|
|
![]() ![]() |
06.06.2012 - 21:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
miło że się sugier odezwał:D
szczeże myślałęm że zakończył kariere sceniczną i żyje w 6%:) no cuż mam nadzieje że się nie zawiode na tej książce chociaż nie oczekuje żeby była/miał wiecej odkryć niż R.A.M ale i tak przeczytam bo warto czytać epickie książki:D p.s. tak wiem nabrałem się i to niewybaczalne że tak łatwo w to uwierzyłem:( smutne ale prwadziwe czemu tak na przykład Daro mił by urzywać nowego konta jak posiada stare??? |
|
|
|
06.06.2012 - 21:24
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nowa książka, nowe konto. Ja jak napisałem pierwszą książkę to kupiłem nowy dom.
|
|
|
|
06.06.2012 - 22:22
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jakoś nie chce mi się wierzyć że to Darek....
|
|
|
|
06.06.2012 - 22:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
taa? to jest wydawnictwo w Białymstoku Darka tam zawiało?
|
|
|
|
07.06.2012 - 06:45
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No to niedowiarki napiszcie maila do tego wydawnictwa i się spytajcie. W czym problem? Mi to wisi czy to on czy to nie on bo od samego początku jakoś ta postać mnie nie jarała a książek codziennie wydaje się setki i co z tego? Tylko mniej drzew.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |