|
|
![]() ![]() |
18.10.2008 - 20:20
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Widze że wiekszośc ma Efekty, a więc chciałbym również wyprobować, ma ktoś gotowe w Wav? jak tam prosiłbym aby wzucić na jakiś host, byle nie rapid. ;) z góry dziękuje
Edit _ _ _ _ U mnie nie działa I-Doser. możliwe że to trzeba z admina. ja nie mam takowych praw na komputerze. |
|
|
|
18.10.2008 - 22:05
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT U mnie nie działa I-Doser. możliwe że to trzeba z admina. ja nie mam takowych praw na komputerze. Wejdź we właściwości skrótu (prawy przycisk myszki na ikonkę) i ustaw zgodność programu z Windows 98, zazwyczaj działa ;) . |
|
|
|
19.10.2008 - 10:18
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Spróbuje później, ale dzięki za rade. :)
Edit _ _ _ _ Niestety. albo to wina tego nowego systemu albo coś. w każdym mogłem dawać zgodność. a lipa.. ;/ moze tylko w profesional sie da..? |
|
|
|
19.10.2008 - 12:04
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W XP professional na 100% się da pamiętam jeszcze z czasów kiedy używałem Windowsa, obecnie siedzę na Linuksie i na prawach zwykłego użytkownika I-Doser chodzi perfekcyjnie w środowisku Wine.
Możesz poszukać na necie Dosów w formacie 'flac' też jest bezstratny tak jak 'wav' ale pliki są mniejsze. |
|
|
|
19.10.2008 - 12:18
|
|
|
Ale moje mp3 nie obsłuzy formatu 'flac'
|
|
|
|
19.10.2008 - 12:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja mam chyba na to za twardą głowę. Nic nie działa, kilka testowałem. Dzisiaj przetestuje tego co ponoć daje najmocniejszego "kopa"(Peyote) :P
|
|
|
|
19.10.2008 - 18:38
|
|
|
Testowałem te w formacie mp3.
po LSD chciało mis ie zwracać. a po peyote zobaczylem na chwile taka czerwoną kropke ale szybko znikła. Ale prosiłbym o umieszczenie linków z tymi w formacie Wav |
|
|
|
19.10.2008 - 20:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Testowałem: Marijuana, Alcohol, Nitrous, Trip, Cocaine, Peyote,OOBE i co? Nic. Mo Maryśce chciało mi się wymiotować tylko : O Według mnie to jest jakaś ściema, albo mam złe słuchawki. Innej opcji nie widzę..
|
|
|
|
19.10.2008 - 20:59
|
|
|
A nie wspomniałem że mi bardzo szybko bije serce podczas słuchania tych nagran
Edit _ _ _ _ Dziasiaj na Religi se siadłem z tyłu i właczyłem Peyote. 2 godziny pozniej skonczyly sie lekcje. ( u mnie w szkole jest koniecznośc zejscia z nauczycielem, aby wyjśc) wyszłem z sali. i kazala nam czekac pod salą, ale ja poszlem na dol, do szatni widze ze juz schodzi po schodach za max 2 minuty juz bedzie pod bramką, dobra oparlem sie o sciane, p[raktycznie odczulem to jak mrugniecxie. otwieram oczy. facetki tu nie ma, jest malo tu osob a moja facetka stoi tam gdzie wydaja ubrania, i co wy na to? musialem gadac z dyra bo akurat tam była, aby mnie wpuściła do szatni. |
|
|
|
22.10.2008 - 05:37
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Instalujemy go i on automatycznie skojarza pliki *.sbg z tym programem więc po jego instalacji wracamy do naszego zapisanego pliku, dajemy na niego prawym przyciskiem myszy i wybieramy Write to wav, on to zapisze jako out.wav. Zainstalowałem SBaGen i niczego nie skojarzył. Do którego pliku wracamy: dosa czy cośtam.sbg? I w jednym i w drugim nie mam opcji Write to wav. |
|
|
|
22.10.2008 - 13:42
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
RTFM !!
|
|
|
|
22.10.2008 - 16:45
|
|
|
mogę prosić o upload gotowych dosów w Wav?
|
|
|
|
23.10.2008 - 01:48
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
i-doser jest programem komercyjnym - a oobe.pl jest portalem, który nie łamie prawa, więc chyba nie da się ich zamieścić - takie prośby to do ery albo na priv a najlepiej sobie zgraj - przepis na to jest na forum - na 100% - tylko poszukaj :)
|
|
|
|
23.10.2008 - 12:40
|
|
|
Tiaa ale ja nie mam ten. praw administratora, a ten program do edycji formatu wymaga
|
|
|
|
23.10.2008 - 13:22
|
|
|
tak jak pisałem - instrukcja krok po kroku bezproblemowa jest na forum.
|
|
|
|
23.10.2008 - 18:44
|
|
|
To sobie dodaj prawa administratora, co za problem?
|
|
|
|
24.10.2008 - 18:15
|
|
|
a problem ;/
stary jest panem i wladca na kompie, a jego argumentem sa moje oceny |
|
|
|
24.10.2008 - 23:11
|
|
|
to przez tryb awaryjny i jazda
|
|
|
|
25.10.2008 - 12:22
|
|
|
;)) xD dzięki za rade. skorzystam napewno
Koleś !! przeginasz!! !! a tak co do tematu, nie dziala dalej przy logowaniu chce pasy. mam xp profesional ;P |
|
|
|
14.11.2008 - 21:00
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pisaliście, że Hand of God jest mocny...
Spróbujcie tego : (IMG:http://www.i-doser.pl/temp/doses/GateOfHades.jpg) Gates of Hades - MP3 Miłego słuchania ^^ |
|
|
|
15.11.2008 - 01:33
|
|
|
Może podałbyś jakiś opis, efekty przewidywane i efekty z własnego doświadczenia??
Ten preset ma dosyć mocną końcówkę, więc wypadałoby się podzielić doświadczeniem. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |