|
|
![]() ![]() |
26.07.2012 - 15:17
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Owieca, spoko:) ps. myślałem, żeś Ty chłopak:/ Pytać o zgodę? Tu nie chodziło o wyrażenie zgody tylko o zgłoszenie chęci udziału. Od tego zaczął się wątek. Każdy może się pojawić we wskazanym miejscu i coś zostawić. Jak potem "zbieracz informacji" potwierdzi czy to co widziałaś było przez kogoś zostawione, jak żaden ze zgłoszonych do zabawy nie wspominał o takiej rzeczy a ty ją wyraźnie widziałaś?:) Sieto mi ja z celem. Hek, jak miejsce ma być podane w linu to nie ma sensu pytać czy lecimy do wieliczki:P Zapodaj linka i już. Mi wszystko jedno z kim i gdzie, tylko warto żebym miał jakieś dane (kto , gdzie, kiedy) standardowo od rana do wieczora o 22/23 będą tłumy:) oczywiście po zakończeniu exsperymętu:P wieliczka nie przeszkadza wam przestrzeń? kto mero trwają zapisy |
|
|
|
26.07.2012 - 15:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a dlaczego przestrzeń mialaby przeszkadzać?? :) poza tym nie chodzi o dokladne opisywanie przedmiotów.Nie każdy jest w stanie dotknąć przedmiot i "wtopić" się w jego fakturę, wyczuć szy jest śliski czy szorstki itd itp:) dobrze jest jeśli ktoś widzi np klocek ale nie musi wiedzieć czy jest z lego czy z simby:D:D:D wiem, piszę bez sensu ale mam nadzieję, że mnie rozumiecie :D
heksa...każdy z uczestników niech dostanie na priv linka zmiejscem spotkania i nie będzie balaganu :) |
|
|
|
26.07.2012 - 16:45
|
|
|
pamiętajcie się ludzie zgłosić do listy nawet jeśli ktoś brał udział w pierwszym to nie znaczy że chce iść delej wiec wpisujcie się zostało tylko kilka godzin do kolejnego dnia a po tem tylko do 23 czekam na wpisy z wyprawy czyli jutro w piątek o 23/00 kończy się eksperymęt i zaczyna nowy
|
|
|
|
26.07.2012 - 16:47
|
|
|
o 23 zaczynamy jutro ma się rozumieć :PP zapisz mnie bo pisać po 10x musze ;]
|
|
|
|
26.07.2012 - 16:56
|
|
|
niet jesteś przecież zapisany
CYTAT kto mero trwają zapisy tam troche wyżęj i jeszcze 2 wpisy wyżejdochodzi jeszcze ktoś __________________________________________________________ [email protected] zapisy: -Mero -Lestard ps. do końca eksperymętu zostało 1dzień 4h 58min a ja cągle nie mam wszystkich opisów |
|
|
|
26.07.2012 - 18:34
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja bym się dołączył, ale tego rodzaju eksperymenty są dla mnie obce zupełnie. Nie wiem czy tu chodzi o predyspozycje jakieś, wyobraźnię czy co, ale ja chyba za bardzo jestem uziemiony, aby odbywać mentalne podróże.
Nawet na zlot mi ciężko wpaść a co dopiero do jakiegoś mentalnego pokoju a z miłą chęcią coś bym dla Was zostawił:) |
|
|
|
26.07.2012 - 18:59
|
|
|
spoko mozesz dla nas zalatwic po 30gram grzybkow ;)
ps. serio tu nie chodzi o predyspozycje czy blekitna krew, to rosyjska ruletka decyduje o tym kto wygrywa;) |
|
|
|
26.07.2012 - 20:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie podoba mi się słowo "wygrywa":). Gra to współzawodnictwo i konkurencja. Zabawa to zabawa. Ktoś może się zniechęcić, bo nic nie widział.
Ja np. starałem sięcoś zobaczyć, a teraz czytam Doloreskę i mi się przypomniało, że są też inne zmysły, którymi mogę postrzegać. Jutro kończy się zabawawa. Kiedy odpalamy nową edycję? Ja się bawię. Moen w jednym kursie pisał, że jak się nic nie dostrzega to trzeba sobie wyobrażać i udawać, że się doś widzi/odbiera. Na tym polega trening. I to nie jest ruletka:) Im więcej poświęca się czasu na trening tym się ma lepsze wyniki:) Dziwne co nie?:P |
|
|
|
26.07.2012 - 21:21
|
|
|
Makyo...ja się zawsze staram dostroić próbą postrzegania również przez zmysl m.in dotyku:) potęguje to wrażenie bycia "tam" naprawdę:)
HEKSAKO...... FOBIA ja też się wpisuję na listę:) Zielarz...zawsze warto spróbować NIE MA NAGRÓD :D MA BYĆ CIEKAWE DOŚWIADCZENIE I SATYSFAKCJA :) |
|
|
|
26.07.2012 - 21:55
|
|
|
Nie podoba mi się słowo "wygrywa":). Gra to współzawodnictwo i konkurencja. Zabawa to zabawa. Ktoś może się zniechęcić, bo nic nie widział. Ja np. starałem sięcoś zobaczyć, a teraz czytam Doloreskę i mi się przypomniało, że są też inne zmysły, którymi mogę postrzegać. Jutro kończy się zabawawa. Kiedy odpalamy nową edycję? Ja się bawię. Moen w jednym kursie pisał, że jak się nic nie dostrzega to trzeba sobie wyobrażać i udawać, że się doś widzi/odbiera. Na tym polega trening. I to nie jest ruletka:) Im więcej poświęca się czasu na trening tym się ma lepsze wyniki:) Dziwne co nie?:P startujemy z kolejnym w sobote i co tydzień nowa seria jutro wkleje na mojego chomika wyniki o 20.00 troche je unowocześniłem bo napisałem w wordzie wkleiłem kilka obrazkow i mam nadzieje ze sie wam spodoba jak ktoś woli to moge podac wynik. na stronce oczywiscie jak kto chce ;) pełna lista wielowiczkowego zlotu jest u mie na profilu;) tak wiec prosze nie narzekac jak ktos nie wie czy jest zapisany to wbija do mie i sprawdza (bardzo wygodne nie powiem) jak chce sie dołaczyc to wysyła mi wiadomość na pw i dodaje osobe do listy ps. jak się nikt niezgłosi to tylko podam hasło do folderu http://chomikuj.pl/fobistyk/25.26.27.lipie...eksperym*c4*99t dałem troche transferu free wiec nie powinno być problemu z ściągnieciem |
|
|
|
26.07.2012 - 23:26
|
|
|
heksafobia a czemu na chomika:D nie mam chomika:D
jebedub...i co tera:D musisz jakiego linka podać:) |
|
|
|
27.07.2012 - 09:28
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dopisuję się do kolejnej tury w następnym tygodniu. :)
|
|
|
|
27.07.2012 - 09:32
|
|
|
czyli jutro :) bo jutro następna podróż...tylko parę uwag do heksa....fobia :) nie trzym Nas tak dlugo w...ciekawości :) poproszę aby wyniki z soboty ukazaly się najpóźniej we wtorek:) bo takie czekanie tydzień to bez sensu.Albo ktoś się przyklada albo olewa:) sprawozdanie wysylamy do poniedzialku 23:59 i juz :D i...wieliczka czy co?? bo mnie jutro tu nie będzie wieczorem i tak żebym wiedziala gdzie mam się udać :D i nie tylko ja:) podaj miejsce na profilu lub każdemu z uczestników wyślij linka i już :)
swoją drogą pokręcone jest to troszkę :D przeglądnij sobie heksa.....fobia jak to wyglądalo wcześniej :) "wyniki" czyli każdego sprawozdanie bylo publikowane na stronie:) nikt nie liczyl ile kto czego znalazli zobaczyl:) każdy ial szansei okazję porównać:) no ale...tak teżnie jest źle tylko niech to trwa krócej :D |
|
|
|
27.07.2012 - 10:35
|
|
|
oki doloreska this dodani :)
wyniki czy nie lepiej by było dać szase w dłuższym okresie? [bo dziś o 20.00 umieszczam hasło i rozwiązanie a tu mogę razem z hasłem podać najmniej naciągnięte przedmioty/zdażenia] (4dni na sprawozdanie? nie jesteś za bardzo wymagająca doli? ludzie to tylko ludzie i sam bym był za tym żęby exsperymęt trwał krutko jakieś 2 dni ale trzeba mieć sząse żęby mieć te kilka prób) mi to wisi ,ale lepiej mieć wiecej czasu niz robic to na szybko doloreska z chomika można normalnie pobrać przetestowałem i działa umieściłem w zipie bez hasła i normalnie działa:D |
|
|
|
27.07.2012 - 10:42
|
|
|
Hek, można by napisać kto co zostawił i ogólnie ile każdy przedmiot miał trafień. Wtedy krzyże będą przy przedmiotach a nie przy osobach:) Każdy sam wie co widział.
Nię będzie potem problemu, że Doloreska zawsze wszystko widzi, a ja nic. I nie będzie mi przykro, że wszyscy wiedzą, że nie jestem magu:P |
|
|
|
27.07.2012 - 10:53
|
|
|
oj nie łam się u doli dałem jeszcze jeden plus bo widziała takie samo zdażenie
ale pytam co z takimi zdażeniami jak na przykład: osoba nr.1 na łące zostawiłem totem i z za totemu wylazł człowiek z skrzydłami i zaczął podskakiwać osoba nr.2 na łące widziałem 2 osoby jedna wyglądała jak ptak ale nie potrafiła latać to coś takiego:) |
|
|
|
27.07.2012 - 11:33
|
|
|
oj tam oj tam....żeby nie bylo, że jestem beee....to niech jest po Twojemu :D w sumie mi to obojętne:) a nie chodzilo mi o porównywanie kto jest lepszy bo tu nie o to chodzi :) niech jest jak mówisz...każdy przecież wie co widzial i będzie wiedzial co się sprawdzilo:) KROPKA :)
|
|
|
|
27.07.2012 - 12:35
|
|
|
mi nigdy nie chodziło o rywalizacje !!!!!
nie wiem czemu się tego tematu czepiliście:( zmieniłem link do rozwiązania http://chomikuj.pl/fobistyk/oobe+exxsperym*c4*99ty zostało 6h11min do końca |
|
|
|
27.07.2012 - 14:30
|
|
|
Nie wiemy o sobie nic, więc jak jeden żartuje, to drugi myśli, że tamten mówił śmiertelnie poważnie. :/ Wszystko co ja piszę proszę traktować na poważnie w 15%:P
Jakbym widział w tej zabawie współzawodnictwo to bym się nie bawił. Warto to jednak wyraźnie podkreślić ZABAWA:) Warto też było wyraźnie napisać jaki jest cel ogólny cel i zazasy gry. Doloreska, fajna jesteś. Tylko imię masz jakieś cierpiące:P hek, Przypadek 1 i 2 to dla mnie to samo. Ląka, latający byt. W sumie to nawet podwójne trafienie. Równie dobrze jeden mógł widzieć człowieka ze skrzydłami i czuć przestrzeń , a drugi łąkę (łaka to spora przestrzeń). Jeden widział łąkę, a drugi morze (przestrzeń i zieleń). Nie wydaje mi sie to być naciągane. Widzimy dziewczynę, ja widzę ją jako obiekt seksualny, a Ty po prostu kobitkę w sutannie, albo pingwina:). Obiekt jeden, interpretacje różne. |
|
|
|
27.07.2012 - 14:49
|
|
|
cuż może i każdy miał trafienie bo każdy był w pokoju:)
hasło podam o 20.00 |
|
|
|
27.07.2012 - 19:14
|
|
|
oki mineła 20.00 nikt się nie zgłosił wiec podaje
hasło:Mardock Scramble [najlepsze tegoroczne anime] DOLORESKA: zostawiła: -miskę michalków -żólty kocyk w biedronki znalazła: -okulary+ -puszke -chłopaka w białej bluzie dodatkowy opis: -ktoś jakby wszedl przez drzwi :) drzwi mialy "judasza" MAKYO: zostaił: -kryształową piramide która wibrowała -postanowił rozświetlić pokuj świecami znalazł: -okulary+ -kolesia z brodą i okularami -kwiaty -butelke wina -złotą obrączke - jakić okrąg (może pierścień owinięty jakąś spiralą, może jakaś ozdobna obrączka? ) widział: -chciał się dostroić do doloreski zobaczył bląd włosy[może kocyk] -chciał się dostroić do tak sceptykam zobaczył okrągły włochaty brzuch:) dodatkowy opis: -Potem siedzieliśmy w kole trzymając się za rękę. W środku paliła się świeczka. Potem ktoś ją zdmuchnął:P TAKSCEPTYKAM: sory za dużo pisaniny CYTAT 1 fazer 777 http://www.google.pl/imgres?q=fazer+777&am...29,r:3,s:0,i:80 2 taki tylko z czerwoną obudową http://www.google.pl/imgres?q=miernik+elek...9,r:8,s:0,i:107 3 żółta poziomica 120-tka 4 wkrętarka taka o http://www.google.pl/imgres?q=wkr%C4%99tar...29,r:1,s:0,i:75 5 skrzynka na narzędzia http://www.google.pl/imgres?q=skrzynka+sta...29,r:3,s:0,i:81 skrzynke postawiłem pod stołem poziomice pod oknem które widać, a reszte położyłem na stole Co widziałem: usiadłem pod oknem na wprost, i z tego punktu patrząc na wprost pod ściane gdzie stała szafa, na stole widziałem biały flet, na kanapie siedziały dwie osoby, jak chciałem tam usiąść to czułem jakbym wlaz na kogoś więc siadłem pod tym oknem mniejszym na zdjęciu, w dzwiach i koło szafy ktoś się krecił ale niewyrażnie jakieś przymglone postacie, na lewo od kanapy drzwi i ktoś w nich sterczał, MERO: zostawił pod oknem klapki widział kobiete i męszczyzne LASTERD: CYTAT YO. Ja właściwie usnąłem lecz dziś rano poleciałem tak bez dostrojenia i oto co widziałem: Książke która na okładce miała napisane poprostu "book" leżała na stoliku oraz papieros również na mebelku. Do tego okno duże oparte o fotel ;) Reszty nie pamiętam. Ja zostawiłem rower i gitare. ;) ps. zaznaczam że nikt się nie przyznał do zostawienia okularów:( |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |