|
Witam,chciałbym zasięgnąć ludzi bardziej doświadczonych o kilka odpowiedzi które mnie nurtują,więc od kilku tygodni próbuje osiągnąć LD ,lecz czy teraz mi sie to udało? Znajdowałem sie w szkole,najlepszemu kumplowi mówiłem że to jest sen,że ja wiem o tym,twierdziłem że moja stara klasa to wytwór mojej wyobraźni,fajnie było,lecz nie do końca miałem możliwości coś zmieniać tak jakbym chciał ale nic sie nie działo,potem spotkałem sie z takim ziomkiem (dilerem) którego również znam,dał mi grama twierdząc że mu płaciłem,więc wziąłem (to nie wyglądało na zielsko,raczej na proszek jakiś zielony,ale wydawało mi sie ok) potem nagle ulice były w wodzie,takie bagna,skojarzyło mi sie z King Kongiem ponieważ kiedyś na PS2 grałem i na pewnej mapce takie bagna były,pomyślałem sobie,zaraz dinozaur wyskoczy ,hehe i tak sie stało ;] uciekliśmy do szkoły i tam siedzieliśmy,pare akcji tam było też,potem nagle sie obudziłem,była to godzina 3:30 Mama mówiła że nie zjem obiadu już bo gości są (??) ( o 3 w nocy obiad?) powiedziałem jej że zjadłem go wcześniej,ponieważ było tak w poprzednim śnie i mówie jej że miałem LD :)) i nagle kolega do mnie przychodzi ,wchodze do pokoju i nagle budze sie znowu o 11 rano już prawdziwie,cały w szoku ;o Co to mogłoby być? Nigdy wcześniej nie spotkałem sie z tym by mieć 2 sny w jednym,które ma tak jakby powiązanie,ponieważ tych gości widziałem w śnie pierwszym w szkole,Czy może ktoś mi to wytłumaczyć?:) Pozdrawiam:]
|