oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

7 Stron V  « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Wrażenia Po Oobe Zlocie
Kazik
post 13.08.2007 - 14:40
Post #106

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(twistoid @ 13.08.2007 - 15:35) *
Super Kazik dzięki!

:-) You welcome!
Go to the top of the page

+Quote Post
Imar
post 13.08.2007 - 21:18
Post #107

Znajomy Rodziny

Notatnik

Świetne zdjęcia, ujęcia Kazik :)

pozdrawiam

+Quote Post
Mishah
post 13.08.2007 - 21:39
Post #108

Dusza Towarzystwa

Właśnie sobie ściągam :). Pozdrowiam

+Quote Post
daywalker
post 13.08.2007 - 23:23
Post #109

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Rozumiem że są to fotki już wcześniej zuploadowane, tylko w większej rozdzielczości?

+Quote Post
Kazik
post 14.08.2007 - 07:09
Post #110

Dusza Towarzystwa

CYTAT(daywalker @ 14.08.2007 - 00:23) *
Rozumiem że są to fotki już wcześniej zuploadowane, tylko w większej rozdzielczości?

Zgadza się. Teraz jest ich więcej (i bez cenzury) ;-).

Kazik

+Quote Post
Kazik
post 17.08.2007 - 14:46
Post #111

Dusza Towarzystwa

Hej!
Dotarło do mnie, że serwer ftp szlag trafił. :-(
Niestety, nei mam na to wpływu, bo korzystam z pomocy znajomych.
Podobno wszystko ma ruszyć w poniedziałek, więc pozostaje tylko czekać na fachowców.
Fotki bedą pod starym adresem i podanymi danymi do logowania. Gdyby cos się zmieniło, dam znać.

Pozdrawiam wsystkich!

Kazik

+Quote Post
Ketrab
post 18.08.2007 - 16:19
Post #112

Dusza Towarzystwa

Czekajcie K*** bo nic nie rozumię albo jestem jakiś nie teges czy niedostatecznie poinformowany ,kit z tym
ale ........ale ...... co chodzi? Ines to Darka żona,idź pan w...... chyba zgłupieje na starość hehe

+Quote Post
anula
post 18.08.2007 - 23:51
Post #113

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

ależ tu emocji. Nawet po moich 2 tyg nieobecnosci wszytsko na nowo odżyło we mnie :)))
na razie jestem zmeczona 11 godzinami powrotu z urlopu, nie wiem nawet jaka siła mnie jeszcze trzyma na pupie żywa. na pewno podzielę sie wrażeniami ale jak się wyśpie i znajdę dłuższą chwilke by to jakoś ładnie sklecić w miare płynny przekaz. Ludziska jesteście wspaniali! to były niesamowite dni, nie wyobrazam sobie ze mogło mnie tam nie być.

ściskam ciepło i do zobaczenia. :)

+Quote Post
ines
post 19.08.2007 - 18:44
Post #114

Członek Rodziny
Ikona Grupy

Notatnik

:) tak mam dzisiaj tak jakby urodziny, bardzo się cieszę i mam jeszcze więcej energii do działania oczywiście. Darku pięknie piszesz :) Dziekuję Ci za to, że JESTEŚ, że motywujesz, że dajesz mi tyle miłości i tyle energii. Ja zwątpiłam w siebie a TY we mnie nie!
opisałam już swoje OBE w blogu :) mam nadzieję, że to dopiero początek i wpisów w moim blogu będzie więcej :)

+Quote Post
Marcin181
post 19.08.2007 - 19:16
Post #115

Dusza Towarzystwa

Notatnik

ale sobie słodzicie! hehe! ;) aż miło was sie czyta!

+Quote Post
paciorek
post 19.08.2007 - 19:56
Post #116

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(ines @ 19.08.2007 - 19:44) *
:) tak mam dzisiaj tak jakby urodziny, bardzo się cieszę i mam jeszcze więcej energii do działania oczywiście. Darku pięknie piszesz :) Dziekuję Ci za to, że JESTEŚ, że motywujesz, że dajesz mi tyle miłości i tyle energii. Ja zwątpiłam w siebie a TY we mnie nie!
opisałam już swoje OBE w blogu :) mam nadzieję, że to dopiero początek i wpisów w moim blogu będzie więcej :)

Gratuluje Ci Ines :)
Oby tak dalej...
Za daleko nie lataj bo Darek będzie zazdrosny o twoje OBE Podboje hehe :) Taki żarcik.

Darek, do Ciebie będe pisał zamówienia na wiersze... Kurcze jakbym umiał tak pisać to dziewczyna by oszalała... No, ale cóż :)

+Quote Post
Kazik
post 21.08.2007 - 13:07
Post #117

Dusza Towarzystwa

Info dla wszystkich, co nie zdążyli ściągnąć:
serwer ftp znów działa!

A ostatnio strasszyło mnie we śnie jakies straszne UFO! Obudziłem się z tętnem 180...

:-( Kazik

Zdrowie wszystkich latających. W końcu mam chwilę dla siebie. We Wrocku pogoda rozleniwiająca. A burze nocne wspaniałe!

+Quote Post
Mishah
post 21.08.2007 - 14:48
Post #118

Dusza Towarzystwa

CYTAT(OBE Maniak @ 19.08.2007 - 21:41) *
Qrwa, ale Rebelia ruszyła fajnie z impetem! Zajebiście! Rozpowszechnić i udostępnić wiedzę o OBE! Niech OBE Wirus się szerzy! Za jakiś czas zrobimy OBE Zlot II. Więcej dam z siebie i obiecuję… albo nie, nic nie obiecuję hehehe. Jedno jest pewne: będzie o stopień lepszy niż poprzedni… Na jesieni pewnie, jeszcze w październiku. Dogramy termin, tak by Wszystkim pasowała. Wiadomo studia, te sprawy. Ale póki, co mam zajebistą propozycję: pragnąłbym na Naszej stronce www.obemaniak.pl utworzyć nową zakładkę o Nas. Tak byśmy mogli oknem na świat, jakim jest Internet pokazać, jacy jesteśmy wspaniali. Zobaczcie, jakie np. Zbycho tworzy obrazy, rzeźby, Noizz jakże cudnie komponuje i strony tworzy, Pieczywo: OBE Mapa to Twoja sprawka? Łukasz Twoje radio, nonstop slłucham, Purple Cat, gdyby nie Twoje-Nasze Forum byłoby gówno z tego.. Jestem więcej niż pewny, że Wszyscy bez wyjątku jesteśmy indywidualistami-artysto-inteligento-kreatorami i mam zajebistą ochotę wykrzyczeć to światu: „ spójrzcie, jacy jesteśmy! Mądrzy, piękni, wspaniali, kreatywni, kipimy energią i… z ciał se wychodzimy!” Noizz, wiem, że masz przy obemaniakowej stronce niekiedy w huj roboty, wiem ile energii w nią włożyłeś i ni huja nie chciałeś ode mnie kasy… weź kogoś do pomocy, w Jedności siła. Ja już to zrozumiałem, może ciut za późno… ale huj, dobrze, że jesteśmy młodzi i cały świat leży przed Nami otworem… Noizz, udostępnij wszystkie kody i dane do stronki obemaniakowej tym, którzy są otwarci do altruistycznej pomocy. Zlikwidujcie wszystko cokolwiek śmierdzi na niej komercją. Co zostało w OBE Magazynie, to rozdam i tak pół rozdawałem, pół sprzedawałem hehehe… naród jest biedny, nie ma kasy, przegrał wojny ale tej OBE-Wojny nie przegra!! OBE Maniacy, OBE Polacy, DO BOJU!!! Zajebmy taka Zmianą, by historia Nas zapamiętała, NIEŚMIERTELNOŚĆ to jest to! Kto myśli inaczej jest tępy jak mało kto!
DS

Ło kurde naprawde zawiało OBE rebelią, to co? robimy OBE-sylwestra :p

+Quote Post
twistoid
post 21.08.2007 - 15:14
Post #119

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy

OBE sylwester najlepszy we Wrocławiu hehe

+Quote Post
Soul
post 22.08.2007 - 01:26
Post #120

Gość Rodziny
*

heh widze ze jestescie zajefajna grupa fajne foteczki i wogule bez wzgledu na wiek sposub zycia czy upodobania jestecie dobra grupa ;p heh ja jeszcze nie doswiadczuyem oobe ale wierze ze doswiadcze
z checia bym pojechal na ten zlocik jesienia w sumie interesuje sie tym 5 dni heh ale widze jaka atmoswera jest fajna ~!!pozdrawiam wszystkich ~!!

Ps.Gratuluje ines osiagniecia celu i obe maniakowi za fajne wiersze xD

+Quote Post
Draq
post 06.09.2007 - 16:59
Post #121

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

http://download.yousendit.com/67A788576C64EC26
Tutaj kilka filmikow ze zlotu :)

+Quote Post
silverek84
post 07.09.2007 - 10:03
Post #122

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wielkie dzięki Draq :)

+Quote Post
daywalker
post 07.09.2007 - 22:10
Post #123

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Sporo nowego materiału. Już pomijam jakość, ważne że coś:). Dzięki wielkie, swoją drogą Draq miałem podobne doświadczenia związane z cieniami których się bałeś. Ciesze się że Zbyszek potrafił to sensownie wytłumaczyć.

A co u ciebie Pieczywo? Jak idzie postęp w naprawianiu kamery?

+Quote Post
Kronopio
post 09.10.2007 - 10:21
Post #124

zdrogi.blogspot.com
Ikona Grupy

Notatnik

eeeh....
wiem, że film powstaje i w końcu powstanie ale ja juz chyba tego nie dożyję...yhm yhm uhl uhl <kaszle> ;)

+Quote Post
noizz
post 10.10.2007 - 19:45
Post #125

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dozyjesz Ty i wszyscy inni, wiem, ze co niektorzy stracili juz nadzieje, ale film powstaje. Co prawda byla przerwa spowodowana moimi poprawkami, ale praca idzie do przodu ;) Jutro Darek bedzie mial okazje zobaczyc to, co juz do tej pory powstalo, wiec moze napisze kilka slow :p

A Pieczywo, jak u Ciebie? :)

+Quote Post
pieczywo
post 10.10.2007 - 20:28
Post #126

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Jutro film z Katowic bedzie do zassania. Co do filmu z pierwszego zlotu podaj mi Noizz swoj adres na PW... nagram (15GB) na DVDki same filmiki i wysle.

+Quote Post

7 Stron V  « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park