|
|
![]() ![]() |
31.07.2012 - 12:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
31.07.2012 - 13:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mój złoty numer hahaha 6+5=11 -> 1+1 =>2
|
|
|
|
31.07.2012 - 21:36
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Już jestem :D Może poznam paru Obemaniaków z Koszalina :P... Jak coś to Dargiń :)
|
|
|
|
31.07.2012 - 23:28
|
|
|
jak cos to jest organizowane spotkanie na 15.08.2012r na jasnej górze;)
wory nie jasnej tylko chlmskiej 4h za malo snu jednak ps.chryste jednak o wiele za dużo nie śpie... wyżej chodziło mi o góre chełmska |
|
|
|
01.08.2012 - 12:40
|
|
|
czy można edytować markera?? bo chyba nie :D jakby co to mogę prosić o malutką edycję albo usunięcie i dodam się na nowo :D
|
|
|
|
01.08.2012 - 19:38
|
|
|
czy można edytować markera?? bo chyba nie :D jakby co to mogę prosić o malutką edycję albo usunięcie i dodam się na nowo :D Podaj nową nazwę markera, opis i dokładne współrzędne to poprawie. Lecz łatwiej by było gdybyś dodała nowy marker a stary po prostu usunę :) |
|
|
|
01.08.2012 - 21:10
|
|
|
to usuń Shizmo a ja dam nowego :)
|
|
|
|
01.08.2012 - 22:01
|
|
|
|
|
|
|
02.08.2012 - 10:21
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
i ja też się dodałem do mapy :)
|
|
|
|
05.08.2012 - 20:04
|
|
|
Kolejny tydzień - kolejni OBE Maniacy na mapie!
W ciągu ostatniego tygodnia na mapie zaznaczyło się 14 osób! Oznacza to, że na mapie jest już nas 71! Na terenie miasta Tarnobrzeg zaznaczył(a) się wesoła minka ":)))", która w opisie umieściła skrót "TBG" - może ktoś zna jego rozwinięcie? :) Jest już nas ponad siedemdziesięciu - Lecimy do pierwszej setki! |
|
|
|
07.08.2012 - 21:09
|
|
|
huehue robie z tyhem oobbespotkanie :P jak chcecie to wbijac
|
|
|
|
08.08.2012 - 13:09
|
|
|
Cześć!
W ostatnich dniach mapa przeszła kilka zmian :) Zmieniła się kolorystyka markerów i odnośników - Są one teraz w naszych (żółto-czarnych) OBE Barwach! Został dodany formularz kontaktowy, by ułatwić wam skontaktowanie się ze mną w celu ewentualnych poprawek waszych markerów. Jeżeli więc zaznaczyliście się nieprawidłowo i chcielibyście to poprawić - Skorzystajcie z tego formularza: Osoby, które zaznaczyły się w "domyślnym" punkcie proszone są o poprawienie swoich markerów. Te osoby to: -puppy -Bartłomiej W chwili obecnej na mapie znajduje się już 85 markerów! Edit:// Pod formularzem umieściłem takie tło: http://obemapa.hostil.pl/images/bg.JPG :) |
|
|
|
11.08.2012 - 12:36
|
|
|
Hmm.. wolałem te stare markery
|
|
|
|
11.08.2012 - 17:56
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
CYTAT W chwili obecnej na mapie znajduje się już 85 markerów! Strach cokolwiek robić, nigdy nie wiesz czy jakiś OBEmaniak nie pacza. |
|
|
|
11.08.2012 - 18:43
|
|
|
gorzej jak się trafi nie obemaniak który ma uraz do obemaniaków:(
|
|
|
|
12.08.2012 - 08:20
|
|
|
spokojnie ja cie obronie ;d
|
|
|
|
12.08.2012 - 20:08
|
|
|
Możesz już wywalić mojego markera z Niemiec, sorz ale twój formularz mi się coś ciął
|
|
|
|
12.08.2012 - 20:16
|
|
|
|
|
|
|
27.08.2012 - 22:00
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
No dobra Panie i Panowie mapa Shizmo podpięta po oobe.pl !
W menu górnym Podróżnicy |
|
|
|
27.08.2012 - 22:08
|
|
|
No dobra Panie i Panowie mapa Shizmo podpięta po oobe.pl ! W menu górnym Podróżnicy Dobra cat, tylko jest problem. Nie można się zaznaczyć KOD Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'obemapa_shizmo'@'localhost' (using password: YES) in /mapa/02.php on line 7
Nie nawi�zano po��czenia z baz� MySQL |
|
|
|
30.09.2012 - 15:07
|
|
|
Ok, mapa już w pełni sprawna na oobe.pl, znajdziecie ją pod adresem:
http://www.oobe.pl/oobe_mapa.html Niestety jeżeli chodzi o edycję markerów to na ten moment nie mogę nic zrobić gdyż nie mam dostępu do bazy danych. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |