oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Niepełne Oddzielenie..., Jakie są sposoby na wyjscie podczas niepełnego oddzielenia ??
Foks
post 29.09.2012 - 11:05
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jednej nocy miałem niepełne oddzielenie, potrafiłem machać swoimi niefizycznymi rękami ale reszta była przytwierdzona do ciała...i tu pytanie, co w tym momęcie najlepiej zrobić żeby odciągnąć całą resztę? Pomysł niektórych z wymyślonym teleportem podczas LD zadziałał za co dzięki wielkie...wybicie w góre, przenosiło mnie tylko w inne miejsca snu całosć krztałtowała moja wyobraźnia, natomiast machanie neifizycznymi rękami odczuwałem realistycznie :) czułem się jak więźiony przez moje ciało fizyczne....albo jak pilot maszyny z której chce odejsc ale nie potrafi...

Jakie znacie sposoby sprawdzone przez was na wyjscie w takiej sytuacji??
I jak radzic sobie w sytuacji utknięcia w jakimś miejscu, jak np. pomiędzy stropem ściany na poddaszu ??
Go to the top of the page

+Quote Post
Skrytobójca
post 29.09.2012 - 11:10
Post #2

Członek Rodziny

Notatnik

może spróbuj sie unosić,po prostu tak wydostać sie z ciała popychając sie rękami żeby sie wznieść ,może to by sie udało

+Quote Post
Messanger
post 29.09.2012 - 20:11
Post #3

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Foks @ 29.09.2012 - 12:05) *
Jednej nocy miałem niepełne oddzielenie, potrafiłem machać swoimi niefizycznymi rękami ale reszta była przytwierdzona do ciała...i tu pytanie, co w tym momęcie najlepiej zrobić żeby odciągnąć całą resztę?

Odpowiedzią jedno słowo jest...

TWIST

Obrót ciała astralnego wokół wybranej przez siebie osi osłabia połączenie z ciałem fizycznym. Jak się odpowiednio rozkręcisz, to sam powinieneś wypaść :P.

+Quote Post
Zuo999
post 01.10.2012 - 01:32
Post #4

Częsty Gość Rodziny
**

Notatnik

Zgadza się, kręciołek to super sprawa :). Jednak gdyby nie chciał pomóc, musisz się po prostu rozluźnić. Nie bój się, że stracisz fazę. Po prostu uspokój się i skoncentrój na części ciała która sprawia problem i rozluźnij ją, spowoduj, że będzie wibrować delikatnym dreszczykiem energii. To powinno załatwić sprawę ;)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park