|
|
![]() ![]() |
03.03.2010 - 17:43
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
narazie niczego cudownego nie zaobserwowalem.. jedyne co to w czasie sluchania death, na poczatku pojawil sie przede mna wyrazny, maly, bialy okrag, powiedzialbym bardzo wyrazny, chcialem isc w jego strone niestety po chwili zaginal. co wiecej.. oczywiscie falowanie ciala.. czlowiek czuje sie jakby nogi chcialy same isc.. no i pewien moment w ktorym pojawia sie przeplyw adrenaliny a wiec swoiste ciarki.. jestem juz ponad pol godziny po wysluchaniu nagrania i narazie nie czuje okropnych odczuc.. moze poczekam jeszcze troche..
edit: moze troche dziwnie sie czulem, znaczy hm.. roztargniony powiedzmy teraz wysluchalem juz drugiego kawalka.. zobaczymy.. |
|
|
|
08.03.2010 - 21:46
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nikt więcej nie próbował? Szkoda, fajnie by było dowiedzieć się o przeżyciach i doświadczeniach innych ludzi. Jak się boicie to nic nie poradzę.
|
|
|
|
08.03.2010 - 21:50
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nikt więcej nie próbował? Szkoda, fajnie by było dowiedzieć się o przeżyciach i doświadczeniach innych ludzi. Jak się boicie to nic nie poradzę. ciezko tu cos zorganizowac:) ale taka jest rzeczywistosc;) jedna rzecz mnie zadowala i napewno bede to stosowal, jak rano sie budze i taki niedorobiony jestem to wlaczam 10 min ECT.. ale daje kopa:D mysle ze ogromna role graja te 2 momenty z metalicznym dzwiekiem, wtedy jakas energia jest rozladowywana, bo czuje piorun przez cale cialo:) a pozniej wstaje na pelnych obrotach i moge robic 50 rzeczy na raz, czuje sie jakbym mogl pobiec maraton:) |
|
|
|
09.03.2010 - 13:56
|
|
|
I oto chodzi. Mi też to dało kopa. Spróbuj se teraz odpalić dosy które wcześniej nie działały albo dawały mizerny efekt, w ogóle inaczej.
|
|
|
|
09.03.2010 - 16:26
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
jesli chodzi o narkotykowe dosy to podobno dzialaja jesli mialo sie stycznosc z owym stanem (choc kwasa nigdy nie bralem a acid na mnie podzialal nawet :D). a dosy zwiazane z oobe, ld na mnie nie podzialaly.
|
|
|
|
09.03.2010 - 18:07
|
|
|
na mnie ld/oobe tez nie podzialalo, obudzilem sie rano (jak zwykle dziwnym trafem sluchawki byly grzecznie odlozone obok lozka, a nie pamietalem jak je zdejmowalem), niestety wczoraj bylem tak wyczerpany ze nie wiem czy cokolwiek by mnie dobudzilo. postaram sie przetestowac reszte dosow, ktore wczesniej na mnie nie dzialaly kompletnie. wczoraj rzeczywiscie jeden przetestowalem z QH, i moze.. moze cos bylo jakby.. inaczej..
|
|
|
|
09.03.2010 - 18:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
glowny fant dzialania polega na efekcie placebo, przynajmniej ja tak uwazam.
A i nie zmieniajcie dosow jak skarpetki, bo trzeba pokombinowac dluzej z jednym zanim sie stwierdzi, ze nie dziala. |
|
|
|
10.03.2010 - 15:25
|
|
|
Przeczytajcie mojego wcześniejszego posta odnośnie programu lepszego od I-Dosera. Jest chyba stronę wcześniej to będziecie wiedzieli o czym się toczy dyskusja. Też uważałem że to placebo bo tak było ale już tak nie myślę odkąd zrobiłem to co opisałem wcześniej.
Macie linka http://www.oobe.pl/park/index.php?s=&s...ost&p=61242 |
|
|
|
10.03.2010 - 18:37
|
|
|
ja testowalem sporo czasu dosa z ld, jakies 2 tygodnie.. niestety nic nie dawal.. a dzis odpoczynek bez dosow:) po alko raczej nie slucham:)
|
|
|
|
16.03.2010 - 14:24
|
|
|
Najlepsze dosy są te nieoficjalne.
|
|
|
|
23.03.2010 - 13:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przeczytajcie mojego wcześniejszego posta odnośnie programu lepszego od I-Dosera. Jest chyba stronę wcześniej to będziecie wiedzieli o czym się toczy dyskusja. Też uważałem że to placebo bo tak było ale już tak nie myślę odkąd zrobiłem to co opisałem wcześniej. Macie linka http://www.oobe.pl/park/index.php?s=&s...ost&p=61242 Człowieku ta twoja metoda jest niezwykle podejrzana, zdradź mi jaki jest efekt bo mam ochotę przesłuchać, choć wiem, że to nic dobrego mi nie przyniesie xD |
|
|
|
23.03.2010 - 15:04
|
|
|
Opisałem już to baranie, paniczny strach, zastrzyk adrenaliny i zaje*ista faza. Poza tym zwiększenie podatności na pozostałe dosy.
edit warmine: bez wyzwisk proszę |
|
|
|
23.03.2010 - 17:09
|
|
|
Przesłuchałem wedle twoich zaleceń i jedyne doznania jakie miałem to zawroty głowy oraz pisk w uszach... Ogólnie rzecz biorąc nie podziałało na mnie za mocno.
|
|
|
|
23.03.2010 - 18:11
|
|
|
Przesłuchałem wedle twoich zaleceń i jedyne doznania jakie miałem to zawroty głowy oraz pisk w uszach... Ogólnie rzecz biorąc nie podziałało na mnie za mocno. moze powinienes odczekac dluzszy okres czasu, ja nie po pol godziny ale po godzinie, moze dluzej, poczulem dopiero cos w rodzaju.. hm.. niepokoju, jakiejs zaburzonej rownowagi, a pozniej po etc bylo normalnie;) czasem slucham etc rano jak nie moge sie dobudzic;) daje kopa;) |
|
|
|
23.03.2010 - 18:32
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Długo mnie tu nie było, bo przestałam interesować się OOBE. Chyba dlatego, że się bałam.
Wczoraj posłuchałam Dosa "Lucid Dream". Poczułam, że jestem mała, znajduję się jakby w głowie. Ten stan już kilkakronie czułam bez żadnych wspomagaczy. Wtedy było intensywniej. Całe ciało zrobiło się ciężkie, zaczęłam zapadać się w łóżko. Wystraszyłam się jednak i wyłączyłam naganie. Zdziwiłam się widząc, że przesłuchałam tylko 5 minut z 30. wszystko to wyglądało mi na wejście w OOBE, a nie świadomy sen (jeśli istnieje jakakolwiek różnica pomiędzy nimi). Chciałabym dzisiaj znowu spróbować, ale trochę się boję... Przypomniało mi się jeszcze, że miałam delikatne uczucie kręcenia w prawą stronę. W jednym momencie czułam też szybkie ruchy gałek ocznych - to możliwe? |
|
|
|
23.03.2010 - 19:08
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wystraszyłam się jednak i wyłączyłam naganie. Przypomniało mi się jeszcze, że miałam delikatne uczucie kręcenia w prawą stronę. W jednym momencie czułam też szybkie ruchy gałek ocznych - to możliwe? możliwe ^^ następnym razem postaraj się zignorować strach i obserwuj co będzie dalej. |
|
|
|
24.03.2010 - 15:26
|
|
|
mozesz sie przyszykowac jeszcze na: krecenie obustrone, uczucie ze ktos jakby wyciaga Cie z ciala za nogi, wszelkie wibracje, wzdluz osi ciala, czy jakiekolwiek inne, zdarzylo mi sie nawet ze cos poderwalo mnie za nogi i chcialo przerzucic przez glowe (tak jak przewrot w tyl) jednym slowem cala paleta ciekawych doznan, polecam, bo znudzic sie nie mozna:) i jesli masz uczucie odnosnie krecenia glowy czy szybkich ruchow galek ocznych to simply - daj im sie ruszac:) 'jestes czyms wiecej niz Twoje fizyczne cialo':) ciesz sie jesli bedziesz miala ld czy oobe bo ja mam 2lata za soba i niestety ani jednego ani drugiego niet;)
pytanie: jaki jest dose zeby czuc sie jak po 8h snu, majac realnie za soba 3? jest cos takiego? |
|
|
|
15.06.2010 - 20:38
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja tez testowalem i-dosera i przyznaje ze dziala tylko polecam sluchac w sluchawkach te dzwieki nie sa do przyjecia dla innych domownikow:)))))
|
|
|
|
15.06.2010 - 21:06
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Armand... działa bo coś słychać, czy też może wyszedłeś dzięki niemu? Będę musiał spróbować ze słuchawkami, bo zawsze z kolumnami się kładłem.
|
|
|
|
03.08.2010 - 14:16
|
|
|
mam w glowie maly eksperyment i potrzebuje podpowiedzi, cholrenie nie chce mi sie uczyc do poprawek egz. moj plan: zmiksowac glos mowiacy jakis tekst (jakies definicje, notatki, cos do zapamietania) + muzyka, wlasnie, tylko moje pytanie - jaka muzyka? wiem ze cos co powinno wprowadzic mnie w stan relaksu, wtedy szybciej sie zapamietuje, ale pytanie jakie dziweki? albo czy istnieje taka muzyka? moze jest cos wybrania w idoserze albo sbagen?
edit: znalazlem alpha (2way), tego sproboje na razie |
|
|
|
19.12.2010 - 16:12
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Próbowałem kilka dosów i żaden nie podziałał. Chyba to jest ściema :(
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |