oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

7 Stron V  « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Wrażenia Po Oobe Zlocie
Noble
post 08.08.2007 - 20:11
Post #85

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

A ja mam pytanie czyje były te nagrania bytofa :) bo chciałbym miec coś takiego :)
Go to the top of the page

+Quote Post
amen
post 08.08.2007 - 20:25
Post #86

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

CYTAT(Noble @ 08.08.2007 - 21:11) *
A ja mam pytanie czyje były te nagrania bytofa :) bo chciałbym miec coś takiego :)

No właśnie, oba pytania są połączone:) bo myślę, że były to nagrania Strongmena czyli Marcina, ma ktoś do niego maila??

+Quote Post
nerhaa
post 08.08.2007 - 20:52
Post #87

Guests

Wszelkie nagrania Adama Bytofa można sobie za friko pobrać ze strony www.adambytof.pl (po rejestracji)...

+Quote Post
Roma
post 08.08.2007 - 21:54
Post #88

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Witam wszystkich! A więc MOJE wrażenia. Na początek muszę zaznaczyć, że nie wychodzę z ciała(przynajmniej nie robię tego świadomie;), nie znałem nikogo z forum, a o zlocie dowiedziałem się od kolegi, z którym zresztą razem pojechaliśmy, no i jestem tutaj nowy. Trzeba przyznać że bałem się nieznanego, ale pomyślałem sobie: hooy tam jak bedzie lipa to zawsze na woodstock można jeszcze pojechac. No i miłe zaskoczenie na maxa. Jak się wszyscy zjechali już i siedliśmy na około tego stołu, przyglądałem się twarzom ludzi i w głowie taka myśl co chwila - Qrwa skąd ja go znam, gdzieś już go widziałem, itp. Jestem osobą raczej zamkniętą w sobie i nie ufną, ale pozytywna energia bijąca od ludzi sprawiała że czułem się naprawdę swobodnie. Zajebiście było słuchać tych wszystkich opowieści. Sobotni wypad na Górkę + wieczorne ognisko z imprezką wypas na MAXA. No i ta ZUPA:D:D. Jadąc tam bałem się, że spotkam sztywnych, porytych ludzi, którzy będą siedzieć całymi dniami pod drzewem probójąc wyjść z ciała albo coś w tym stylu, a tym czasem spotkałem ludzi szczerych i otwartych na świat, którym nie przeszkadza to że każdy pochodzi jednak z innej bajki i których łączy jeden cel : Poszerzanie Świadomości. Dobra, straczy tego lizania po dupach. Była jedna hooynia i trzeba to powiedzieć głośno: BYŁO ZA KRÓTKO!!! Następny zjazd Nawiedzonych trzeba dluższy ustawić. Podziękowania dla organizatorów, podziękowania dla Agnieszki za to że nas przywiozła z i zawiozła do Jawora, i wielki PEACE dla wszystkich OBE-maniaków.

P.S. Nick taki jaki miał być taki jest. Przeszłości nie można wymazać, można tylko wyciągnąć wnioski :D. POKÓJ.

+Quote Post
amen
post 09.08.2007 - 03:32
Post #89

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

CYTAT(Roma @ 08.08.2007 - 22:54) *
Jestem osobą raczej zamkniętą w sobie i nie ufną, ale pozytywna energia bijąca od ludzi sprawiała że czułem się naprawdę swobodnie.
P.S. Nick taki jaki miał być taki jest. Przeszłości nie można wymazać, można tylko wyciągnąć wnioski :D. POKÓJ.

Może i jesteś nieufny, ale twój nick czytany wstecz znaczy miłość:) nie ma przypadków...
pozdrowienia Dawid!

+Quote Post
pieczywo
post 09.08.2007 - 17:33
Post #90

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Pisze szybko bo nie ze swojego kompa.
Mialem po zlocie kilka OBE i świadomych snow, Zbyszek i Darek pojawiali sie w nich czesto.
Film bedzie robiony w przyszlym tyg. kiedy przyjda mi płyty od Darka, wszystko bedzie w czesciach z premierami pewnie kolo 4 rano, wiecie dlaczego :P
Mam podobne odczucia co Darek, nawet widze juz swoja aure :D
KOCHAM WAS!!!

ps. pozdrowienia od Bułeczki (mojej kobity)

+Quote Post
obe_jerry
post 09.08.2007 - 22:39
Post #91

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Mam pytanie :

Kto był na zlocie z woj. Podkarpackiego i zamierza jechać na następny zlot?? Bo chętnie bym sie z tą osobą zabrał, razem raźniej.

+Quote Post
One_way
post 09.08.2007 - 22:54
Post #92

Znajomy Rodziny

CYTAT(obe_jerry @ 09.08.2007 - 23:39) *
Mam pytanie :

Kto był na zlocie z woj. Podkarpackiego i zamierza jechać na następny zlot?? Bo chętnie bym sie z tą osobą zabrał, razem raźniej.

Jerry a skąd wymiatasz? Ja pochodzę z podkarpackiego, ale teraz zamieszkuję Kraków, ze względów zawodowych.

+Quote Post
obe_jerry
post 09.08.2007 - 23:15
Post #93

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ja jestem z Przemyśla. Myśle że wiesz gdzie leży :D

+Quote Post
One_way
post 09.08.2007 - 23:20
Post #94

Znajomy Rodziny

CYTAT(obe_jerry @ 10.08.2007 - 00:15) *
Ja jestem z Przemyśla. Myśle że wiesz gdzie leży :D

Bywałem wiele razy ;D Piękne miasto. Ja nieco na południowy zachód. Krosno =)

Myślałem o wyjeździe na I zlot, ale niestety miałem już inne plany nie do odkręcenia. Przy kolejnym myślę, że już nie będzie takiego problemu ;D

+Quote Post
Zbyszek
post 10.08.2007 - 11:25
Post #95

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

[W poza podsunieto mi wspanialy pomysl na nowa ksiazke. Napiszemy ja wspolniea- Joasia (Ta od Brusa ja wyda .Pokazali mi wspanialy pomysl na okladke. Gdzies w wielkiej sali malartwo sufitowe z niebkiem a na gorze Darek wystaje z poza gzymsu i spuszcza nam sznurek. Czesc z nas rzuca lasso do gory.Lapcie ,lapcie
Ha ha . Byliscie tam na prawde, przywolani i w pol swiadomi.
Moze Brusa wciagniemy do napisania pare slodkich slow.Pytalem go -to gdzie bylo najlepiej.W.hm w Japoni , w Polsce,ale chyba w Polsce.Bardzo chcial wziasc udzial w w badaniach stanow swiadomosci.On czeka na przebieg wydarzen.Obiecalem ze sie duzo bedzie u nas dzialo.
pozdro

Dodatek. Sklejam wlasnie okladke dla nowej ksiazki Brusa.
Musze jakos wkleic moje obrazyz szalonych dyskotek. Mam tysiace wielkich pomalowanych scian. Ma ktos miejsce?. Bo jeszcze nie pokazywalem w necie a maluje 20 lat.

+Quote Post
silverek84
post 10.08.2007 - 17:12
Post #96

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Chciałem się dowiedzieć kiedy będzie można się spodziewać jakichś filmów ze zlotu oprócz tego który zamieścił Amen ?

+Quote Post
Artur_flyer
post 10.08.2007 - 22:05
Post #97

Guests

WOW!!!!! DZIęKI DAREK!!!!!! Dostałem kolejnego kopa motywacyjnego hhehehehe:)
Startujesz o 4:40 -4:50 ? Kolejna motywacja, dostrajając się pomyślę nie jestem sam, w tej chwili właśnie o fazę walczy Darek i wielu innych Obemaniaków.
Nasza połączona Obemaniakowa świadomość- kolejny kop motywacyjnyhehehehe:)

+Quote Post
amen
post 10.08.2007 - 22:22
Post #98

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Ja też o tej porze wracam do łóżka i walczę. Super, będę czuł, że nie jestem sam...

+Quote Post
Zbyszek
post 11.08.2007 - 09:29
Post #99

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

DAREK- SKAD MASZ TYLE MILOSCI ????

Wyczuje cie na kilometr we wszystkich dymensjach , nawet jak najem sie na noc kotletow.

+Quote Post
twistoid
post 11.08.2007 - 13:28
Post #100

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy

CYTAT(Zbyszek @ 11.08.2007 - 09:29) *
DAREK- SKAD MASZ TYLE MILOSCI ????

Wyczuje cie na kilometr we wszystkich dymensjach , nawet jak najem sie na noc kotletow.

Buahaha !

+Quote Post
pieczywo
post 12.08.2007 - 20:18
Post #101

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Pech chcial, byscie nie dostali szybko filmow z mojej kamery... zepsulo mi sie wejscie firewire w kamerze i nie moge narazie zgrac materialu na kompa. Bede jeszcze kombinowal i robil co w mojej mocy, jesli nie dam rady trzeba bedzie zaniesc ja do serwisu :/
Na pocieszenie daje filmik z mojej drugiej (super amatorskiej) kamery:
http://pl.youtube.com/watch?v=tr2wfyAPTWM
http://pl.youtube.com/watch?v=3IEIP_e8DMw
http://pl.youtube.com/watch?v=CIP1aT1vXtE

+Quote Post
noizz
post 12.08.2007 - 22:48
Post #102

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Na film z kamery Darka tez bedziecie musieli troche poczekac. Chce zeby byl dobrze zrobiony, tak zeby mozna bylo go pokazac swiatu a nie tylko ludziom z forum. Poza tym poczekam na materialy od Pieczywa. Na razie pisze scenariusz i rozrysowuje ujecia :) Cierpliwosci...

CYTAT

Zbyszek, Twoje poczucie humoru mnie rozwala :) Kto mial okazje Cie poznac na zlocie, ten wie o co chodzi, prawda Twistoid? :)

+Quote Post
twistoid
post 13.08.2007 - 14:17
Post #103

Ikona Grupy

Dokladnie jak medytowaliśmy na korytarzu to jak dostalem kulką energii prosto w serce to mi pozniej skubany próbował wmówić że zaleciałem do dysku hahaha.
Zbyszek jest zajebisty kiedy opowiadał jak w kościele wywaliło go i spotkał "czarną madonnę"(dosłownie murzynkę zresztą według opisu bardzo seksowną)i nie mógł przez to skupić uwagi to myślałem że mnie na stałe do astrala ze śmiechu przeniesie prawie zaliczyłem zgon .Kurde jak mi Was brakuje:(Pozdrawiam!

+Quote Post
Kazik
post 13.08.2007 - 14:33
Post #104

Dusza Towarzystwa

Hej wszystkim latającym!

Wrzuciłem duże fotki z OBE Zlotu na serwer ftp. Mam nadzieję, że poradzicie sobie ze ściągnięciem plików. Jeden ma 270 MB. Duży... Spakowałem go Rarem. Cięzko mi było znaleźć wolne miejsce w sieci na tak duży plik, ale znajomi pomogli.
Fotki będą na serwerze tylko przez tydzień (bo to serwer firmowy). Pośpiech jest więc pożądany.

Oto namiary:

nazwa serwera (lub adres wpisany w wyszukiwarce):
ftp://87.105.187.236/Kazik/

login: ftp_tech
hasło: techniczne

Pozdrawiam Was bardzo gorąco!

:-) Kazik

Ps. ostatnio latałem... pod wodą! Czad! Pierwszy raz miałem takie doświadczenie... Pod powierzchnią leca bańki z ust, ale powietrza nie brakuje...
No i wychodzi się zupełnie suchym! :-) Niesamowite.

+Quote Post
twistoid
post 13.08.2007 - 14:35
Post #105

Ikona Grupy

Super Kazik dzięki!

+Quote Post

7 Stron V  « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park