|
|
![]() ![]() |
07.08.2012 - 18:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Napiszę o pewnym swoim pomyśle który właśnie od zeszłej nocy testuję.
Wiemy,że aby osiągnąć stan na idealnej "granicy jawy-snu", potrzeba wiele tygodni żmudnych, i nie zawsze udanych prób-ćwiczeń. Dzięki tej technice osiągamy stan LD a w niektórych przypadkach OBE. Otóż,za pomocą programu Brain Wave Generator stworzyłem sobie preset który,ma na celu podtrzymanie mojej świadomości i uniemożliwienie mi zaśnięcia. Preset podaje najpierw dudnienie różnicowe o częstotliwości 10 Hz które odpowiada stanowi właściwego głębokiego relaksu, a po 15 minutach podaje dudnienie o częstotliwości 40 Hz czyli wysokich fal Beta, jednakże z tym że,głośność wraz z szumem różowym zostaje zmniejszona do 15%, tak abyśmy pozostali na granicy snu nie wybudzając się znacznie poprzez wzrośnięcie owej częstotliwości, która ma mnie Utrzymać na Jawie. Pomysł ten uważam za tyle dobry,że na pewno pomaga znacznie w takim treningu i osiągnięciu celu. A wy,jak podzielacie zdanie na temat takiego Systemu ćwiczeń? Pozdrawiam,DonBuziallo. |
|
|
|
07.08.2012 - 19:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
możesz podać link do ściągnięcia też bym chciał sprubować tego preset;P
|
|
|
|
07.08.2012 - 19:56
|
|
|
Podaj Mail to wyślę Ci ten program i opowiem co z czym się je.
|
|
|
|
07.08.2012 - 19:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
07.08.2012 - 20:43
|
|
|
Wysłałem ci link do programu na podany mail.
|
|
|
|
07.08.2012 - 21:04
|
|
|
cuz szczeze to myslalem ze trafie na gotowe;) i tylko mp3 sobie pobiore;( tak czy siak musze czekac az kompa mi naprawia:( milych doswiadcen ;)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |