CYTAT(Dagon @ 21.05.2012 - 18:58)

Tatko, może i śmieje się z wielu rzeczy na tym forum (w większości z niektórych nowych użytkowników i diametralnej obniżki poziomu w porównaniu z latami wcześniejszymi), ale jestem tutaj od ponad czterech i pół roku więc prawo do opinii mam, za to ty jesteś jeszcze dwu miesięcznym plemnikiem.
No cóż... znajdź sobie jakieś bardziej merytoryczne towarzystwo, skory my Ci nie odpowiadamy :).
Twoja obecność o niczym nie świadczy (bo każdy może tu sobie założyć konto :P), a ten post najwyżej o jakiej szowinistycznej megalomanii. CYTAT(makyo @ 21.05.2012 - 20:09)

Jak link do rytuału brzmi "czarymary" to wiadomo co to za rytuał, albo wiadomo co to za autor. To straszna ignorancja wklejać takie rzeczy.
Polecam sobie strawdzić pojęcia "czary" i "mara".
Najpierw ryt z sieci, a potem domek z tarocika przed saniem i "przyjemna" noc z "przyjaciółmi" z astrala.
Obe może być wspaniałą przygodą, a dzięki magii to wszystko się kręci. Ale uczenie sie rytów z neta i kupowanie wszystkiego od wszystkich to spory błąd.
Nie wiem czy jesteś świadomy, że krawat i męski zwis to nazwy tego samego przedmiotu. Dla mnie ta strona może się nazywać nawet czerwonykapturek.pl, byle była rozsądnie napisana.
Niemniej wychodząc na przeciw twym oczekiwaniom: http://arsmagna.cba.pl/?page_id=201.