|
|
![]() ![]() |
07.10.2012 - 21:06
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam chciałbym zaprezentowac i polecic
program do zarabiania WHAFF dostepny w Android Market. polega on na sciaganiu gier i testowaniu (czyli sciagnij otworz i odinstaluj Min . 5$ tylko w Paypal ale dosc szybko sie nabija moge pokazac dowody wyplaty dla zainteresowanych (potrzebuje pomocy:)) Rejstrujemy sie poprzez konto Facebook i to tyle plus jest taki ze mozna miec kilka kont ceny z testowanie to od 0,02$ do nawet 1,20$ za gre wiec dosc szybko sie nabija . dla bardziej zaintersowanych wiekszymi kwotami polecam zastosowanie aplikacji HIDEMAN do zmiany vpn szczerze za zarobione pierwsze 5$ kupilem pelna wersje Hidemana (2,90$)i po dniu juz mialem zarobione nastepne 5$ mozna zbierac nie trzeba wyplacac 5$ sa w palni wyplacalni tylko trzeba czekac do 2 dni i kasa jest na koncie Paypal wstawil bym potwierdzenia tylko powiem szczerze ze nie wiem jak ... zapisac jako obra potwierdzenie z paypal ,jesli mi ktos pomoze w tym to chetnie wstawie to tyle jesli ktos bedzie chcial od razu 0, 20 $ na start to w invite code wpiszcie AA57194 nie jest to obowiazkowe zadnego linka referencyjnego wam nie wysylam nie jestem chytry ale jak wpiszecie zarobimy po 0,20$ milego zarabiania:) Prosze o komentarze ile wam sie udalo zarobic w 1 tydzien sluze pomoca |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |