oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Nagraj Swoje Hemi Sync
makyo
post 21.01.2012 - 10:52
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

W sumie to link juz wkleiłem w innym temacie, ale chyba warto zrobić oddzielny wątek. Nic o podobnej tematyce nie widziałem na forum. Może za słabo patrzyłem:/

http://www.youtube.com/watch?v=HfdIq12yFO0...ure=uploademail
Koleś tłumaczy jak to sie robi. Krok po kroku.
Programik jest darmowy.
Można sobie poskładać nagranie z falami i tonami jakich potrzebujemy. Do tego dodać dźwieki natury, muzyczkę. Możemy sobie nagrać swój głos i sugestie i złożyć to w całość.
Odpalamy i lecimy:)

Miłej zabawy
Go to the top of the page

+Quote Post
Sensei Noni
post 21.01.2012 - 19:29
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No właśnie takie uniwersalne dźwięki do synchro mózgu + własny tekst albo muzyka to jest coś dobrego.

+Quote Post
Arhe
post 22.01.2012 - 01:13
Post #3

Członek Rodziny

http://www.importance-of-education.net/

OOBE Boot Camp
For OOBE and Lucid Dream Training.
$75.00
Intensive Training and Practice
Satisfaction Guaranteed.

Faktycznie za darmo.

A moze jestem slepy bo nie zauwazylem innego linka.

Co do programow to znalazlem tez taka fajna gre Bajewled3 tam jest taki tryb gry jak ZEN i tez sa dzwieki "alpha,betha,lucid dream" tak czlowiek sobie usiadzie posteruje pikselami i do tego bedzie mial puzniej jeszcze gratis swiadomy sen :P wyostrzenie zmyslow...

+Quote Post
michal155
post 22.01.2012 - 04:06
Post #4

Członek Rodziny

No właśnie dajcie linka do tego programu jakiegoś darmowego;)

+Quote Post
puppy
post 23.01.2012 - 08:40
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mam coś lepszego i darmowego :P

Hmm co o tym sądzicie?

+Quote Post
makyo
post 23.01.2012 - 14:32
Post #6

Dusza Towarzystwa

jak se odpalicie filmik z linku, który podałem to kuleś podaje adres programu i on jest free. Ale najlepiej by pewnie było, jakbym wam go ściągną i wysłał pocztą:P
Ręce opadają

+Quote Post
michal155
post 23.01.2012 - 20:06
Post #7

Członek Rodziny

CYTAT(makyo @ 23.01.2012 - 14:32) *
jak se odpalicie filmik z linku, który podałem to kuleś podaje adres programu i on jest free. Ale najlepiej by pewnie było, jakbym wam go ściągną i wysłał pocztą:P
Ręce opadają

Podaje mówiąc sorry może mój angielski jest słaby ale nie wiem dokładnie co on tam pier****/ A skoro ty wyłapałeś ten link to czemu nie możesz podać i pomóc ? Ehh ręce opadają Najlepiej napisać temat i dalej mieć w dupie...

+Quote Post
makyo
post 23.01.2012 - 20:23
Post #8

Dusza Towarzystwa

to po co Ci angielsko jezyczny program?:/

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.01.2012 - 20:43
Post #9

Dupa Towarzystwa

Bo program można rozpracować metodą prób, błędów i eksperymentów. Tak rozpracowywałem programy graficzne i muzyczne i całkiem spoko można je opanować bez znajomości języka.

+Quote Post
Deimond
post 23.01.2012 - 22:01
Post #10

Dusza Towarzystwa

Notatnik

http://www.resonance-asm.com/

Mata i nie biadolta

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 23.01.2012 - 22:59
Post #11

Dupa Towarzystwa

Mógłbyś wpaść do mnie i mi zainstalować Deimond? Dałbym Ci przy okazji starą myszkę z podkładką.

+Quote Post
Deimond
post 23.01.2012 - 23:13
Post #12

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 23.01.2012 - 22:59) *
Mógłbyś wpaść do mnie i mi zainstalować Deimond? Dałbym Ci przy okazji starą myszkę z podkładką.

ściągnij to i odpal - podaj mi numer i hasło na pm
http://www.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_pl.exe

Wleze Ci na pulpit i Ci zainstaluje
A myszkę z podkładką wsadź sobie .....do szafy :P

Przyślij lepiej komplet ziółek(melissa itp) :) albo 20-30 sztuk z zapasów starych co niby wietrzeją - jeśli wiesz co mam na myśli :D

edit:
makyo dobrze prawi - a może jeszcze podusie pod główką odpowiednio ułożyć coby nie cisnęła - ludzie jak bym mógł to bym was wszystkich z ciała powyciągał - trza się czasem trochę wysilić a nie ślęczeć nad forum w celu zgarnięcia łatwych info - których i tak nie wykorzystacie jak to obserwuję - - tylko zadziałacie według zasady - eeeee tam - bo tu trza coś się wysilić - to nie dla mnie. Uważacie że po przeczytaniu magicznej formułki na forum osiągniecie momentalnie OOBe - nie ma na co liczyć. Trzeba sobie samemu popracować - i to jest wasza rola - po co Tu jestem i co chcę osiągnąć. Potrolować - ponabijać się - zrobić troszkę zadymy - bo mi nie wychodzi - bo się boję - bo nie mam czasu .... Nikt Wam na tacy nie poda. Pozdro.

+Quote Post
michal155
post 24.01.2012 - 04:09
Post #13

Członek Rodziny

CYTAT(makyo @ 23.01.2012 - 20:23) *
to po co Ci angielsko jezyczny program?:/

Po to że liznołem coś angielskiego i podstawy dobrze znam a tego czego nie znam sobie przetłumacze. Akcent amerykanów jest dość trudny czasem i naprawde nie wiem co on dokładnie mówi. Zamiast zastanawiać się nad moim angielskim mógł byś poprostu podać link ale myśle, że sam nie pobrałeś tego programu. Tylko znalazłes to na youtube i zaraz wrzuciłeś temat :) ale spoko nie mam ci tego za złe też tak mam jak się czymś podjaram może ktoś inny da linka:)

+Quote Post
michal155
post 24.01.2012 - 04:12
Post #14

Członek Rodziny

CYTAT(Deimond @ 23.01.2012 - 23:13) *
ściągnij to i odpal - podaj mi numer i hasło na pm
http://www.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_pl.exe

Wleze Ci na pulpit i Ci zainstaluje
A myszkę z podkładką wsadź sobie .....do szafy :P

Przyślij lepiej komplet ziółek(melissa itp) :) albo 20-30 sztuk z zapasów starych co niby wietrzeją - jeśli wiesz co mam na myśli :D

edit:
makyo dobrze prawi - a może jeszcze podusie pod główką odpowiednio ułożyć coby nie cisnęła - ludzie jak bym mógł to bym was wszystkich z opasłych cielsk z ciała powyciągał - trza się czasem trochę wysilić a nie ślęczeć nad forum w celu zgarnięcia łatwych info - których i tak nie wykorzystacie jak to obserwuję - - tylko zadziałacie według zasady - eeeee tam - bo tu trza coś się wysilić - to nie dla mnie. Uważacie że po przeczytaniu magicznej formułki na forum osiągniecie momentalnie OOBe - nie ma na co liczyć. Trzeba sobie samemu popracować - i to jest wasza rola - po co Tu jestem i co chcę osiągnąć. Potrolować - ponabijać się - zrobić troszkę zadymy - bo mi nie wychodzi - bo się boję - bo nie mam czasu .... Nikt Wam na tacy nie poda. Pozdro.

Sorry deimond ale ja szukałem tego programu i nie mogłem znaleźć może lewy jestem nie wiem dlatego poprosiłem o linka.....

+Quote Post
HekTor
post 25.01.2012 - 08:27
Post #15

Członek Rodziny

Macie, kosmitom się znudził temat Hemi Sync i zafundowali nam darmową sesję planetarną ^,-
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,...,wiadomosc.html

+Quote Post
zankel
post 25.01.2012 - 08:56
Post #16

Dusza Towarzystwa

Notatnik

lubie łączyć infadźwięk 11 hz ze 110hz :) najszybciej wtedy zsynchronizować obie półkule i czujesz się jakbyś przenośił góry a nawet jakbyś tworzył coś z niczego

+Quote Post
Deimond
post 25.01.2012 - 23:02
Post #17

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Oki - to mój pierwszy preset wypróbowany - w postaci mp3

Zawiera częstotliwość 4HZ do relaksacji
Fajnie działa przed snem(głośność ustawić tak aby deszczyk był przyjemnie słyszalny ale nie nachalny )

http://speedy.sh/YAFpR/meditation-4hz.mp3

Polecam przy problemach w zasypianiu :)

Pozdrawiam.
PS.
Program ma jeden minus - raz ustawiona częstotliwość dudnień leci do końca - więc nie zupełnie odpowiada naszym potrzebom (moim przynajmniej).
OOBE zakłada tak - stan normalny - relaksacja - głęboka relaksacja - wysokie fale skupienia - powrót. W sumie nie wiem dla kogo to info bo i tak tu niezłe trolowisko się ostatnio szerzy . Ale jak ktoś będzie zainteresowany to może jeszcze coś poumieszczam z dźwięków. Można by nawet dodać lektora.
Następny cel - bardziej skomplikowane formy w czasie - czyli hemi sync od monroa( użycie sbagena) + podkłady muzyczne i dźwięki natury

+Quote Post
Deimond
post 25.01.2012 - 23:35
Post #18

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(zankel @ 25.01.2012 - 08:56) *
lubie łączyć infadźwięk 11 hz ze 110hz :) najszybciej wtedy zsynchronizować obie półkule i czujesz się jakbyś przenośił góry a nawet jakbyś tworzył coś z niczego

Możesz mi powiedzieć jaki dokładnie dźwięk ? Generalnie jeden musi być 110 HZ a grugi np. 121 HZ albo 99 Hz. No to który bardziej wolisz? A może w jednym uchu 104,5 a w drogim 115,5. Czy może o Hz niżej ?

+Quote Post
Deimond
post 26.01.2012 - 01:16
Post #19

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mata szybki mix dla out of body :)
http://speedy.sh/bheKU/out-of-body.mp3
Sam dzisiaj testuję - więc mam nadzieję że cuś z tego wyjdzie .
Generalnie bazowałem na podkładach z resonance ale sam binaural beat musiałem zrobić w sbagenie +mix i wyciszenia w zewnętrznym programie wielośladowym. pozdro.

+Quote Post
puppy
post 26.01.2012 - 19:20
Post #20

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Deimond @ 26.01.2012 - 01:16) *
Mata szybki mix dla out of body :)
http://speedy.sh/bheKU/out-of-body.mp3
Sam dzisiaj testuję - więc mam nadzieję że cuś z tego wyjdzie .
Generalnie bazowałem na podkładach z resonance ale sam binaural beat musiałem zrobić w sbagenie +mix i wyciszenia w zewnętrznym programie wielośladowym. pozdro.

To ja też coś dam :D
https://rapidshare.com/files/2988685619/FOCUS10.mp3
Moje nagranie, połączenie preseta BWGen Mind Awake/Body Asleep i jakiejś muzyki relaksacyjnej :P
Nie wiem czy działa :P :P

+Quote Post
zankel
post 26.01.2012 - 19:52
Post #21

Dusza Towarzystwa

Notatnik

nie chodziło mi o sume ale w jednym uchu czesto 4hz w drugim 35hz albo wlasnie 2hz i 7hz tylko uwazaj bo jak ustawisz nizej nie wiem czy powrocisz do swiata z omamami i 'koszmarami' na jawie

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park