Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Z: Prawie Roczny Strach Przed Oobe,ogólne Przedstawienie Mojej Sytuacji., Z tematu o ID: 6841
Messanger
post 21.05.2012 - 19:28
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8755

CYTAT(Dagon @ 21.05.2012 - 18:58) *
Tatko, może i śmieje się z wielu rzeczy na tym forum (w większości z niektórych nowych użytkowników i diametralnej obniżki poziomu w porównaniu z latami wcześniejszymi), ale jestem tutaj od ponad czterech i pół roku więc prawo do opinii mam, za to ty jesteś jeszcze dwu miesięcznym plemnikiem.

No cóż... znajdź sobie jakieś bardziej merytoryczne towarzystwo, skory my Ci nie odpowiadamy :).

Twoja obecność o niczym nie świadczy (bo każdy może tu sobie założyć konto :P), a ten post najwyżej o jakiej szowinistycznej megalomanii.

CYTAT(makyo @ 21.05.2012 - 20:09) *
Jak link do rytuału brzmi "czarymary" to wiadomo co to za rytuał, albo wiadomo co to za autor. To straszna ignorancja wklejać takie rzeczy.

Polecam sobie strawdzić pojęcia "czary" i "mara".
Najpierw ryt z sieci, a potem domek z tarocika przed saniem i "przyjemna" noc z "przyjaciółmi" z astrala.

Obe może być wspaniałą przygodą, a dzięki magii to wszystko się kręci. Ale uczenie sie rytów z neta i kupowanie wszystkiego od wszystkich to spory błąd.

Nie wiem czy jesteś świadomy, że krawat i męski zwis to nazwy tego samego przedmiotu. Dla mnie ta strona może się nazywać nawet czerwonykapturek.pl, byle była rozsądnie napisana.

Niemniej wychodząc na przeciw twym oczekiwaniom: http://arsmagna.cba.pl/?page_id=201.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic