|
|
![]() ![]() |
05.08.2007 - 08:39
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Więc wczroaj była moja 3 próba, zmieniłem muzyke, pobrałem sobie taką relakasacyjną, samą melodie, i połozyłem sie na łóżku, po chwili mnie znowu spapralizowało, nie czułem swojego ciała, potem myslałem o drabinie jak po niej wchodze, nagle poczułem jakies dziwne fale ciepła i zimna, potem lekkie wibracje, pomyslałem ze mozna poprosic swojego przewodnika o wyjscie z ciała, tak tez zrobiłem, mowiłem sobie w myslach zeby przewodnik pomógł mi wyjsc, nagle wibracje stały sie silniejsze, całe ciało sie trzęsło chociaz tak naprawde leazłem zparalizowany, słyszałem jakies dziwne dzwieki, cos dziwnego czułem w okolicach serca, nie weim jak to opisac, potem wibracje stały sie silne, serce zaczęło mi bic jak oszalałe, pierwszy raz w zyciu tak mi szybko biło, nie wiem czy takie bicie jest mozliwe, potem poczułem obecnosc przewodinka, ręce same zaczeły mi sie unosic, wzywałem go jeszcze bardziej, prosiłem o pomoc, poczułem takie dziwne uczucie, nie do opisania, przeszło po moim acły ciele, rece usnosiły sie do góy, potem wibracje zaczeły ustawac, ale rece były cały czas w górze, przez jakies 20 min, nie weim dokładnie, wibracje myły małe, potem prosiłem dalej przewodnika, i rece jeszcze bardziej wyprostowały sie ku górze, i nagle sobie pomyslałem, to moja 3 próba, moze wystarczy mi narazie takie doświadczenie, i pomyslałem ze nie jestem jeszcze dostatecznie gotowy, wtedy ręce same zaczeły opadac, pomyslałem sobie ,,nie tak odrazu, krok po kroku a wkoncu wyjde"...
Mam pytania: 1. Czy duzo mi brakowało do wyjscia ?? 2. Co mam robic jak rece juz same mi idą ku górze ?? 3. Przewodnik zawsze bedzie mi pomagał jak go o to poprosze ?? 4. Czy takie bicie serca jest normalne ?? 5. Czy rece które szły mi ku górze to dobry znak ?? 6. To moja 3 próba więc nie powinno sie jeszcze udać ?? |
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 09:28
|
|
Guests |
Wszystkie Twoje pytania są bardzo szczegółowe. Co Ci moge powiedzieć..
Stan paraliżu i przyćmienia.. do tego jakieś darcie do uszu (może głośne myśli), klepanie po plecach (mimo to iż leze na plecach :P) odczuwałem sam. Wczoraj wieczorem (kładąc sie spać) pomyślałem sobie że spróboje "wyjś s ciała" bo nie wstal bym rano (4+1) chociażby dla tego że zgubilem telefon który był jednocześnie budzikiem. (200pln do tyłu + moj ulubiony numer :(_,~~ ) A więc doświadczyłem to co opisałem. Może jeszcze to moge powiedzieć : dragon1: Na pewno byłeś blisko oobe, prawdopodobnie już byleś poza ciałem skoro wyczuwałeś przewodnika. Wystarczyło sie pewnie wyturlać czy coś. Co z tego że to 3cia próba. Kurcze sam próboje jak moge, daje świadectwa wiary w oobe. Poprostu wychodź koncentruj sie. Bardzo fajna metoda na nie myślenie o niczym to odliczanie. :)_,~~ Bicie serca z tego co sie doczytałem nie jest normalne*(niskie być powinno) przy oobe. Zaniża sie, a w Twoim przypadku było wysokie - może podniecenie? bardzo możliwe. Pytania bardzo szczegółowe, poprostu próboj i wychodź. Monroe był sam, podróżował po obszaże 2gim i jeszcze dalej, był niemile widziany, łapano go. JEdnak wychodził. Jeszcze jedno ci moge napisać: dzis rano kolega powiedział mi o swoim oobe. Skupil sie na "słupie" po chwili nic niewidzia - może zamroczenie.. nagle cos wydało okropnie glośny dźwięk może porównywalny do częstotliwości dźwieku startu samolotu(120dB+), co go zlekło. POnieważ głos brzmiał "wracaj spowrotem do ciała" :P Niewiem. może w tej miejscowości w której mieszkamy jest jakieś fatum złowrogich dusz? pozdrawiam :-|_,~~ |
|
|
|
05.08.2007 - 09:41
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wszystkie Twoje pytania są bardzo szczegółowe. Co Ci moge powiedzieć.. Stan paraliżu i przyćmienia.. do tego jakieś darcie do uszu (może głośne myśli), klepanie po plecach (mimo to iż leze na plecach :P) odczuwałem sam. Wczoraj wieczorem (kładąc sie spać) pomyślałem sobie że spróboje "wyjś s ciała" bo nie wstal bym rano (4+1) chociażby dla tego że zgubilem telefon który był jednocześnie budzikiem. (200pln do tyłu + moj ulubiony numer :(_,~~ ) A więc doświadczyłem to co opisałem. Może jeszcze to moge powiedzieć : dragon1: Na pewno byłeś blisko oobe, prawdopodobnie już byleś poza ciałem skoro wyczuwałeś przewodnika. Wystarczyło sie pewnie wyturlać czy coś. Co z tego że to 3cia próba. Kurcze sam próboje jak moge, daje świadectwa wiary w oobe. Poprostu wychodź koncentruj sie. Bardzo fajna metoda na nie myślenie o niczym to odliczanie. :)_,~~ Bicie serca z tego co sie doczytałem nie jest normalne*(niskie być powinno) przy oobe. Zaniża sie, a w Twoim przypadku było wysokie - może podniecenie? bardzo możliwe. Pytania bardzo szczegółowe, poprostu próboj i wychodź. Monroe był sam, podróżował po obszaże 2gim i jeszcze dalej, był niemile widziany, łapano go. JEdnak wychodził. Wiec ździwiło mnie uczucie w którym rece same sie podnosiły, nie wiem jak to możliwe, wyciagały sie do góry i co wtedy mam zrobic ?? nie myslec o drabinie oraz o przewodniku tylko o tym jak sie uwalniam ?? I czułem takie dziwne uczucuie koło serca, czy to jest czakra ?? |
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 10:28
|
|
Guests |
Wiec ździwiło mnie uczucie w którym rece same sie podnosiły, nie wiem jak to możliwe, wyciagały sie do góry i co wtedy mam zrobic ?? nie myslec o drabinie oraz o przewodniku tylko o tym jak sie uwalniam ?? Jeżeli to n.f. ręce to chyba niejest źle. Co ci moge powiedzieć. Sam nie mam praktycznie doświadczenia.. tyle że czytam i ostatnio coraz lepiej mi idzie koncentrowanie.. Jeżeli Ci nic nie boli to jest dobrze. Poprostu patrz co sie z tobą dzieje. Strach szkodzi. Co do czakry,: możliwe że to była czakra. |
|
|
|
05.08.2007 - 10:30
|
|
|
Jeżeli to n.f. ręce to chyba niejest źle. Co ci moge powiedzieć. Sam nie mam praktycznie doświadczenia.. tyle że czytam i ostatnio coraz lepiej mi idzie koncentrowanie.. Jeżeli Ci nic nie boli to jest dobrze. Poprostu patrz co sie z tobą dzieje. Strach szkodzi. Co do czakry,: możliwe że to była czakra. Nawet nie wiem co to jest w stu procentach ta czakra, ale cos zwiazane z energia która sie uwalnia, tak ? Nie wiem co zrobic gdy rece mi ida w góre, gdy poprosiłem przewodnika to zapoomniałem o drabinie i myslałem tylko o nim, prosiłem go zeby mnie wyciagnął... P.S. Moze cos popsułem tym ze otworzyłem oczy ze 3 razy i zobaczyłem na swoje rece które samoistnie sie podnosza.... chyba nie powinienem otwierac oczy, czy tak ?? |
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 12:47
|
|
Guests |
Jeżeli cialo fizyczne sie unosiło (ręce) to miałeś/masz tik :P jest o tym temat. Z drugiej strony otwierając oczy poprostu wracasz do świadomośc.. sprawdzasz co sie z Tobą dzieje tak naprawde.. Jeśli chodzi o te oczy.. To powinno być tak, że widzisz przez zamkniete oczy ewentualnie..
Według mnie to jest tak.. wytłumacze na zasadzie gry która wymaga klienta. Masz.. grasz jedną postacią, jednak dysponujesz dwiema. Chcąc sterować tą drugą musisz te pierwszą postać (czyli Twoje fizyczne ciało) doprowadzić do spoczynku.. spokoju i/czy koncentracji.. Jak już jesteś przenesiony do drugiej postaci, (możesz patrzeć, otiwerać zamykać oczy ale:) KAMERA, która będzie kręcić Twoje c.f niebędzie widzieć ze zamykasz oczy. Przeniosłeś sie na postać. wszystko jest skomplikowane.. coś mi sie wydaje że lepiej będzie mi otym pisać jak wyjde z ciała ;D Nie moge ci powiedzieć co bym zrobil na twoim miejscu, ale napewno moge Ci powiedzieć ze wchodze z przekonaniem że niechce tego zmarnować :) Rozumiem że stosowałeś metode 4+1 i coś takiego miało miejsce? Osobiście nie lubie tej metody.. cięzko jest mi sie skupić.. co moment ziewam nawet po przebudzeniu i takie tam. Pozatym jade do pracy wcześnie rano.. o w zasadzie o 6tej musze wyjechać.(ostatnio miałem dlużysz czas wolnego.. od jutra zaczyna sie jebaczka) Powiedzmy o 4tej wstaje, kończe przebudzenie (chyba ze kawe wypije), jest 5ta.. ludze wstają zaczynają hrapać, mieszkam na wsi z tego względu pieją koguty ;D to wqrwia. |
|
|
|
05.08.2007 - 13:07
|
|
|
Jeżeli cialo fizyczne sie unosiło (ręce) to miałeś/masz tik :P jest o tym temat. Z drugiej strony otwierając oczy poprostu wracasz do świadomośc.. sprawdzasz co sie z Tobą dzieje tak naprawde.. Jeśli chodzi o te oczy.. To powinno być tak, że widzisz przez zamkniete oczy ewentualnie.. Według mnie to jest tak.. wytłumacze na zasadzie gry która wymaga klienta. Masz.. grasz jedną postacią, jednak dysponujesz dwiema. Chcąc sterować tą drugą musisz te pierwszą postać (czyli Twoje fizyczne ciało) doprowadzić do spoczynku.. spokoju i/czy koncentracji.. Jak już jesteś przenesiony do drugiej postaci, (możesz patrzeć, otiwerać zamykać oczy ale:) KAMERA, która będzie kręcić Twoje c.f niebędzie widzieć ze zamykasz oczy. Przeniosłeś sie na postać. wszystko jest skomplikowane.. coś mi sie wydaje że lepiej będzie mi otym pisać jak wyjde z ciała ;D Nie moge ci powiedzieć co bym zrobil na twoim miejscu, ale napewno moge Ci powiedzieć ze wchodze z przekonaniem że niechce tego zmarnować :) Rozumiem że stosowałeś metode 4+1 i coś takiego miało miejsce? Osobiście nie lubie tej metody.. cięzko jest mi sie skupić.. co moment ziewam nawet po przebudzeniu i takie tam. Pozatym jade do pracy wcześnie rano.. o w zasadzie o 6tej musze wyjechać.(ostatnio miałem dlużysz czas wolnego.. od jutra zaczyna sie jebaczka) Powiedzmy o 4tej wstaje, kończe przebudzenie (chyba ze kawe wypije), jest 5ta.. ludze wstają zaczynają hrapać, mieszkam na wsi z tego względu pieją koguty ;D to wqrwia. Troche to skomplikowanie napisałes, bo wiesz, ja nie stosuje medtody 4+1, poporostu zawsze robie tak, kłade sie na lózku, właczm muze przez słuchawki, relaksacyjną i mysle o drabinie, wdech to jedna noga a wydech to druga, i tak wpadam w jakis trans, pierwszy raz sobie pomyslałem o pomocy przewodnika, wiec go o to poprosiłem i nagle miałem te wibracje, były bardzo silne, rece same mi sie zaczeły unosic, przed połozeniem sie na łózku jeszcze zastosowałem autosugestie czyli wziałem szklanke wody, powiedziałem sobie ze jak ja wypije to za 30 min. bede miał oobe... wydaje mi sie ze prawie mi sie udało chcoiaz wy sie znacie lepiej i dlatego własnie tutaj to napisałem.... byłem blisko wyjscia czy tez nie ?? niech tez inni sie wypowiedza, ci którzy mieli oobe... :) |
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 13:37
|
|
Guests |
doświadczeni oobowcy są na zlocie ;D jesteś skazany na moje spekulacje ;;D przynajmniej przez pare kolejnych dni.
Mysle że byleś bliżej obe niż kiedykolwiek.. Nie rozumiem Twoich ciągłych pytań.. poprostu działy sie z tobą nadprzyrodzone rzeczy - to już jest dużo ¬¬ pare takich ewenementów więcej i na 100% wyjdziesz skoro już masz wibracje. peace :) |
|
|
|
05.08.2007 - 13:51
|
|
|
doświadczeni oobowcy są na zlocie ;D jesteś skazany na moje spekulacje ;;D przynajmniej przez pare kolejnych dni. Mysle że byleś bliżej obe niż kiedykolwiek.. Nie rozumiem Twoich ciągłych pytań.. poprostu działy sie z tobą nadprzyrodzone rzeczy - to już jest dużo ¬¬ pare takich ewenementów więcej i na 100% wyjdziesz skoro już masz wibracje. peace :) Dzięki z odpowiedź, juz sie nie bede dopytywał ;) P.S. A gdzie jest ten zlot ?? Daj linka do tematu jak mozes... :] |
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 14:00
|
|
Guests |
http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=622
jeżeli taki zlot pojawi sie za rok, prawdopodobnie kamglow tez sie tam pojawi ;) jak nie ciałem to duszą, a jak ciałem to duszą też :) tak na marginiesie.. (bo iwdze że tamten temat przepadł, podaje tobie link do filmiku o obe.) prosze; http://youtube.com/watch?v=BjeQbMBySWs |
|
|
|
05.08.2007 - 14:27
|
|
|
Dzięki, ale dziwny troche tez filmik, koles chodzi tam i spowrotem :P |
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 14:29
|
|
Guests |
heh, ten filmik niejako naśmiewa sie z obemaniaków ;D ale mnie rozbawil dla tego pokazuje go Tobie.
|
|
|
|
05.08.2007 - 14:57
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
naśmiewa??ja sądze że on chciał przybliżyć jak to u niego wygląda mniejwięcej.widziałem już kilka jego filmików i do niektorych wymagało bardzo dużo zaangażowania oraz ludzi współpracujących
|
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 15:46
|
|
Guests |
To dla czego ma na głowie torebke? ;D Dla czego zachowuje sie jak przysłowiowy przypał? ;D
|
|
|
|
05.08.2007 - 16:46
|
|
|
naśmiewa??ja sądze że on chciał przybliżyć jak to u niego wygląda mniejwięcej.widziałem już kilka jego filmików i do niektorych wymagało bardzo dużo zaangażowania oraz ludzi współpracujących Hmm... kazdy moze to interpretować na swój sposób, ja uwazam ze on robi sobie jaja z oobemaniaków... :P Pewnie nidy go nie doświadczył i dlatego uwaza ze to jest niemozliwe... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |