|
|
![]() ![]() |
15.08.2009 - 21:33
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Właśnie ładuję QuickHity na chomikuj.pl (chomik: shadow.of.eclipse). Pierwsza dziesiątka już jest, a druga dziesiątka nowszych będzie za chwilę. Po załadowaniu na chomika z chęcią przetestuję DivinorumQH.
Wszystkie pliki są w formacie mp3, mają po 22,9MB i kodowane są ze stałym bitrate - lepszej jakości nie da się uzyskać na formacie mp3. Z doświadczenia wiem że słuchanie na komputerze nie ma sensu ze względu na szum wentylatorów, lepiej jest wgrać na odtwarzacz mp3 i słuchać w ciszy. 16.08.2009 - już wszystko jest na chomiku |
|
|
|
15.08.2009 - 22:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dreamer the one (gwoli ścisłości) - dźwiękiem nie oddziałuje się na umysł, tylko na mózg, a mózg to nie umysł, tylko przetwornik, choć na te rozważania może poświęcę kiedyś jakiś artykuł :) A na mnie i-doser nie działał. Większość ludzi jest zdania, że to ściema, i chyba faktycznie tak jest. Nie ma to jak hemi-sync stworzone w porządnym instytucie.
|
|
|
|
06.09.2009 - 19:40
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam.
Czy mógłby ktoś podac link do tych i-doserów i quickhitów??? Bo wszytskie nie działają już dawno. Pozdroo. |
|
|
|
06.09.2009 - 20:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
http://rapidshare.com/files/10515345...B1g0s.rar.html
-IDoser v4.5 -Crack -Paczka 206 Doserów hasło: i-doser |
|
|
|
07.09.2009 - 06:12
|
|
|
No niestety:(
Takie coś mi się pokazało: Error The file could not be found. Please check the download link. |
|
|
|
07.09.2009 - 16:21
|
|
|
Linki wygasły.
Spróbuj tego: http://rapidshare.com/files/73114436/I-doser4.5_74doses.rar 198 doserów + crack ( sprawdziłam link, działa. Z rozpakowaniem też nie miałam problemu , a plik ma dokładnie 27,3 MB) |
|
|
|
07.09.2009 - 19:14
|
|
|
Kur... ja niewiem co jest grane?? Pokazuje mi że plik ma 12kb tylko i tyle mi ściąga a jak go próbuje wypakowąc to pisze że wolumin uszkodzony. Masakra. Może wrzuć na torrenty org tam mam konto i moge ściągnąć. Kurde bardzo mi zależy na tym. Dzięki za poświęcenie i tak.
A dokładnie to mi pisze jak próbuje wypakować że archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzony. |
|
|
|
22.09.2009 - 07:28
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jedyna polska strona (która znalazłem) którą mogę polecić http://i-doser-polska.blogspot.com/ masa plików mp3 fajnie opisane, co jakiś czas nowe dosy.
pozdrawiam;p |
|
|
|
22.09.2009 - 18:35
|
|
|
Ja bym raczej i-dosów nie polecał nikomu. W necie chodzą opinie, że wszelkie posty zachwalające dosy umieszczane na forum I-doser są "spreparowane" a nie pochodzą od zwykłych użytkowników. Jak czytam różne fora to jeszcze nie znalazłem choć jednej osoby, która osiągnęła pożądane rezultaty. Ludzie dorabiają się tylko bólu głowy i zawrotów. Te wszystkie nazwy w stylu orgazm, marihuana itd to tylko zwykły chwyt marketingowy. Próbowałem je na sobie - figa.
|
|
|
|
| SORROW |
22.09.2009 - 19:29
|
|
Guests |
Też bym tego nie ruszał ... na chama wbijają się w mózg, rozregulowują fale generowane przez mózg, przy dłuższym używaniu gotują płyn mózgowo-rdzeniowy .
|
|
|
|
23.09.2009 - 18:01
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Eee tam, największym zagrożeniem jest zwykła strata czasu - bo praktycznie na nikogo to nie działa niestety.
|
|
|
|
23.09.2009 - 22:01
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dos alpha może działać, po przesłuchaniu czuję relaks ale może to tylko placebo spowodowane wsłuchiwaniem się w monotonne dźwięki.
|
|
|
|
12.12.2009 - 21:27
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czy ktos z was używał go?Jest to program troche podobny do bwg: wywoluje rozne stany umyslowe, niektore z nich symuluja doznania narkotyczne.Inne pomagaja w wydajnosci organizmu czy doznania oobe Poza bólem głowy, i nieznanym działaniem na układ nerwowy, niczego nie wnosi, moja rada omijać z daleka. |
|
|
|
13.12.2009 - 00:03
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
jeden, jedyny raz coś się zdarzyło podczas słuchania lucid dream, było koło 22, żonka oglądała coś w tv, a ja załozyłem słuchawy i zacząłem słuchać, cały czas byłem świadomy, w pewnym momencie zaczęły napływac błyski pod powiekami, myślałem że to światło z telewizora jakis film, burza, albo coś i nagle pojawił się bardzo realistyczny obraz oceanu, chmur i horyzont, leciałem z niewiarygodną prędkościa trwało to chwilke, bo zaraz z wrażenia się wybudziłem dos dalej leciał... ale nie wiem czy był to wpływ dosa, czy poprostu usnąłem i wkrecało mnie w sen.
Żeby tak zawsze dosy działały ehhh, a na 20 prób tylko raz. |
|
|
|
16.12.2009 - 00:02
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Po odsłuchaniu I doserów śnią mi się dziwne rzeczy, które są nie adekwatne do nagrań i najczęściej wiążą się z przeszłością. Ale jest to coś ciekawego :p
|
|
|
|
16.12.2009 - 23:03
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a co z dosow polecicie na nauke? szukam jakiegos genialnego sposobu:P ciezkie te studia, prochow nigdy nie wezme, wiec szukam czegos oryginalnego do przyspieszenia i motywacji..
|
|
|
|
17.12.2009 - 11:19
|
|
|
jak ty prochów nie wezmiesz to co ty robisz na tym forum? przeciez tu tylko seks , przemoc i narkotyki.
|
|
|
|
| SORROW |
17.12.2009 - 11:33
|
|
Guests |
jak ty prochów nie wezmiesz to co ty robisz na tym forum? przeciez tu tylko seks , przemoc i narkotyki. Dzejson-zaczynasz trollować na forum .Wrzucasz jakieś bzdurne kwestie , podpuszczasz userów do kłótni, otrzymałem na Ciebie kilka skarg przez PW od właśnie userów ,którym w jakimś tam stopniu przeszkadzasz .Niestety dostajesz ostrzeżenie . Astralsierżant ma Cię na celowniku ... |
|
|
|
17.12.2009 - 12:36
|
|
|
nikogo nie podpuszczam do kłóni lol bez przesady..... wiem chyba kto naskarzyl...... jak w podstawówce...... co do dragow to nie jestem za nimi. coraz czesciej wyrazam sie o nich w negatywnym kontekscie(szczegolnie na obeforum) czasem sobie zazartuje
na ich temat co czasami jest błędnie odbierane , raz sie z tego wytłumacze raz nie. Czasem mi sie zdarzy bronic dragi , ale to nie jest bronienie same w sobie a po prostu krytyka stereotypowych , schematyczncych atakow na pewne rzeczy. Dobrze e sie orientuje jak z tym wszystkim jest bo mieszkam na dosc specyficznym osiedlu i nie wklejam zadnych linkow propagujacych dragi. U mnie trawa jest palona z taka czestotliwoscią jak papierosy i mi sie to przestaje powoli podobac |
|
|
|
20.12.2009 - 18:29
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
coz.. na mnie nie zadzialal nawet hand of god ktory ma byc niby niesamowity.. ale doczytalem sie gdzies w necie ze Gamma pomaga na koncentracje.. i tak jest:) inne dosy na mnie nie dzialaja poki co ale ten zadzialal (zdaje sie ze jest z kategorii pure, moze to ma jakies znaczenie), wiec wszystkim ktorzy zamierzaja sie uczyc albo maja przed soba sesje zamiast dopalaczy polecam Gamme w wykonaniu idosera:P cu all:)
|
|
|
|
26.12.2009 - 11:57
|
|
|
jak dla mnie ten cały i-doser nie działa wcale.. odsłuchałem kilka dosów i dźwięki były bardziej denerwujące niż uspokajające... więcej chyba zależy tutaj od nastawienia psychicznego
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |