Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Problem Z Utrzymaniem Stanu Oobe
Werix
post 02.08.2007 - 23:35
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1658

Witam
Kilkakrotnie już wychodziłem po za ciało były to bardzo zróżnicowane "podróże" bardziej spowodowane siłą woli niż jakąś konkretną techniką. Od paru lat ( około 1,5 roku) jednakże nie wychodzę po za ciało. A jeśli wyjdę jest to kilku sekundowe doświadczenie i od razu wracam do ciała albo urywa sie moja świadomość i zasypiam i niestety nie jestem w stanie tego opanować.
Jak doprowadzić do większej kontroli tego stanu i dłuższego pobytu w astralu?
Niewątpliwie większość z was jest bardziej doświadczona więc proszę o jakieś wskazówki.
Z góry dziękuje za szczere rady
Pozdrawiam serdecznie!:)
Profile CardPM
+Quote Post
Sebastian - RAKIM
post 03.08.2007 - 17:25
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 490

Jak "wyjdziesz z siebie", podejdź do szafy, stołu, ściany - dotknij, poczuj kształt itd. Pogłębisz w ten sposób fazę. Nie próbuj od razu lecieć na Marsa ;) bo jak jest słabe dostrojenie a będziesz próbował latać to Cię wciągnie z powrotem. Doświadczaj powoli.
Profile CardPM
+Quote Post
OOOOOOO
post 07.01.2008 - 18:50
Post #3

Guests

CYTAT(Werix @ 02.08.2007 - 23:35) *
Witam
Kilkakrotnie już wychodziłem po za ciało były to bardzo zróżnicowane "podróże" bardziej spowodowane siłą woli niż jakąś konkretną techniką. Od paru lat ( około 1,5 roku) jednakże nie wychodzę po za ciało. A jeśli wyjdę jest to kilku sekundowe doświadczenie i od razu wracam do ciała albo urywa sie moja świadomość i zasypiam i niestety nie jestem w stanie tego opanować.
Jak doprowadzić do większej kontroli tego stanu i dłuższego pobytu w astralu?
Niewątpliwie większość z was jest bardziej doświadczona więc proszę o jakieś wskazówki.
Z góry dziękuje za szczere rady
Pozdrawiam serdecznie!:)

Jak zgłębić i utrzymać fazę?

Temat rzeka...
Wszyscy obenauci o to walczą, by jak najdłużej i jak najbardziej świadomie być w poza. Jak to uczynić? Najprościej mówiąc: trening, trening i jeszcze raz trening. Jak przebiec 100m poniżej 12s, co zrobić by wycisnąć 100kg na klatkę, odtańczyć taniec na lodzie, jeździć dobrze i bezpiecznie autem? Praktykować jak najczęściej i tyle. Trening czyni mistrzem. Nie szukać ułudnego cud-środka i tajnej ścieżki na skróty, tylko zawierzyć sobie, powiedzieć sobie: „ a teraz ja!” i przeć na przód nie zerkając na innych czy są w tyle, czy też przedzie.

PS:
Od technicznej strony: 4+1 i zagęszczenie snu jest dla mnie podstawą sukcesu, tyle na ten temat…

OOOOOOO

http://www.obemaniak.pl
+Quote Post
Radzioo
post 08.01.2008 - 21:31
Post #4

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 500

Próbuj dotknąć czegos z daleka (rozciagając ręce) (tak słyszałem), próbuj moze się uda, choć nie chcę się mądrzyc, bo sam jeszcze niegdy nie wyszedłem. ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Werix
post 08.01.2008 - 22:54
Post #5

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 1658

Witam!
Bardzo dziękuje za rady, jedną z najtrafniejszych dla mnie była Sebastian - RAKIM on dosyć zgrabnie to ujął i myślę, że wielu z z was którzy mieli tego typu problemy powinni wziąć pod uwagę tę odpowiedź
Napisano 03.08.2007 - 17:25
Jak "wyjdziesz z siebie", podejdź do szafy, stołu, ściany - dotknij, poczuj kształt itd. Pogłębisz w ten sposób fazę. Nie próbuj od razu lecieć na Marsa ;) bo jak jest słabe dostrojenie a będziesz próbował latać to Cię wciągnie z powrotem. Doświadczaj powoli.

Po za tym dziękuje za odpowiedzi.
Tak nawiasem mówiąc polecam wam hemi sync do trenowania oobe są bardzo dobre i pomagają w naszym rozwoju nie tylko oobe ale całego naszego umysłu.
Pozdrawiam :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic