|
|
![]() ![]() |
29.09.2012 - 11:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jednej nocy miałem niepełne oddzielenie, potrafiłem machać swoimi niefizycznymi rękami ale reszta była przytwierdzona do ciała...i tu pytanie, co w tym momęcie najlepiej zrobić żeby odciągnąć całą resztę? Pomysł niektórych z wymyślonym teleportem podczas LD zadziałał za co dzięki wielkie...wybicie w góre, przenosiło mnie tylko w inne miejsca snu całosć krztałtowała moja wyobraźnia, natomiast machanie neifizycznymi rękami odczuwałem realistycznie :) czułem się jak więźiony przez moje ciało fizyczne....albo jak pilot maszyny z której chce odejsc ale nie potrafi...
Jakie znacie sposoby sprawdzone przez was na wyjscie w takiej sytuacji?? I jak radzic sobie w sytuacji utknięcia w jakimś miejscu, jak np. pomiędzy stropem ściany na poddaszu ?? |
|
|
|
29.09.2012 - 11:10
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
może spróbuj sie unosić,po prostu tak wydostać sie z ciała popychając sie rękami żeby sie wznieść ,może to by sie udało
|
|
|
|
29.09.2012 - 20:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jednej nocy miałem niepełne oddzielenie, potrafiłem machać swoimi niefizycznymi rękami ale reszta była przytwierdzona do ciała...i tu pytanie, co w tym momęcie najlepiej zrobić żeby odciągnąć całą resztę? Odpowiedzią jedno słowo jest... TWIST Obrót ciała astralnego wokół wybranej przez siebie osi osłabia połączenie z ciałem fizycznym. Jak się odpowiednio rozkręcisz, to sam powinieneś wypaść :P. |
|
|
|
01.10.2012 - 01:32
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zgadza się, kręciołek to super sprawa :). Jednak gdyby nie chciał pomóc, musisz się po prostu rozluźnić. Nie bój się, że stracisz fazę. Po prostu uspokój się i skoncentrój na części ciała która sprawia problem i rozluźnij ją, spowoduj, że będzie wibrować delikatnym dreszczykiem energii. To powinno załatwić sprawę ;)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |