|
|
![]() ![]() |
09.06.2012 - 07:28
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jakbyś zobaczył kilka razy Pana Boga to też byś się nawrócił i mówił w obcych językach:Allelu–JAH:) Taa, równie dobrze zobaczyłbym Allaha albo innego boga i mam w niego nagle wierzyć ? Zresztą nie ma dowodów na to, że to co widzisz podczas OOBE to faktycznie prawda a nie tylko twoja wyobraźnia. |
|
|
|
09.06.2012 - 14:55
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Taa, równie dobrze zobaczyłbym Allaha albo innego boga i mam w niego nagle wierzyć ? Zresztą nie ma dowodów na to, że to co widzisz podczas OOBE to faktycznie prawda a nie tylko twoja wyobraźnia. Ta, a obecne życie to "matrix" ;p;p Wiesz, ludzie którzy wychodzą z pewnością są w stanie ocenić realność przeżycia, zresztą coś musi być tą prawdą.... Nie można tak wszystkiego przekreślać....Wiara też jest potrzebna.....Ja wierzę w autentyczność OOBE, że to co jest tam jest prawdziwe....Inaczej nie było by mnie na tym forum. |
|
|
|
09.06.2012 - 16:57
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Życie jest właśnie matrixem (samsarą) z którego możesz się uwolnić. Zależy to jednak od świadomości czy jesteś świadomy, że jesteś "uwięzionym umysłem".
Oobe jest prawdziwe w takim znaczeniu jak życie jest prawdziwe? |
|
|
|
09.06.2012 - 22:13
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
NA KOLANA!
|
|
|
|
09.06.2012 - 22:22
|
|
|
Tak mówisz w kościele do wiernych?:)
|
|
|
|
09.06.2012 - 22:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zielu znowu dali Ci wolne w pracy ?;D
Jeśli to Dariusz - to ja się bardzo cieszę - mimo iż osobiście nie udało mi sie poznać(no może prawie - bo raz mi sie przyśnił:D)). Kolejna książkowa przygoda przede mną. I jeśli to wszystko czytasz - to umieść choć wstęp - coby zachęcić wątpiących podróżników. Pozdrowionka. |
|
|
|
10.06.2012 - 07:10
|
|
|
Do roboty idę 1 września!!!!!!!!!! Później będzie mnie jeszcze więcej bo firma daje mi telefon z internetem a na stronie głównej będzie wspaniałe forum o wszystkim i niczym czyli oobe.pl
Nikt mnie już tu nie lubi a wszyscy tacy miłością przepełnieni? Duchowy paradoks! Miłej niedzieli moi mili. |
|
|
|
| Coro |
10.06.2012 - 10:02
|
|
Guests |
Nikt mnie już tu nie lubi a wszyscy tacy miłością przepełnieni? Duchowy paradoks! Miłej niedzieli moi mili. Zielarz... ja Cię lubię ;) ... moja żona krzyczy że też Cię lubi :D Widzisz są przynajmniej 2 osoby :) Może na odległość ale przynajmniej szczere lubienie. :) Życie jest właśnie matrixem (samsarą) z którego możesz się uwolnić. Zależy to jednak od świadomości czy jesteś świadomy, że jesteś "uwięzionym umysłem". Oobe jest prawdziwe w takim znaczeniu jak życie jest prawdziwe? Co do tego... Leżąc jeszcze w łóżku zaraz przed zbliżającym się paraliżem w towarzystwie różnych wzrokowych hipnagogii usłyszałem rotę: SŁOWA JAK WIATR... tą rotę na nasz mówiony język przetłumaczyłem tak... (Słowa niczym nie różnią się od wiatru, wszystko jest jedną jedyną substancją w ciągłym teraz. "ja" jest iluzją, życie jest snem. To wszystko jest również wiatrem wypływającym z ust naszych.) Takie cuś otrzymałem :) muszę przyznać że ciekawe... |
|
|
|
10.06.2012 - 10:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
10.06.2012 - 12:44
|
|
|
zielażu jest pełno osob ktore cie lubią :(
|
|
|
|
10.06.2012 - 21:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No i Ziela lubię na tyle ile można kogoś lubić po postach na forum:) |
|
|
|
11.06.2012 - 07:45
|
|
|
Kolejna zasłona na już i tak przymglone oczy , kolejny wianek na zagubione w głowie myśli, kolejna laska na obolałe nogi , kolejna klatka w klatce, by choć na chwile dać wytchnienie zagubionej wierze . Dajcie odpocząć nadziei, dajcie jej choć na chwile ulecieć wyżej niż wizje obcych ludzi w książkach . ide w pizdziet ...
|
|
|
|
12.06.2012 - 13:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Kolejna zasłona na już i tak przymglone oczy , kolejny wianek na zagubione w głowie myśli, kolejna laska na obolałe nogi , kolejna klatka w klatce, by choć na chwile dać wytchnienie zagubionej wierze . Patrz Sercem, będziesz widział wszystko, będziesz miał uporządkowane myśli... i będziesz wolny... |
|
|
|
12.06.2012 - 16:12
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Może skończyly się mu OOBE i zaczął wierzyć w jakąś religię i to znowu pomoże mu zaznać miłości Niefizycznych. Ale skoro jest religia to nie ma mowy o Niefizycznych. Trzeba mieć mocną psychę żeby nie zwariować. Szanuję wszystkich co dążą ku prawdzie, ku swojej prawdzie :) A net faktycznie czasem odmóżdża i od niego stronić (choć na jakiś czas). Bayo
|
|
|
|
12.06.2012 - 16:20
|
|
|
Loozak obecna cywilizacja to cywilizacja wariatów właśnie. Ludzie pędzą za kasą, obżerają się jak świnie, wierzą w teorie spiskowe i ogólnie umysł ich używa a nie oni umysłu. Cywilizacja na wariackich papierach:) Noble proponuje patrzeć sercem i jest to sedno, ale kto patrzy sercem dzisiaj...umysł rządzi! Bajo:)
|
|
|
|
12.06.2012 - 16:30
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Loozak obecna cywilizacja to cywilizacja wariatów właśnie. Ludzie pędzą za kasą, obżerają się jak świnie, wierzą w teorie spiskowe i ogólnie umysł ich używa a nie oni umysłu. Cywilizacja na wariackich papierach:) Noble proponuje patrzeć sercem i jest to sedno, ale kto patrzy sercem dzisiaj...umysł rządzi! Tak Robert ma jak najbardziej rację. Zielarzu nie musisz mi tego tłumaczyć - ja też bardzo dobrze zrozumiałem przesłanie książki "Miłość i wolność poza ciałem". I nie od parady znalazły się w niej te wierszyki nierymowane i opowiadania o typach ludzi (myślo-emocjach). Bardziej mną "wstrząsnęła" niż cała trylogia Monroe'a. |
|
|
|
12.06.2012 - 18:13
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Myslalem że informacja o książce wywoła pozytywne reakcje i w sumie po części tak jest.Niestety więcej widzę zwątpienia i jakiejś apatii , zupełnie tego nie rozumiem. Wątpie żeby Darek opisał jak uciekł do klasztoru czy coś w tym rodzaju, przecież pisał o wywalonych w kosmos przygodach z aniołami, może to rozwinięcie tego tematu, czy jakiś ciekawy przełom. Więcej entuzjazmu :)
|
|
|
|
12.06.2012 - 18:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Loozak obecna cywilizacja to cywilizacja wariatów właśnie. Ludzie pędzą za kasą, obżerają się jak świnie, wierzą w teorie spiskowe i ogólnie umysł ich używa a nie oni umysłu. Cywilizacja na wariackich papierach:) Noble proponuje patrzeć sercem i jest to sedno, ale kto patrzy sercem dzisiaj...umysł rządzi! Bajo:) Właśnie w tym cały sekret, że Ty używasz Serca. Dzięki temu świat wariatów staje się zupełnie innym światem. Wtedy zaczyna się Magia, którą zaczynasz dostrzegać... |
|
|
|
15.06.2012 - 23:22
|
|
|
Witajcie Serdecznie,
No niestety... Mam przykrą wiadomość... Studio Astropsychologii nie chce wydać „Reportaży św. Piotra” Zapoznali się z treścią i odrzucili moje słowo... ”Trudno, nic się nie stało...” – tak im odpisałem. Wydawnictwo KOS też nie jest zainteresowane moją książką. Ale nie ma co się przejmować. Pierwszej mojej książki „Miłość i Wolność Poza Ciałem” też nikt nie chciał wydać. No nie ukrywam, że ta jest może trochę bardziej kontrowersyjna... No cóż... zobaczymy jak to się dalej potoczy... Chciałbym ją wydać w formie papierowej. Jest już po porządnym zredagowaniu. Aby tylko wydrukować. Ale widać wydawnictwom brak odwagi... Myślałem, że jak dam cynk na forach, to spragnieni mojego słowa ludzie zaczną cisnąć do wydawcy. Ten sobie pomyśli: „kurcze, jest zapotrzebowanie, zarobimy na niej, budżet sobie podreperujemy! Ale plan nie wypalił... Nie mam zamiaru nikogo prości o wydanie. Kurwy intelektualnej z siebie też nie będę robił! A teraz parę słów czy to ja, czy nie ja: Najpierw chciałem dać info na obeforum.pl. To moje stare forum... Jednak na konto OBE Maniak nie mogłem się zalogować mimo, że znam hasło. Gong wyskakiwał. Więc próbowałem pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem. Też nie mogłem, bo z jakiegoś powodu administracja odrzucała moją rejestrację. Myślę, że to po prostu względy bezpieczeństwa i tyle. Absolutnie nie mam pretensji. Posta w końcu napisałem z konta „henio”. Oczywiście temat wylądował w koszu. Prócz oobe.pl, dałem też cynk na obemania.pl. Ledwie co wkleiłem posta, a tu czytam jak Noble pisze pod spodem: „Tu też trolujesz?” - Śmieszna sprawa. Ale posta szybko usunął. Wielu mnie nie rozpoznało i nadal nie rozpoznaje, ale to ja... stary OBE Maniak... Witajcie! Prawdę mówiąc spodziewałem się gorszego przyjęcia, zwłaszcza tu na oobe.pl. Mile się rozczarowałem... Dziękuję. Zobaczę jak los dalej się potoczy. Będę chciał wydać „Reportaże św. Piotra”. Jednak nie chce tego robić ze swojego budżetu. Prócz tego, że kosztuje to masę kasy, to najgorsza jest dystrybucja. Cholernie to uciążliwe. Znane wydawnictwa mają swoje kanały dystrybucyjne. Jest im łatwiej rozpowszechnić książkę. Cyk-pyk i jednego tygodnia dają ją na półki księgarskie: do epików, matrasów i hipermarketów... Ja tego nie osiągnę. Nie osiągnę nigdy takiej liczby rozpowszechnionych egzemplarzy, jak mocno stojące na rynku wydawnictwo. Z reszto nie mam już ISBN-ów. To takie cyferki nadawane książkom, by miały status prawny. Co jeszcze mam powiedzieć? U mnie wszystko w porządku. Jak ktoś tam się o mnie martwił i sobie roił to tamto, (no bo umysł ludzki już taki jest, że lubi sobie różne rzeczy roić, zwłaszcza jak nie ma stałego dostępu do bieżących informacji o osobie, która chodzi mu po głowie) to niech wie, że u mnie było jak najbardziej git i jest git. Osobistymi sprawami nie chcę nikogo przynudzać, a to co się wydarzyło w poza jest w „Reportażach św. Piotra”. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Nie tylko Ludzi z tego forum ale i z obeforum, obemanii i wszystkich innych miejsc neta, które są związane z tematyką szeroko pojętego rozwoju duchowego, wszystkich tych którzy poszukują PRAWDY i MIŁOŚCI.... Kefa Vivat TRÓJCA! Nich żyje Królestwo Niebieskie! DS Darek Sugier "Dzienniki Jessego" 2011-2012 e-book drukarski Darek Sugier "Reportaże św. Piotra" 2011 e-book drukarski Darek Sugier "MIŁOŚĆ i WOLNOŚĆ Poza Ciałem" 2002 e-book drukarski archiwalna strona Darka Sugiera 2007-2009 porady Darka Sugiera na oobe.pl 2002 |
|
|
|
16.06.2012 - 00:05
|
|
|
A jak Ci możemy pomc w wydaniu książki - najazd na wydawcę mailowo? Ja coś to kilka kliknięć żaden problem:) Wystarczyło powiedzieć- nie wszyscy są domyślni. Ja mogę poszperać i znaleźć jakiegoś innego wydawcę ....Pozdro i powodzenia!!!!
edit: może http://wydawnictwopoligraf.pl/ |
|
|
|
16.06.2012 - 09:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Chetnie poczytam, lubie powiesci fantastyczno naukowe.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |