|
|
![]() ![]() |
23.05.2012 - 00:48
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i to mój pierwszy post :)
Zarejestrowałem się na to forum by napisać o własnym doświadczeniu i dowiedzieć się co WY o tym sądzicie. Przejdę od razu do meritum. To było jakieś 2 dni temu. Obudziłem się nad ranem, poszedłem (jak zwykle) do łazienki, następnie do swojego pokoju..usiadłem po czym stwierdziłem, że położę się jeszcze na chwilę. W zwyczaju gdy kładę się ponownie, wyłączam już uprzednio nastawiony budzik (nie chcę być postawiony na nogi za 5min gdy zacznie ryczeć) :) Budzę się ponownie... otwieram oczy i wyraźnie po sobie czuję, że bardzo długo spałem co było bardzo dziwne zważywszy, że na budziku była dopiero 6:30. Za oknem wczesne poranne słońce, a budzik wciąż nastawiony ! Wiem, że pierwsza pobudka nastąpiła gdy było już jasno i wiem też, że na absolutne 100% wyłączyłem wtedy budzik. Pytałem się wszystkich w domu czy nikt nie grzebał mi przy budziku, odpowiedzieli, że nic takiego nie robili. Kiedyś daaawno temu miałem coś podobnego ale było to troszke mgliste doświadczenie i również miało to związek z nastawieniem budzika co mnie troszkę zdziwiło. Natomiast to doświadczenie sprzed 2 dni było tak realne, że jedyną dziwną rzeczą jest dla mnie właśnie ten budzik :) Jak sądzicie... czy ja nie byłem przypadkiem w astralu w kopii tej fizycznej rzeczywistości ? Gdzieś wewnętrznie wydawało mi się, że wspominam doświadczenie, które miało miejsce dawno temu i którego nie umiem umiejscowić w czasie i chyba tylko z własnej dezorientacji bo nie wiedziałem czy to było prawdziwe (a było to absolutnie realne w momencie kiedy zachodziło) czy też był to jakis mega realny sen. Nie umiem tego wytłumaczyć. W całej tej układance najbardziej nie daje mi spokoju ten budzik :) Mieliście coś podobnego ? |
|
|
|
23.05.2012 - 07:19
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mieliście coś podobnego ? Tak,ja osobiście miałam coś podobnego.Tylko ja się akurat nad tym nie zastanawiałam.Miałam dziwne przypadki z roletą,założoną na okno,którą ZAWSZE zaciągałam na maksa na noc (nie mogłam spać,kiedy choćby troszeczkę roleta była podciągnięta).Budząc się rano,roleta często jest podniesiona do połowy okna,albo od 10 do 15cm.W takich momentach czuję,że jestem strasznie zmęczona,i ogarnia mnie niepokój.Nigdy nie lunatykowałam,a gdyby ktoś na moje łóżko wchodził i takową roletę podciągał,czułabym.A zawsze przecież pamiętam,że ją zaciągałam do samego końca...i wyobraź sobie moje zdziwienie kiedy budzę się rano,a tu taki zonk. |
|
|
|
23.05.2012 - 14:40
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jezeli dobrze musle jest to sztuczne przebudzenie, czy jak to sie zwie:d. Mam to dosc czesto, dzisiaj wstaje drzwi sa otwarte a zazwyczaj zamkniete zeby mnie nikt nie obudzil, ide spac. Gdy sie budze drzwi sa zamkniete :d. Zawsze sa zamkniete na cala noc, dopiero jak wstane to je otwieram.
|
|
|
|
24.05.2012 - 20:56
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Fałszywe przebudzenie, po prostu strasznie, zajebiscie realny sen nad ranem, w którym nie dzieje sie zazwyczaj nic niezwyklego - wykonujemy codzienne czynnosci, by za chwilę "obudzić" się jeszcze raz. :)
|
|
|
|
25.05.2012 - 15:10
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hehe, mam tak bardzo często:D, czasami wstaję rano z łóżka po 5 razy, a i tak okazuje się że nadal w nim leżę. Pewnego razu nawet ze 3 razy ubierałem się w to samo ubranie:). Najczęściej tak mam kiedy budzę się bardzo niewyspany.
Pozdro:D |
|
|
|
27.05.2012 - 21:20
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mnie normalnie prześladują zmiany w teksach. Pierwszą było chyba poprawienie literówki na jednej kasecie (riving na rising). Ostatnio najbardziej zapadającym mi w pamięć było usuniącie cudzysłowu w podręczniku od anglika (coś w kontekście "ludzie sadzą palmy na plażach żeby uczynić je "more beautyful" i właśnie ten cudzysłów znikł zmnieniając zabarwienie tekstu) albo zmiana w czymś napisanym parę miesięcy temu przeze mnie (chyba, może nie). Czasem się tak dzieje, już się temu nie dziwię. Co do fałszywych przebudzeń, miałem dwa. Nic ciekawego.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |