|
|
![]() ![]() |
11.06.2011 - 06:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co do i-dosera, to na niektórych działa lepiej, na innych słabiej, a na innych w ogóle.
|
|
|
|
16.06.2011 - 11:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A dlaczego się interesujecie I-doserem jak to jest tylko nakładka graficzna na SbaGena i ktoś za to kroi kasę. To jest ten sam program - nawet jest to w którymś pliku readme. :)
|
|
|
|
16.06.2011 - 18:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A dlaczego się interesujecie I-doserem jak to jest tylko nakładka graficzna na SbaGena i ktoś za to kroi kasę. To jest ten sam program - nawet jest to w którymś pliku readme. :) Tu kilka opinii o i - doser: http://healingbeats.com/forum/viewtopic.php?t=126&f=7 |
|
|
|
16.06.2011 - 20:37
|
|
|
No właśnie - tam zamieszczają kody do SBaGena - i doser sam je generuje po rozszyfrowaniu pliku wejściowego - wystarczy skopiować i odpalić w SBaGenie + można sobie dodać szum wody itp. Gdzieś jest cały pakiet do SBaGena z tymi wszystkimi presetami od i-dosera - oczywiście za free. |
|
|
|
01.07.2011 - 00:28
|
|
|
luknijcie to
http://uazu.net/sbagen/i-doser.html |
|
|
|
07.07.2011 - 17:01
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przesłuchałem tego astral dose'a co ma niby wprowadzać w stan oobe, w pozycji półsiedzącej nie ruszając się z zamkniętymi oczami i ... nic. Straciłem pół godziny.
|
|
|
|
07.07.2011 - 17:52
|
|
|
Przesłuchałem tego astral dose'a co ma niby wprowadzać w stan oobe, w pozycji półsiedzącej nie ruszając się z zamkniętymi oczami i ... nic. Straciłem pół godziny. posluchaj jeszcze raz-przycisz tak zeby bylo lekko slyszalne-a seans rozpocznij w lozku po snie np.o 6-7 rano-zarzuc czarna koszulke na oczy. jak teraz nie podziala - to daszy ciag moze sie pojawic za jakis czas-np. paraliz senny. pozdro. |
|
|
|
29.08.2011 - 15:12
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
hm... kiedys postanowilem sprobowac tego i-dosera i nic nie dzialalo na mnie. Mysle, ze nie skupilem sie wystarczajaco. Ostatnio zainteresowalem sie tym calym OOBE i tak przypomnial mi sie ten i-doser. Sciaglem odpalilem, polozylem sie i odpalilem "ADRENOCHROME" lezac tak skupilem sie na oddechu, bylo tak kolo 23, po jakimś czasie złapał mnie lekki paraliż, odlecialem, przed oczami mialem rozne kolory, rozne obrazy wbijaly mi sie do glowy same. W koncu zlapala mnie konkretna schiza, ze podnosze lezacego malego lwa, gdy go tylko dotknalem, to sie zerwal i mnie w tym momencia zlapal silny skurcz, ktory mocno przycisnal moje rece do kaltki piersiowej... nigdy czegos takiego nie doswiadczylem :o
|
|
|
|
05.10.2011 - 22:20
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
05.11.2011 - 18:51
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Od długiego czasu korzystam z www.idoser.pl Jestem zadowolony z zamieszczonych tam plików, pozdrawiam ;)
|
|
|
|
10.11.2011 - 11:24
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
I-doser - Astral potwierdzam jak najbardziej działa. Coś niesamowitego ;) Słuchałem wcześniej Hemi-Sync ale ten akurat dos Astral ma kopa naprawdę.....
|
|
|
|
30.04.2012 - 20:51
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
czy te dosy są bezpieczne? słuchałem binaural beats kilka Hz i kilkanaście Hz i mnie po czasie uszy i ich okolice trochę bolały :/ są na ten temat jakieś rzetelne badania naukowe?
|
|
|
|
30.04.2012 - 21:53
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
czy te dosy są bezpieczne? słuchałem binaural beats kilka Hz i kilkanaście Hz i mnie po czasie uszy i ich okolice trochę bolały :/ są na ten temat jakieś rzetelne badania naukowe? Może było za głośno? Ja przez kilka miesięcy słuchałam dosów codziennie- na początku strasznie bolała mnie głowa, ale przeglądając forum wyczytałam, żeby słuchac cicho lub umiarkowanie cicho. Po zastosowaniu tej rady, nie odczuwałam żadnych negatywnych skutków. I nawet dosy zaczęły działać- tak mi się przynajmniej wydawało. |
|
|
|
30.04.2012 - 22:17
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wklejam tutaj swój poprzedni post. Zapomniałem wyszukać tematu. To przez to niewyspanie.
Przede wszystkim chciałem się wpierw przywitać, jako ze to mój 1 post na forum. Więc witam wszystkich. Teraz do rzeczy. Pobrałem dziś programik i-doser z chomikuj. Paczka zawiera ponad 300 dosów. I tu mam problem. Kiedyś już bawiłem się tym programem. Ale nawet gate of hades na mnie nie zadziałało. Bawił się ktoś tym programem? Jakie dosy na ld,oobe polecacie? Chodzi mi o jakieś silne, żebym miał wibracje itp. Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |