oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

12 Stron V  « < 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> I-doser, http://i-doser.pl/
Bilu
post 11.06.2011 - 06:51
Post #219

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Co do i-dosera, to na niektórych działa lepiej, na innych słabiej, a na innych w ogóle.
Go to the top of the page

+Quote Post
Deimond
post 16.06.2011 - 11:39
Post #220

Dusza Towarzystwa

Notatnik

A dlaczego się interesujecie I-doserem jak to jest tylko nakładka graficzna na SbaGena i ktoś za to kroi kasę. To jest ten sam program - nawet jest to w którymś pliku readme. :)

+Quote Post
Rokinon
post 16.06.2011 - 18:27
Post #221

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Deimond @ 16.06.2011 - 12:39) *
A dlaczego się interesujecie I-doserem jak to jest tylko nakładka graficzna na SbaGena i ktoś za to kroi kasę. To jest ten sam program - nawet jest to w którymś pliku readme. :)

Tu kilka opinii o i - doser:

http://healingbeats.com/forum/viewtopic.php?t=126&f=7

+Quote Post
Deimond
post 16.06.2011 - 20:37
Post #222

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(astrologos @ 16.06.2011 - 19:27) *

No właśnie - tam zamieszczają kody do SBaGena - i doser sam je generuje po rozszyfrowaniu pliku wejściowego - wystarczy skopiować i odpalić w SBaGenie + można sobie dodać szum wody itp.
Gdzieś jest cały pakiet do SBaGena z tymi wszystkimi presetami od i-dosera - oczywiście za free.

+Quote Post
Deimond
post 01.07.2011 - 00:28
Post #223

Dusza Towarzystwa

Notatnik

luknijcie to
http://uazu.net/sbagen/i-doser.html

+Quote Post
Wierzba
post 07.07.2011 - 17:01
Post #224

Przechodzień

Notatnik

Przesłuchałem tego astral dose'a co ma niby wprowadzać w stan oobe, w pozycji półsiedzącej nie ruszając się z zamkniętymi oczami i ... nic. Straciłem pół godziny.

+Quote Post
Deimond
post 07.07.2011 - 17:52
Post #225

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Wierzba @ 07.07.2011 - 18:01) *
Przesłuchałem tego astral dose'a co ma niby wprowadzać w stan oobe, w pozycji półsiedzącej nie ruszając się z zamkniętymi oczami i ... nic. Straciłem pół godziny.

posluchaj jeszcze raz-przycisz tak zeby bylo lekko slyszalne-a seans rozpocznij w lozku po snie np.o 6-7 rano-zarzuc czarna koszulke na oczy. jak teraz nie podziala - to daszy ciag moze sie pojawic za jakis czas-np. paraliz senny. pozdro.

+Quote Post
Kiwi
post 29.08.2011 - 15:12
Post #226

Znajomy Rodziny

hm... kiedys postanowilem sprobowac tego i-dosera i nic nie dzialalo na mnie. Mysle, ze nie skupilem sie wystarczajaco. Ostatnio zainteresowalem sie tym calym OOBE i tak przypomnial mi sie ten i-doser. Sciaglem odpalilem, polozylem sie i odpalilem "ADRENOCHROME" lezac tak skupilem sie na oddechu, bylo tak kolo 23, po jakimś czasie złapał mnie lekki paraliż, odlecialem, przed oczami mialem rozne kolory, rozne obrazy wbijaly mi sie do glowy same. W koncu zlapala mnie konkretna schiza, ze podnosze lezacego malego lwa, gdy go tylko dotknalem, to sie zerwal i mnie w tym momencia zlapal silny skurcz, ktory mocno przycisnal moje rece do kaltki piersiowej... nigdy czegos takiego nie doswiadczylem :o

+Quote Post
Siedem
post 05.10.2011 - 22:20
Post #227

Znajomy Rodziny

Notatnik

I-Doser dóży zbiór różne!

A Tu mały prezencik, mam nadziej że się przyda.

+Quote Post
Wacik
post 05.11.2011 - 18:51
Post #228

Przechodzień

Notatnik

Od długiego czasu korzystam z www.idoser.pl Jestem zadowolony z zamieszczonych tam plików, pozdrawiam ;)

+Quote Post
michal155
post 10.11.2011 - 11:24
Post #229

Członek Rodziny

I-doser - Astral potwierdzam jak najbardziej działa. Coś niesamowitego ;) Słuchałem wcześniej Hemi-Sync ale ten akurat dos Astral ma kopa naprawdę.....

+Quote Post
Pavveł
post 30.04.2012 - 20:51
Post #230

Notatnik

czy te dosy są bezpieczne? słuchałem binaural beats kilka Hz i kilkanaście Hz i mnie po czasie uszy i ich okolice trochę bolały :/ są na ten temat jakieś rzetelne badania naukowe?

+Quote Post
OWCA
post 30.04.2012 - 21:53
Post #231

Członek Rodziny

Notatnik

CYTAT(Pavveł @ 30.04.2012 - 20:51) *
czy te dosy są bezpieczne? słuchałem binaural beats kilka Hz i kilkanaście Hz i mnie po czasie uszy i ich okolice trochę bolały :/ są na ten temat jakieś rzetelne badania naukowe?

Może było za głośno? Ja przez kilka miesięcy słuchałam dosów codziennie- na początku strasznie bolała mnie głowa, ale przeglądając forum wyczytałam, żeby słuchac cicho lub umiarkowanie cicho. Po zastosowaniu tej rady, nie odczuwałam żadnych negatywnych skutków. I nawet dosy zaczęły działać- tak mi się przynajmniej wydawało.

+Quote Post
Zack Fair
post 30.04.2012 - 22:17
Post #232

Członek Rodziny

Notatnik

Wklejam tutaj swój poprzedni post. Zapomniałem wyszukać tematu. To przez to niewyspanie.

Przede wszystkim
chciałem się wpierw
przywitać, jako ze to mój
1 post na forum. Więc
witam wszystkich. Teraz
do rzeczy. Pobrałem dziś
programik i-doser z
chomikuj. Paczka zawiera
ponad 300 dosów. I tu
mam problem. Kiedyś już
bawiłem się tym
programem. Ale nawet
gate of hades na mnie nie
zadziałało. Bawił się ktoś
tym programem? Jakie
dosy na ld,oobe
polecacie? Chodzi mi o
jakieś silne, żebym miał
wibracje itp. Dzieki za
odpowiedz i pozdrawiam.

+Quote Post

12 Stron V  « < 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park