą pijani alkoholicy, chcąc się podzielić swoją mądrością życiową:) 2. "Też kiedyś byłem taki jak TY". Ten tekst najczęściej można usłyszeć od nowo poznanych mocno uduchowionych ludzi:)
Ja nie posiadam takich umiejętności i nie jestem w stanie powiedzieć, że byłem taki jak Ty , albo że jestem taki jak Ty. Za cholerę nie mam pojęcia kim jesteś:) Na pewno jesteś niegrzeczny, bo w rozmowie publicznej mówisz, że masz coś "w dupie" Może i masz. Nie wiem. Piszesz też często o swoim oświeceniu. To mi nie pasuje do oświeconej osoby. Bo po co oświecony miałby wszystkim rozgłaszać, że się oświecił??? Może jesteś. Dobrze Ci tak:)
Piszesz, że mieszam. mieszam nie dla tego, że taką prawdę wyznaję. Mieszam, bo chcę pokazać, że nie ma żadnego znaczenia jaka jest Twoja prawda. Wierzysz, że jesteś oświecony i Twój świat się tak układa. I bardzo dobrze. Ktoś wierzy w Allaha, ktoś w Jezusa, inny w Mambodźambo i jest git. Jeden wierzy w atomy inny w jaźń. Bardzo dobrze. Przynajmniej jest kolorowo. Ziemia jest w 3 wymierze też spoko. Jest płaska, może jest może nie. Ja nie wiem, nie widziałem, ale "gówno mnie to obchodzi":P Robię to co lubię, mam pracę którą kocham. Jestem tam gdzie chciałem być. Czuję się super. Mam wspaniałych przyjaciół. Nie musze być oświeconym. Moja galaktyka nie musi zrobić ascention (czy jak mu tam), żeby było fakjnie. Wiem, że jak skończy mi się czas na ziemi, to nie będę już musiał używać czasu i będę się weselił z anielicami;P
Wszyscy tu piszą o jakiejś jaźni. A patrząc z boku możana dostrzec, jak jaźń z nikiem krzychu.dd stara się wytłumaczyć sobie (jaźni z nikiem KMA) czym jest jaźń, dla czego on jest oświecony, a on z innym miniek nie jest:) hehe czad! A mówią, że to ja mieszam. Dodatkowo jaźń pod postacią nika Zielarz gajowy twierdzi, że nie będzie swojej jaźni całował po swojej jaźniowej dupie:)
To pisałem ja(to znaczy jaźń):P
Popatrz na drugiego człowieka i zobacz siebie. Wtedy będziesz oświecony. Dżizas powiedzić "a bliźniego swego jak siebie samego" no, ale w tym kraju gdzie jest 90% kakolików nikt tego nie skumał.
edit warmine: nie na temat
|