oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Czy Mozna Zrobic Komus Krzywde?, pytanie
agniesia
post 03.08.2007 - 15:00
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam wszystkich. Jestem zupełnie początkująca w OOBE co prawda przeczytałam na ten temat bardzo wiele i jestem zorientowana w temacie, ale są pytania na które nie znam odpowiedzi, więc być może wy będziecie je znać... Jeśli tak prosiłabym o jakies informacje. W oobe kieruje sie za pomocą myśli, a czasem wyobraźnia nie zna granic... Załużmy że jestem zła, wściekła na jakąś osobe, że wręcz chciałabym zrobić komuś krzywde ale w świecie fizycznym udaje mi sie to opanować, wiem że zaraz mi przejdzie i bedzie ok. Ale co z światem w oobe?? czy w świecie oobe uda mi sie to opanowac? czy mogłabym zrobić komuś jakąkolwiek krzywde będąc w swoim ciele astralnym? jakie jest ryzyko z tym związane?? błagam odpiszcie jesli wiecie cos na ten temat. Agnieszka, pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lukasz
post 03.08.2007 - 15:26
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=691

Przeczytaj ten post, to na pewno trochę i sie rozjaśni, myślę ze nie można tam nikomu zrobić krzywdy, Tam istnieja rożnego rodzaju byty które poniekąd panują nad tym co sie tam dzieje.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park