|
|
![]() ![]() |
13.12.2009 - 00:03
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
jeden, jedyny raz coś się zdarzyło podczas słuchania lucid dream, było koło 22, żonka oglądała coś w tv, a ja załozyłem słuchawy i zacząłem słuchać, cały czas byłem świadomy, w pewnym momencie zaczęły napływac błyski pod powiekami, myślałem że to światło z telewizora jakis film, burza, albo coś i nagle pojawił się bardzo realistyczny obraz oceanu, chmur i horyzont, leciałem z niewiarygodną prędkościa trwało to chwilke, bo zaraz z wrażenia się wybudziłem dos dalej leciał... ale nie wiem czy był to wpływ dosa, czy poprostu usnąłem i wkrecało mnie w sen.
Żeby tak zawsze dosy działały ehhh, a na 20 prób tylko raz. |
|
|
|
16.12.2009 - 00:02
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Po odsłuchaniu I doserów śnią mi się dziwne rzeczy, które są nie adekwatne do nagrań i najczęściej wiążą się z przeszłością. Ale jest to coś ciekawego :p
|
|
|
|
16.12.2009 - 23:03
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a co z dosow polecicie na nauke? szukam jakiegos genialnego sposobu:P ciezkie te studia, prochow nigdy nie wezme, wiec szukam czegos oryginalnego do przyspieszenia i motywacji..
|
|
|
|
17.12.2009 - 11:19
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jak ty prochów nie wezmiesz to co ty robisz na tym forum? przeciez tu tylko seks , przemoc i narkotyki.
|
|
|
|
| SORROW |
17.12.2009 - 11:33
|
|
Guests |
jak ty prochów nie wezmiesz to co ty robisz na tym forum? przeciez tu tylko seks , przemoc i narkotyki. Dzejson-zaczynasz trollować na forum .Wrzucasz jakieś bzdurne kwestie , podpuszczasz userów do kłótni, otrzymałem na Ciebie kilka skarg przez PW od właśnie userów ,którym w jakimś tam stopniu przeszkadzasz .Niestety dostajesz ostrzeżenie . Astralsierżant ma Cię na celowniku ... |
|
|
|
17.12.2009 - 12:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
nikogo nie podpuszczam do kłóni lol bez przesady..... wiem chyba kto naskarzyl...... jak w podstawówce...... co do dragow to nie jestem za nimi. coraz czesciej wyrazam sie o nich w negatywnym kontekscie(szczegolnie na obeforum) czasem sobie zazartuje
na ich temat co czasami jest błędnie odbierane , raz sie z tego wytłumacze raz nie. Czasem mi sie zdarzy bronic dragi , ale to nie jest bronienie same w sobie a po prostu krytyka stereotypowych , schematyczncych atakow na pewne rzeczy. Dobrze e sie orientuje jak z tym wszystkim jest bo mieszkam na dosc specyficznym osiedlu i nie wklejam zadnych linkow propagujacych dragi. U mnie trawa jest palona z taka czestotliwoscią jak papierosy i mi sie to przestaje powoli podobac |
|
|
|
20.12.2009 - 18:29
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
coz.. na mnie nie zadzialal nawet hand of god ktory ma byc niby niesamowity.. ale doczytalem sie gdzies w necie ze Gamma pomaga na koncentracje.. i tak jest:) inne dosy na mnie nie dzialaja poki co ale ten zadzialal (zdaje sie ze jest z kategorii pure, moze to ma jakies znaczenie), wiec wszystkim ktorzy zamierzaja sie uczyc albo maja przed soba sesje zamiast dopalaczy polecam Gamme w wykonaniu idosera:P cu all:)
|
|
|
|
26.12.2009 - 11:57
|
|
|
jak dla mnie ten cały i-doser nie działa wcale.. odsłuchałem kilka dosów i dźwięki były bardziej denerwujące niż uspokajające... więcej chyba zależy tutaj od nastawienia psychicznego
|
|
|
|
27.12.2009 - 23:26
|
|
|
Z dosów do nauki ja nic nie polecam. Prędzej skłoniłbym się ku dźwiękom jakie oferuje NeuroProgrammer 2. Mnie w każdym razie one bardzo pomagają.
|
|
|
|
31.12.2009 - 14:22
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Z I-Doserem mam doczynienia powiedzmy od ok. tygodnia, wypróbowałem kilka dosów i można powiedzieć "jakoś" tam działa(testowałem: French Roast, Alcohol, Cocaine, Alpha, Absinthe, Speed, SpeedQH itp.) ale np. po użyciu przed snem dosa Lucid Dream ZERO efektów, a co najgorsze żadnego snu nie pamiętałem rano :(. Podobna sytuacja jest przy dosie OutOfBody - też nic się nie dzieje(Mówią że AstralProjection jest dużo lepszy... ale nie próbowałem i nie zamierzam). Wiec wątpie żeby te dosy pomagały opuścić ciało(lecz może to być również brak doświadczenia z mojej strony, bo jeszcze nie wychodziłem z ciała). Co do dosów z sekcji pure czyli indukujące odpowiednie fale mózgowe to musze przetestować czy rzeczywiście łatwiej się przyswaja wiedzę, bo niektóre opinie są mało wiarygodne...
pozdro. :) |
|
|
|
28.01.2010 - 17:19
|
|
|
Spróbujcie Hand of god niezła piz*a heh
|
|
|
|
04.02.2010 - 00:14
|
|
|
Po astral projection za każdym razem miałem oobe/ ld. Te dżwięki powodują uśnięcie, a że dżwięk jednak rozbudza wychodzisz ;p
|
|
|
|
01.03.2010 - 21:32
|
|
|
A ja tak czytam, czytam, na forum, na innych stronach o tym i-doserze i nadal nie wiem jak to działa, o! No dobra, może nie tyle jak działa, ale jakie są tego skutki, a mianowicie czy jest to bezpieczne dla psychiki i innych takich ;d Bo w sumie to mi się wydaje, że nic nie robi, bo przecież każdy dźwięk jakoś tam oddziałuje na człowieka, ale z drugiej strony niektórzy mówią, że działa, ale może to tylko takie placebo, no i w ogóle. Aczkolwiek nie próbowałam jeszcze tego wynalazku ;p
(Ot taki monolog.) |
|
|
|
01.03.2010 - 22:34
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A ja tak czytam, czytam, na forum, na innych stronach o tym i-doserze i nadal nie wiem jak to działa, o! No dobra, może nie tyle jak działa, ale jakie są tego skutki, a mianowicie czy jest to bezpieczne dla psychiki i innych takich ;d Bo w sumie to mi się wydaje, że nic nie robi, bo przecież każdy dźwięk jakoś tam oddziałuje na człowieka, ale z drugiej strony niektórzy mówią, że działa, ale może to tylko takie placebo, no i w ogóle. Aczkolwiek nie próbowałam jeszcze tego wynalazku ;p (Ot taki monolog.) spróbuj sobie raz i zobaczysz, ja próbowałem już dziesiąt razy, najpierw chodziło mi o wyjście(do oobe to sobie odpuść, strata czasu), ale czasami zarzuce sobie jakieś ostrzejsze żeby mnie rozbudziło najczęściej atom bomb. Raczej nic się wielkiego nie dzieje w psychice nadal jestem popierdolony taki jak byłem :) pozdro |
|
|
|
02.03.2010 - 14:28
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
!!!UWAGA!!!
Może ktoś już o tym pisał ale ja i tak to napiszę. I-Doser to syfilis. Jest lepszy program, nazywa się SBagent czy jakoś tak. Zamieszczam link http://chomikuj.pl/Igunia89/Muzyka/I-doser...+22-04-2009.rar Nie zmylcie się nazwą. Oto co zrobić na zajebistą fazę która może się skończyć panicznym strachem do końca życia. Hand of God jest 10x gorsze od tego co wam tu teraz zapodam: 1. Ściągamy plik. 2. Rozpakowujemy 3. Znajdujemu tam instalkę SBagent 4. Instalujemy go 5. Wchodzimy jeszcze raz do rozpakowanego folderu z plikami 6. Jest tam kilka folderów, jeden z nich nazywa się "bineural" czy jakoś tak pozostałe są do dupy 7. Wchodzimy do tego folderu 8. Wchodzimy do folderu "unofficial" (już widzę te uśmieszki na ryjach) 9. Znajdujemy plik o nazwie "Death" bez żadnych dodatków, bo są dwa ten drugi będzie miał coś o I-Doserze napisane w nazwie to tego nie brać tylko ten co jest samo Death 10. Odpalamy jak najgłośniej w jak najlepszych słuchawkach. 11. Fazujemy się (UWAGA OSOBY MAJĄCE PROBLEMY EMOCJONALNE I PROGBLEMY Z SERCEM ROBIĄ TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, ZRESZTĄ WSZYSCY ROBICIE TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ - i tak wszyscy spróbują) 12. Czekamy pół godziny po zakończeniu nagrania lejąc w gacie i trzęsąc się bez opanowania 13. Odpalamy plik o nazwie ECT albo ETC jak najgłośniej w jak najlepszych słuchawkach. 14. Fazujemy się (PONAWIAM OSTRZEŻENIE) 15. Jesteśmy odnowieni psychicznie i 10x bardziej podatni na jakiekolwiek inne dosy, poza tym mamy taką fazę jakiej nigdy nie doznamy na żadnym Roller-Coasterze. Pytania na priva, proszę także o opisywanie swoich doświadczeń!!! Ostrożnie z tym!!! Jeśli o mnie chodzi to po drugim nagraniu miałem takiego stresa i ogarnął mnie taki strach niewyobrażalny że zacząłem się motać na łóżku, sekundę później panicznie zdejmowałem słuchawki i przestraszony tuliłem się w kąt leżąc na ziemi... po tym nagraniu będziecie mogli śmiało powiedzieć "Jestem Hardcorem!" AHA BARDZO WAŻNA JEST KOLEJNOŚĆ ODTWORZENIA TYCH NAGRAŃ, KONIECZNIE WPIERW TRZEBA PUŚCIĆ DEATH A POTEM ECT!!! |
|
|
|
02.03.2010 - 16:39
|
|
|
Raczej nic się wielkiego nie dzieje w psychice nadal jestem popierdolony taki jak byłem :) Właściwie to głównie nie rozumiem tych dosów narkotycznych, bo przecież zwykłe narkotyki też chyba psychicznie uzależniają ;d No nie wiem, nie ważne :D A co do tych dźwięków po których czuje się taki ogromny strach to nie rozumiem sensu ;] |
|
|
|
02.03.2010 - 18:12
|
|
|
WBa[ciwie to gBównie nie rozumiem tych dosów narkotycznych, bo przecie| zwykBe narkotyki te| chyba psychicznie uzale|niaj ;d No nie wiem, nie wa|ne :D A co do tych dzwików po których czuje si taki ogromny strach to nie rozumiem sensu ;] Jak u|yjesz tych plików w taki sposób jak napisaBem to bdziesz 10x bardziej podatna na inne dzwiki to raz a dwa taki sam sens jak pBacenie za Roller-Coastery z tym |e tu masz za free. Czytaj dokBadnie zanim co[ napiszesz. WBa[ciwie to gBównie nie rozumiem tych dosów narkotycznych, bo przecie| zwykBe narkotyki te| chyba psychicznie uzale|niaj ;d No nie wiem, nie wa|ne :D A co do tych dzwików po których czuje si taki ogromny strach to nie rozumiem sensu ;] Jak u|yjesz tych plików w taki sposób jak napisaBem to bdziesz 10x bardziej podatna na inne dzwiki to raz a dwa taki sam sens jak pBacenie za Roller-Coastery z tym |e tu masz za free. Czytaj dokBadnie zanim co[ napiszesz. |
|
|
|
02.03.2010 - 22:16
|
|
|
Jak u|yjesz tych plików w taki sposób jak napisaBem to bdziesz 10x bardziej podatna na inne dzwiki to raz a dwa taki sam sens jak pBacenie za Roller-Coastery z tym |e tu masz za free. Czytaj dokBadnie zanim co[ napiszesz. Chodziło mi tylko o to, że nie rozumiem dlaczego ludzie lubią się bać |
|
|
|
03.03.2010 - 11:20
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Na mnie I-doser działa wtedy gdy zamknę oczy i wyobrażę sobie jak wokół mnie kreci się wirujący dysk o własnościach dosa :) Polecam ta technikę dla poprawienia doznań!
Ciężkich dozów nie słucham... |
|
|
|
03.03.2010 - 13:01
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
03.03.2010 - 15:30
|
|
|
Kurde trochę mi poprzedni post nie wyszedł, pisany na komie. Ponawiam ogłoszenie o zadziwiających doznaniach po przesłuchaniu tych dosów w takiej kolejności jak podałem. Jak ktoś się odważy to niech napisze relację.
Przed chwilą wysłuchałem nagrania "Mystery" oczywiście z katalogu "Unofficial". Dzięki poprzednim dosom byłem bardziej podatny na kolejne doznania i tego co teraz czuję nie da się opisac. Wiem jedno - mam uzdrowiony, aktywowany umysł. (Co ciekawe, po włączeniu nagrania obok informacji o jego typie napisane było "eksperimental" a jego moc oznaczona była tak: <???????>. Kto chętny?) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |