oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Co To Właściwie Było? Czy To Oobe?, Prosze o pomoc.
Marsi
post 04.08.2007 - 12:33
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

No wiec wczoraj dnia 03.08.2007 przez przypadek natknełem sie na wasze forum, z ciekawosci sporo z niego wyczytalem, no i zainteresowało mnie to wiec postanowilem sprobowac. Kiedy lezalerm w łużku byla juz godzina po 12 w nocy, byłem dosc zmeczony po calym dniu w pracy. W moim pokoju było dosc ciemno, i cicho. Moje ciało było ułożone nastepujaco: lezalem na plecach nogi mialem proste rece w zdloz tułowia. Staralem sie byc jak najbardziej spokojny. W myslach powtarzalem sobie "wyjde z ciała" "wyjde z ciała" i tak w koło. w pewnym momencie moje cialo zazcelo lekko drgac to były raczej drgania nieregularne. oczy miałem zamkniete ale mialem wrazenie tak jak bym mial otwarte i patrzył w ciemnosc. 2 wrazenie bylo takie jak staralem sie patrzec w góre (tak jakby na moje czoło, oczywiscie przy zamknietych oczach) mialem wrazenie jak bym byl pod sufitem. Serce zaczelo mi mocno bic i byłem troche przestraszony wtedy wszystko ucichlo. Kiedy probowalem to powtuzyc juz 2 raz sie nie udalo. Co to było ?? Czy to miało jakis zwiazek z OOBE?? Prosze o pomoc. Pozdrawiam!
Go to the top of the page

+Quote Post
obe_jerry
post 04.08.2007 - 12:56
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

WSZYSTKO BYŁO JUŻ NA FORUM, i NA WSZYSTKO ZNAJDZIESZ ODPOWIEDZI W PRZYPIĘTYM TEMACIE "POMOC DLA POCZĄTKUJĄCYCH": http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=616

Żeby mieć coś wspólnego z OOBE to trzeba długo ćwiczyć, trenować i nie poddawać sie a to co Ciebie spotkało raczej tyczy się relaksacji ciała i odpływania w bardzo płytki trans - nic nadzwyczajnego.
Pozdrawiam.

+Quote Post
Artur_flyer
post 04.08.2007 - 21:20
Post #3

Guests

O nie, Jerry już to zobaczył :) he he he
MARSI nie przejmuj się, ćwicz, szukaj, na forum jest prawie wszystko dla początkujących.

I nie martw się, że Jerry cię tak zbeształ :), po prostu starszych forumowiczów denerwują te same pytania notorycznie zadawane przez nowych użytkowników peace:)

+Quote Post
raju
post 04.08.2007 - 21:32
Post #4

Częsty Gość Rodziny
**

Jerry uspokój sie bo odstraszysz nowych OOBEmaniaków ;) hehe

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park